Unizdrav

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Unizdrav kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 4 % mindenből a webáruházból Unizdrav

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Az Unizdrav webáruház gyógyászati segédeszközök értékesítésére specializálódott. Talál itt biolámpákat, fertőtlenítőket,...

Akció gyógyászati segédeszközökre - Unizdrav

+ akár 4 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon kedvezményesen gyógyászati segédeszközöket az Unizdrav.hu oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Unizdrav webáruházról

Az Unizdrav webáruház gyógyászati segédeszközöket kínál rengeteg kategóriában. A webáruháznak köszönhetően kórházak, rendelők és háztartások is könnyen jutnak gyógyászati termékekhez. Mindegy, hogy lázmérőre, bandázsra van szüksége, esetleg inhalátort vagy ápolási segédeszközt vásárolna, itt biztosan megtalálja. Hatalmas segítség, hogy a weboldalon diagnózis szerint is kereshet megfelelő segédeszközt.

Unizdrav termékek

Az Unizdrav kínálata rendkívül széles. A kellékek és tartozékok között talál pulzioximétert, védőfelszerelést vagy fertőtlenítőket. A gyógyászati segédeszközök skálája nagyon sokszínű: bandázsok, matracok, párnák, kerekesszékek, mankók, állítható betegágyak és egyéb ápolási segédeszközök alkotják a kínálatot. Vásárolhat otthoni orvosi eszközöket is, például infralámpát, inhalátort vagy lázmérőt. Egészségügyi lábbelik, gyógyharisnyák és talpbetétek is találhatók itt. Az orvosok és kórházak számára is kínálnak tartozékokat, valamint sportolóknak, babáknak és kismamáknak is.

unizdrav

Fizetési és szállítási módok

A webáruházban fizethet banki utalással vagy készpénzzel a termék átvételekor, ennek díja 400 Ft. Kétféle szállítási mód közül választhat:

 • Futárszolgálat - Szállítás a következő munkanapon (12:00-ig leadott rendelés esetén), szállítási költség 990 Ft.
 • Csomagküldő - Szállítás 48 órán belül, szállítási költség 990 Ft.

30 000 Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes.

Kiváló ügyfélszolgálat

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba az Unizdrav ügyfélszolgálatával telefonon a 0646/200-800 számon hétfőtől péntekig 8:00 és 16:45 között, illetve használhatja a visszahívás funkciót is: adja meg telefonszámát a weboldalon a megfelelő helyen, és a munkatársak kapcsolatba lépnek önnel. Megkeresheti őket írásban is az info@unizdrav.hu címen, a kapcsolati kérdőíven keresztül vagy az élő chaten.

Reklamáció esetén használja a weboldalon elérhető reklamációs kérdőívet. Adja meg a szükséges információkat, és kapcsolatba lépnek önnel. Előtte olvassa el a reklamációs feltételeket.

Keresse őket Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás

Ha a Tiplinóval vásárol, rendelésének egy részét visszaszerezheti. Az Unizdrav webáruházban a cashback összege 2%.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Unizdrav webáruházról

Az Unizdrav webáruház gyógyászati segédeszközök értékesítésére specializálódott. Talál itt biolámpákat, fertőtlenítőket, pulzoximétereket, inhalátorokat, gyógyharisnyákat és még rengeteg más terméket. Kínálnak termékeket orvosok és ambulanciák részére is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4 %  összeget a vásárlásból a  a Unizdrav webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.