Alensa

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Alensa-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Alensa webáruházé.

Alensa kupon

Akció Alensa ajándék 24.000 Ft feletti rendelés esetén

Eddig érvényes: 2024.07.16

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
 

Vásárolj az Alensa weboldalán 24.000 Ft felett és ajándékot kapsz az üzlettől! Válaszd a minőségű szemüveget, mely több évig hűséges társad lesz… több

Ingyenes szállítás 17.5000 forint felett

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 17.500 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) Alensa webáruházról

Az Alensa egy internetes optika, amely elsősorban kontaktlencsékre specializálódott. Megtalál itt mindent, amit egy klasszikus optikában, csak sokkal kedvezőbb áron. Az Alensa megbízható és sok tapasztalattal rendelkező cég, amely szinte egész Európában jelen van.

Kép

Így spórolhat az Alensa webáruházban

Az Alensa webáruház kontaktlencsék széles választékát kínálja verhetetlen árakon. Emellett állandó akciókkal készül és még legalacsonyabb Ár garanciát is vállal. Elkötelezte magát, hogy a vásárlói számára a legolcsóbb árakat biztosítja. Nem mellesleg, a napszemüveg és szemüveg kategória rendelkezik outlettel is, ahol akár 40% kedvezménnyel vásárolhat egy csinos darabot. Vagy ha van ideje kivárni a Black Friday-t, a Alensa abból sem marad ki. Ilyenkor 25%-tól 60%-ig terjedő kedvezmények állnak rendelkezésre.

Nem utolsó sorban, az Alensa kuponok felhasználásával teszi lehetővé vásárlói számára a kedvezményes vásárlást olyan weboldalak révén, mint a Tiplino. Nem csak kuponokat kínál a Tiplinón keresztül, hanem a "cashback" lehetőségét is. Az Alensa.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani az Alensa kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban,
mégpedig 13 000 Ft feletti vásárlási összegnél.

Alensa kontaktlencsék és minden, ami optika

Az Alensa készlete óriási: több, mint 500 000 doboz kontaktlencsét tart raktáron. Kínálata továbbá tartalmaz:

 • Ápolószereket és szemápoláshoz szükséges szereket
 • Kiegészítőket
 • Szemüvegeket
 • Napszemüvegeket

A kontaktlencsék típúsuktól függően lehetnek: napi, kétheti, havi, színes, tórikus és multifokális. Kontaktlencse terén a legnagyobb márkákat forgalmazza, mint a: Acuvue, Biofinity, Freshlook, PureVision, TopVue, Air Optix, SoftLens, proclear és a Dailies. A csomagolás állhat egy párból, két párból, három párból, négy párból, öt párból, hat párból, tíz párból, tizenkét párból, huszonnégy párból, harminc párból, harminckét párból, kilencven párból vagy akár száznyolcvan párból. Színes kontaktlencséknél a fő szempont a dioptriás vagy dioptria nélküli. A színskála mérhetetlenül gazdag. Az alap színektől kezdve, mint a fekete, fehér, kék, zöld, piros, barna, szürke, sárga az olyanokon át, mint a narancssárga, rózsaszín, lila, az olyanokig, mint a többszínű, átlátszó és speciális. A speciális alatt például a vámpír szemeket vagy a vérfarkast kell elképzelni.

Ápolószerek és szemápolók kategória tartalmazza a kontaktlencse folyadékokat, szemcseppeket és szemspray-eket. Szemüveget választhat nem szerint, tehát férfi, női vagy gyermek, vagy forma vagy pedig márka szerint. Az sem elenyésző szempont, mikor szeretne szemüveget viselni. Lehet ugyanis street fashion, designer, luxus, clip on, fém, műanyag vagy monitor szemüveg. Mindent megtalál itt, amit csak a legismertebb szemüveg márkák alatt el tud képzelni. Ilyen a Polaroid, a Ray-Ban, az Oakley, a Tommy Hilfiger, a Gucci és számos más. Ha már tudja milyen formájú keretet szeretne, választhat négyzet, téglalap, pilóta, kerek, panthos, ovális vagy macskaszem között. Végülis csak a pénztárja szab határt.

A napszemüvegek formájukat tekintve azonosak a szemüvegkeretekkel. A rendeltetésük azonban különböző. A Street fashionon, designeren és luxuson kívül lehet vezetésez ideális, vagy sportoláshoz esetleg síjeléshez. Itt is felvonulnak a legnagyobb márkák, amik: Oakley, Ray-Bany, Hugo Boss, Polaroid, Tommy Hilfiger és még sorolhatnánk.

Kép

Kontaklencsetartók mindenféle színben és formában megvásárolhatók az Alensa.hu webshopban. Az olyan praktikus tartozékok, mint a szemüveg tisztító szett, a kontaktlencse aplikátor vagy a lencse csipesz mindig jól jöhetnek az utakon. 

Ezért az Alensa

Az Alensa amellett, hogy kontaktlencsék széles választékát kínálja kedvező áron, még legalacsonyabb Ár-garanciát is vállal. Olyan webáruházakkal verseng, mint a Lencsék.hu, az eOptika vagy az Otticanet. Az árgaranciával elkötelezi magát, hogy a legolcsóbb árakat biztosítja a vásárlói számára Magyarországon. Ha máshol olcsóbban találja az adott terméket, értesítse az Alensa ügyfélszolgálatát. Ellenőrzés után az Alensa csapata hozzáigazítja a termék árát. Fontos, hogy az ilyen észrevételt még a fizetés befejezése előtt jelezze, utólag ugyanis nem áll módukban ármódosítást vagy visszatérítést adni. Az árgarancia nem vonatkozik a kedvezményekre, promóciókra vagy speciális ajánlatokra. Nem csak kontaktlencsékre, hanem szemcseppekre és ápolószerekre is vonatkozik. Valamint csak Magyarország más hivatalos más webshopjai által kínált termékekre vonatkozik. Az árgarancia nem vonatkozik outletekre, aukciós oldalakon feltüntetett termékekre vagy beazonosíthatatlan forgalmazókra. Szemüvegekre, napszemüvegekre illeve kiegészítőkre szintén nem vonatkozik az árgarancia. A TopVue márka tekintetében még pénzvisszafizetési garanciát is biztosít.

A számos pozitív Alensa vélemény is ez melett a webshop mellett szól. A szemüvegek és napszemüvegek területén a weboldalon valós személyeken is megtekinthető az adott szemüveg. Csak találnia kell a kínálatban hasonló arcvonásokkal rendelkező személyt. Egyes szemüvegeknél a virtuális próba is lehetséges. Ehhez csak egy webkamerára van szüksége.

A különböző szállítási és fizetési módok szintén az Alensa mellett szólnak. Gyors szállítás, mely átlagban 1-3 munkanap emeli a szolgáltatás minőségét.

Szállítás módjaSzállítási idő

Fizetési mód

Express One1-2 munkanap

Online bankkártyás fizetés

PayPal

Banki átutalás

Utánvét

DPD1-3 munkanap

Online bankkártyás fizetés

PayPal

Banki átutalás

Utánvét

FámaFutár1-3 munkanap

Online bankkártyás fizetés

PayPal

Banki átutalás

Utánvét

Sprinter1-3 munkanap

Online bankkártyás fizetés

PayPal

Banki átutalás

Utánvét

Magyar Posta2-3 munkanap

Online bankkártyás fizetés

PayPal

Banki átutalás

Utánvét

Személyes átvétel Packeta átvevőhelyeken1-2 munkanap

Online bankkártyás fizetés

PayPal

Banki átutalás

Utánvét

A weboldalon számos hasznos tanácsot talál a megfelelő kontaktlencse illetve szemüveg kiválasztását illetően. Az ápolás, tisztítás illetve a kontaktlencse folyadék kiválasztása terén sem kell aggódni, mert érthető és információkban gazdag cikkeket talál róluk a weboldalon.

 

Visszaküldés és garancia

Megkülönbözetetünk elállási jogot és garanciát. Az elállási idő a termék kézhetvételétől számított 14 nap. Ez alatt az idő alatt indoklás nélkül visszaküldhető a termék. Egyetlen feltétele van csak, az pedig a bontatlan, újra értékesíthető állapot. Az áru visszaküldése előtt mindig fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mégpedig a +36 1 550 7397 telefonszámon vagy az info@alensa.hu e-mail címen. Telefonon hétfőtől péntekig 9:00 és 16:00 óra között érhető el. Ha az elállási idő alatt küldi vissza a terméket, tejles egészében visszatérítik az árát. Amennyiben az Alensa nem a kívánt terméket küldi el, ezt az áru átvételétől számított 30 napon belül jelezni kell az ügyfélszolgálatnak. Akkor sem kell kétségbe esni, ha Ön, mint vásáráló rendelt tévedésből másik terméket, ugyanis ilyenkor is visszaküldheti a terméket,ha az bontatlan állapotban maradt. A szállítási díj ebben az esetben a vásárlót terheli. Ha cserét szeretne más paraméterű kontaktlencsét, küldje vissza a bontatlan lencsét, az Alensa visszatéríti az árát, Ön pedig leadhat új rendelést.

A feljebb említetteken kívül a TopVue termékekre az Alensa pénvisszafizetési garanciát is vállal. Ezt a garanciát viszont a termék átvételétől számított 60 napon veheti igénybe.

Ha valamelyik terméknél felmerül a hiba gyanúja, mint a kényelmetlen érzés, homályos látás, szárazságérzet, foltok, stb., az eredeti dobozt valamint fennmaradó, bontatlan buborékcsomagolást is vissza kell juttatni az Alensához. Ez azért szükséges, mert ezen a csomagoláson található a LOT-szám, mely szerint a termék reklamálható a gyártónál. Pontos utasításokért fel kell keresni az ügyfélszolgálatot. Ha a hibáról kiderül, hogy a gyártás során keletkezett, új kontaktlencséket fog kapni a megadott paraméterekkel ingyenesen vagy visszautalják az összeget. A termék árát kérheti kreditösszeg formájában is. A színes kontaktlencséknél nem lehetséges végső színhatás elégedetlenség miatt reklamációt indítani vagy kompenzációt kérvényezni.

A napszemüvegekre és vényköteles szemüvegekre két éves garanciát vállal az Alensa törés esetén. Ha elégedetlenségből kifolyólag szeretné visszaküldeni szemüvegét vagy napszemüvegét, azt az átvételtől számított 14 napon belül teheti meg. Ez esetben az áru nem lehet használt vagy károsodott és az eredeti csomagolást sem szabad megsemmisíteni. Csere vagy visszatérítés szándékával visszaküldött termékkel a szemüveg tokot, a termék külső dobozát, mindent amit a doboz belseje tartalmaz, minden mellékelt tisztító kendőt, azonosító matricákat és címkéket is vissza kell küldeni. Amely esetekben nem lehetséges a kártérítés vagy csere:

 • Nem rendeltetésszerű használat okozta hiba
 • Helytelen ápolás okozta hiba
 • Normál viselet és gyakori használat okozta hiba

A vényköteles szemüveglencsék egyedi igények alapján vannak legyártva, így azokra nem vonatkozik visszatérítés, csak a keretre. A lencsék akkor reklamálhatók, ha a minőségük nem megfelelő vagy másképp hibásak. Ebben az esetben ellenőrzésen esnek át, ha beigazolódik a hiba, lencsék cseréjére vagy visszatérítésre kerül sor. 

Egyfókuszú lencséknél szükséges felvenni a kapcsolatot a vevőszolgálattal, valamint a termék mellé csatolni egy érvényes receptet, mely nem lehet egy évnél régebbi. Fontos, hogy a lencsét szemüvegkerettel együtt kell visszaküldeni. Multifokális/progresszív lencse esetén, az eljárás ugyanaz, csak még egy fotót is kell hozzá mellékelni Önről, ahogy a szemüveget viseli szemből és egy oldalról készített képet, amelyen szintén viseli a szemüveget.

A visszaküldőtt terméket, legyen szó kontaktlencséről, szemüvegről vagy napszemüvegről az Alensa.hu Packeta Hungary Kft. (97666383), Ezred utca 2. B2/11, Budapest 1044 címre kell elküldeni. A vásárlást igazoló bizonylatot valamint egy rövid hibaleírást is tartalmaznia kell a csomagnak. A csomagot személyesen is beviheti bármely Packeta átvételi pontjára. Ebben az esetben reklamációs címkét kell kérnie az Alensa ügyfélszolgálatától. Ezt a címkét kell kinyomtatni és ráragasztani a csomagra, csak így küldhető vissza. Miután az Alensa megerősítette, hogy a termék újra eladható állapotban van, elindul a visszatérítés. A megerősítés 30 napon belül történik meg. A szemüvegeknél ez tovább tart.

Alensa kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Alensa 6% kedvezmény a kedvezményes csomagokra

31.03.2024

Alensa – INGYENES szállítás 17.500 Ft felett!

01.06.2024

Kedvezményes kupon Alensa 25% kedvezmény a TopVue kontaktlencsékre

07.10.2023

Kedvezményes kupon Alensa 15% kedvezmény gyerek dioptriás szemüvegekre

06.09.2023

Kedvezményes kupon Alensa 30% kedvezmény a TopVue Blue Blocker lencsére

06.09.2023

Kedvezményes kupon Alensa 2.500 Ft kedvezmény 25.000 Ft felett

18.09.2023

Kedvezményes kupon Alensa 4.000 Ft kedvezmény 40.000 Ft felett

08.08.2023

Kedvezményes kupon Alensa 1.000 Ft kedvezmény 10.000 Ft felett

08.08.2023

Kedvezményes kupon Alensa 2.500 Ft kedvezmény 30.000 Ft felett

25.07.2023

Kedvezményes kupon Alensa 50% kedvezmény a 2. doboz TopVue lencsére

18.07.2023

Recenzió Alensa

Anna E.

16.04.2024 5.0

Merling E.

28.03.2024 5.0

Brigitta P.

14.03.2024 5.0

Kiváló minőségű lencsével kapok mindig. Mást is vásároltam már itt és teljesen elégedett vagyok. Bátran ajánlom!

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Alensa webáruházról

Ne hanyagolja el a legfontosabb érzékszervét - a szemét. Akár a kontaktlencsét, akár a szemüveget részesíti előnyben, az Alensa webáruházban megtalálja az önnek valót. Ezen kívül vásárolhat különféle ápolószert vagy kontaktlencse-folyadékot szemüvege vagy kontaktlencséje helyes karbantartásához. A webshop számos praktikus tanáccsal is ellátja a kontaklencse vagy szemüveg kiválasztásával vagy ápolásával kapcsolatban. Gyors szállítással, legalacsonyabb ár-garanciával és számos kedvezménnyel várja az Alensa internetes optika.

Vásárlási feltételek

A B2B rendelések lebonyolításáért járó jutalom megtagadható.
Az áruházi alkalmazáson keresztül történő vásárlásokat nem jutalmazzuk.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Alensa más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Alensa webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be