Kokiskashop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Kokiskashop kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból Kokiskashop

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Kokiskashop online üzletközpontban lakberendezés, kert, szabadidő, játék és sport témakörökben vásárolhat....

Akció a kiválasztott termékekre - Kokiskashop

+ 4 % vissza a vásárlásból
   

Akció a kiválasztott termékekre a Kokiskashop.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Kokiskashop webáruházról

Gondolkodott már azon, hogy bárcsak létezne egy olyan webáruház, ahol mindent megvehet a házba, kertbe, szabadidő eltöltéséhez és a gyermekeknek is? A jó hír, hogy létezik ez a hely. A Kokiskashop egy online üzletközpont, ahol mindezt beszerezheti kényelmesen otthonról.

Kokishkashop otthon

A Kokiskashop kínálata nagyon sokrétű. Bútorok, lakásdekorációk és háztartási kiegészítők közül válogathat. Válogathat helyiségek szerint: az egész lakásba talál bútorokat és kiegészítőket, mint például székeket, lámpákat, takarókat, gyerekágyat és sok mást. Csinosítsa lakását szebbnél szebb dekorációkkal: faliórák, műnövények, világítás, matricák és sok más.

kokiskashop


Minden, ami szabadidő és játék

Szívesen játszik asztali játékokat, vagy inkább sportol a szabadidejében? A Kokiskashopban mindent megtalál, amire a szabadidő eltöltéséhez szüksége lehet. Játékok gyermekeknek, de felnőtteknek is egyaránt. Talál itt felszerelést utazáshoz, kempingezéshez és sportokhoz. Fitnesz, téli vagy vízi sport, kerékpározás vagy labdajáték, a Kokishkashopban minden sport szerelmesére gondoltak.

Fizetés és szállítás

A Kokiskashopban fizethet online bankkártyával, banki utalással vagy a termék átvételekor utánvéttel, az utánvét díja 450 Ft. A szálítás kétféle módon történik:

 • DPD futárszolgálattal
 • Magyar Postával

A szállítási díj a csomag súlyától függ, a pontos árakat megtalálja a weboldalon. Minden termék raktáron van, így a szállítás rendkívül gyors: mindössze 48 órán belül öné is lehet a csomag.

Reklamáció

A termékekre 2 év szavatossági idő vonatkozik. Amennyiben reklamálni szeretné a terméket, vagy élni az elállási jogával, amelyet a termék átvételétől számított 14 napon belül érvényesíthet, a terméket visszaküldheti a Kokiska s.r.o., Stará Kysibelská 695/73b, 360 01 Karlovy Vary, Cseh Köztársaság címre. Használja a weboldalon található reklamációs űrlapot, amely segít önnek a reklamáció létrehozásában.

Kapcsolat

A Kokiskashop ügyfélszolgálata az érdeklődők rendelkezésére áll naponta 8:30–22:30 között. Kapcsolatba léphet velük a következő módokon:

 • Telefonon: (06)30 563 7180
 • E-mailben: info@kokiskashop.hu
 • Kapcsolati űrlapon keresztül
 • Élő chaten

A Kokiskashopot megtalálja Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Szeretne kedvezményesen vásárolni a Kokiskashopban? Ennek egyik módja, ha a Tiplinóval vásárol. Nálunk ugyanis visszaszerezheti vásárlásának egy részét cashbackjutalomként: ebben az esetben a rendelésének akár 4%-át.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Kokiskashop webáruházról

A Kokiskashop online üzletközpontban lakberendezés, kert, szabadidő, játék és sport témakörökben vásárolhat. Talál itt bútorokat, hangszereket, játékokat, háztartási gépeket és kerti bútort is. A Kokiskashop garantálja a gyors szállítást, hiszen minden termék raktáron van. Az ügyfelek 98%-a elégedetten távozik.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból 4 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból 4 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a Kokiskashop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.