Mackójáték

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Mackójáték webáruházról

Tanúsítvánnyal rendelkező, biztonságos és legminőségibb játékok forgalmazója európai és világi gyártóktól. Kislányok és kisfiúk a baba kortól egészen iskolás korig megtalálják a megfelelő játékot. Ez az internetes játékbolt a 2012-es indulása óta rengeteg tapasztalatot szerzett és már több ezer gyereket tett boldoggá. A szülőket pedig azzal teszik boldoggá, hogy a vásárlás során Mackójáték kuponnal spórolhatnak.

Kép

Spórolás a Mackójáték webáruházban

A játékok lehetnek olcsóbbak is, ha a vásárlás során kihasználja a Mackójáték nyújtotta spórolási lehetőségeket. Az egyik állandó lehetőség a pénzvisszatérítés, aminek köszönhetően minden vásárlás után visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Mackójáték által kínált kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megerősítést követően a megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Ingyenes szállítást is igénybe vehet, ha a rendelés összege meghaladja a 12.000 Ft-ot. Kihasználhatja a Mackójáték kuponokat is, amelyekkel több 10%-ot spórolhat vagy akár kombinálhatja visszatérítéssel is. Akciókkal is számolhat, legyen szó a nagy novemberi akcióról vagy a szezonális akciókról.

Mackójáték akciók

A novemberi Mackójáték Black Friday minden évben nagyot szól, hiszen akár 80% kedvezménnyel vásárolható meg több száz termék. Az év többi napján szezonális kiárusítás nyújtja a spórolást. Tavasszal például számolhatunk szezonális termékek leárazására vagy ajándékkal a vásárlás mellé.

Mackójáték kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Mackójáték 5% kedvezmény Jada kisautókra

29.11.2023

Kedvezményes kupon Mackójáték 10% kedvemény EDUCA képkirakókra

29.11.2023

Akció Mackójáték Black Friday akció akár -80%-ig

31.12.2023

Kedvezményes kupon Mackójáték 5% kedvezmény mindenre

01.10.2023

Akció Mackójáték 10% kedvezmény a megjelölt Beaba termékekre

01.11.2023

Akció Mackójáték 20% kedvezmény a megjelölt plüssökre

01.11.2023

Akció Mackójáték 30% kedvezmény Tender Leaf játékokra

01.11.2023

Akció Mackójáték 50% kedvezmény a megjelölt Majorette kisautókra és építőjátékokra

01.11.2023

Akció Mackójáték 50% kedvezmény a csúszda szettekre

01.11.2023

Akció Mackójáték akár 80% kedvezmény a megjelölt játékbabákra

01.11.2023

Mackójáték kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Mackójáték kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Mackójáték webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Az összefoglalás alatt található a "Van kedvezménykódod?" lehetőség. Arra kattintva jelenik meg a nező a kuponoknak, ahová írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "OK" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mackójáték webáruházról

Játék, játék és még több játék a Mackójáték webáruházban, ahol több kategóriából vagy kor szerint válogathat. A legjobb minőségű játékok az elismert elsőosztályú gyártóktól származnak, amelyeket Mackójáték kuponnal kedvezményes áron vásárolhat meg. Az év minden napján rendelkezésre áll a pénzvisszatérítés lehetősége ahogy a szezonális akciók és az ingyenes szállítás is. Amennyiben van ideje kivárni a novembert, a Mackójáték Black Friday akciója kiemelkedő kedvezményt biztosít.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a Mackójáték webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be