DHgate

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

DHgate kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 7,5 % mindenből a webáruházból DHgate

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A DHgate.com webáruházában mindent egy helyen megtalál. Ruhafélék, elektronikai eszközök, ékszerek, szépségápolási termékek gyors, egyszerű és...

A DHgate webáruházról

A DHgate kínai székhelyű online áruháza az AliExpresshez, CesDeals-hez és eBay-hez hasonlóan egy hatalmas online piactér, ahol több, mint kétmillió eladó termékei között válogathatnak a vásárlók. A DHgate oldalán több mint 30 millió termék található, a kínálat pedig folyamatosan bővül.

Kép


Mit vásárolhat a DHgate webáruházban?

A lehetőségek szinte végtelennek tűnnek:

 • női, férfi és gyermekruházat, cipők és kiegészítők
 • mobiltelefonok, számítógépek
 • elektronikai eszközök
 • szépségápolási termékek
 • lakberendezési tárgyak
 • kertészkellékek
 • órák és ékszerek
 • esküvői ruhák és kellékek
 • autó- és biciklialkatrészek
 • sok más...

Vásárlás és fizetési módok

A DHgate oldalán való vásárlás regisztrációhoz kötött. Regisztráljon, vagy csatlakozzon a már meglévő Google vagy Facebook fiókjával: 

Kép


A DHgate webáruházában Magyarországról történő vásárlás esetén online bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az áruház a következő bankkártya-típusokat fogadja el Magyarországon: Visa, Master, American Express, Union Pay

Szállítás

A DHgate számos különböző szállítási lehetőséget kínál. A szállítás módját. költségét és időtartamát rendeléskor választhatja ki a vásárló. Mivel a webáruházban több cég és forgalmazó árulja termékeit, ezért a szállítási költség és idő szinte minden terméknél változó. A DHgate a legtöbb esetben lehetőséget biztosít a csomag nyomon követésére. A weboldalon feltüntetett árak és  szállítási díj az esetleges vámköltségeket vagy helyi adókat nem tartalmazza.

Kép


Reklamáció

Amennyiben csomagja nem érkezik meg, vagy a szállítás késik, lépjen kapcsolatba az eladóval, akinél a terméket a DHgate oldalán vásárolta. Amennyiben a vásárolt termékkel eléfgedetlen, vagy nem kapta meg, az üzlet felhasználói felületén keresztül, az eladóval kapcsolatba lépve cserét vagy pénzvisszafizetést igényelhet, esetleg visszaküldheti az árut.

Kép


Ügyfélszolgálat és telefonos applikáció

Amennyiben kérdése van a termékekkel, szállítással vagy reklamációval kapcsolatban, a DHgate mindig lehetőséget kínál, hogy a vásárló egyenesen az eladóval vegye fel a kapcsolatot, amelyet a következő módon tehet meg:

Kép


A DHgate.com Google Play és App Store online áruházakból okoseszközökre ingyenesen letölthető applikációja még kényelmesebb és egyszerűbb módja a webáruházban való vásárlásnak. 

A DHgate webshopjában Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból és Romániából is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a DHgate webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a DHgate.com webáruház és számos más üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.


Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a DHgate.com webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a DHgate.com weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogyan működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

DHgate.com - óriás online piactér

A DHgate.com webáruházában mindent egy helyen megtalál. Ruhafélék, elektronikai eszközök, ékszerek, szépségápolási termékek gyors, egyszerű és biztonságos rendelése a lehető legkedvezőbb áron. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a kedvezményes kuponoknak köszönhetően még jutányosabb áron juthat hozzá a DHgate termékeihez.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 7,5 %  összeget a vásárlásból a  a DHgate webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.