Alensa

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Alensa kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Alensa

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Ne hanyagolja el a legfontosabb érzékszervét - a szemét. Akár a kontaktlencsét, akár a szemüveget részesíti előnyben, az Alensa webáruházban...

Ingyenes szállítás 13.000 Ft feletti vásárlás esetén - Alensa

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Amennyiben 13.000 Ft felett vásárol az Alensa.hu webáruházban, a szállítás ingyenes. több

Akció a szemüvegekre - Alensa

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
   

Az Alensa.hu webáruházban akciósan vásárolhat szemüveget vagy szemüvegkeretet. Kuponkód nem szükséges. több

2000 Ft kedvezmény szemészeti recepttel a szemüvegekre - Alensa

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
   

Küldje el szemészeti receptjét az info@alensa.hu e-mail-címre, és az Alensa egy 2000 Ft értékű kuponkódot küld önnek. A részleteket megtalálja a… több

A(z) Alensa webáruházról

Az Alensa egy internetes optika, amely elsősorban kontaktlencsékre specializálódott. Megtalál itt mindent, amit egy klasszikus optikában, csak sokkal kedvezőbb áron. Az Alensa megbízható és sok tapasztalattal rendelkező cég, amely szinte egész Európában jelen van.

Alensa kontaktlencsék

Az Alensa készlete óriási: több mint 500 000 doboz kontaktlencsét tart raktáron. Ha a szemüveggel szemben a kontaktlencsét részesíti előnyben, válogasson a napi, kétheti vagy havi lencsék közül. Olyan márkák képviseltetik magukat, mint a Biofinity, TopVue vagy Acuvue.

Megvásárolhatja a szükséges kiegészítőket is. A webáruház kínál kontaktlencse-folyadékokat, kontaktlencsetartókat, applikátorokat, szemcseppeket és egyéb ápolószereket.

Alensa szemüvegek

alensa


Nem szívesen visel kontaktlencsét, inkább a szemüveg mellett voksol? Nem probléma, az Alensa szemüvegeket is kínál. Válassza ki a keretet, adja meg a recept adatait, és az Alensa optikusai testre szabják önnek a szemüveglencséket, hogy tökéletesen passzoljanak a keretbe.

A klasszikus szemüvegeken kívül napszemüveget is választhat. Olyan márkákat talál a kínálatban, mint a Ray Ban, Tommy Hilfiger vagy Hugo Boss. Választhat forma, szín vagy anyag alapján.

Fizetés és szállítás

Az Alensa többféle fizetési módot kínál. Fizethet online bankkártyával, Paypallel, banki utalással vagy készpénzes utánvéttel.

Választhat szállítási módot is. A csomagok házhozszállítását a Magyar Posta, valamint a DPD és az Express One futárszolgálatok végzik. Választhatja a személyes átvételt is a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.

A szállítási költség a fizetési és szállítási módtól függően 190–790 Ft között mozog. Amennyiben 13 000 Ft összeg felett rendel, a szállítás ingyenes.

Alensa ügyfélszolgálat

Az Alensa rendelkezésére áll bármilyen probléma vagy kérdés esetén. Telefonon hívja a +36 1 550 7397 telefonszámot, vagy írjon az info@alensa.hu e-mail-címre. Használhatja a weboldalon található kapcsolati űrlapot is. Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 9:00–16:00 között elérhető.

Az Alensa.hu jelen van a közösségi médiában is: FacebookInstagramTwitter.

Visszaküldés és reklamáció

A terméket átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Ha az Alensa hibás terméket küldött, ezt 30 napon belül jelezze az ügyéfélszolgálatnak.

Minden esetben vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A csomagokat saját költségre a következő címre kell eljuttatni: Alensa.hu, Teve utca 60., Budapest 1139. Mellékelje a vásárlást igazoló bizonylatot és egy rövid hibaleírást. A csomagot előzetes egyeztetés után visszaviheti a Csomagküldő valamelyik átvevőhelyére is.

A TopVue márkájú kontaktlencsékre pénzvisszafizetési garancia is jár. Ha elégedetlen a termékkel, 60 napon belül jelezze, és visszatérítik önnek a termék teljes árát.

Kedvezményes vásárlás az Alensán

Kövesse figyelemmel az Alensa szezonális akcióit és leárazásait. Hogy még kedvezőbben vásároljon, látogasson el a webáruházba a Tiplinóról. A cashbacknek köszönhetően vásárlása akár 2,5%-át visszaszerezheti jutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Alensa webáruházról

Ne hanyagolja el a legfontosabb érzékszervét - a szemét. Akár a kontaktlencsét, akár a szemüveget részesíti előnyben, az Alensa webáruházban megtalálja az önnek valót. Ezen kívül vásárolhat különféle ápolószert vagy kontaktlencse-folyadékot szemüvege vagy kontaktlencséje helyes karbantartásához. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Alensa webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.