Electronic-star.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Electronic-star.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,5 % mindenből a webáruházból Electronic-star.hu

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A legjobb hangszórók, hangtechnika, háztartási eszközök, kerti kiegészítők, outdoor vagy fitneszfelszerelés. Ezt mindet megtalálja az ...

Akció a konyhai kisgépekre - Electronic-star.hu

+ 1,5 % vissza a vásárlásból
   

Az Electronic-star.hu webáruházban most kedvezményes áron vásárolhat konyhai kisgépeket. Kuponkód nem szükséges. több

Több mint 3000 termék raktarón. Electronic-star.hu

+ 1,5 % vissza a vásárlásból
   

Több mint 3000 termék raktarón. több

A(z) Electronic-star.hu webáruházról

Az Electronic Star webáruház fő kínálatát az elektronika képezi: hangtechnika, szórakoztató technika, HIFI és TV, valamint háztartási gépek. Talál itt még sport- és fitneszfelszerelést, kerti bútorokat és játékokat is. Az Electronic Star raktárán több, mint 3000 egyedi termék található, amelyekhez 3 év garancia is jár. A vásárlás kényelmes és biztonságos az Electronic Star webáruházban.

Electronic Star hangtechnika

Egy igazán fergeteges buli elmaradhatatlan kelléke a megfelelő hangtechnika. A webshopban professzionális DJ-k is megtalálják a magukét, de otthonra, házibulihoz is vásárolhat hangosítást. A maximális zenei élményhez hangfalakra lesz szüksége. Talál itt még fénytechnikát, keverőpultokat, mikrofonokat, stúdiótechnikát és egyéb szükséges felszerelést. A buli már indulhat is.

electronic star


Konyhai gépek

A webáruházban háztartási gépeket is vásárolhat, amelyek ma már minden konyha elengedhetetlen kellékei. Könnyítsen a teendőin egy remek konyhai géppel. A webáruház kedvelt termékei a Klarstein robotgépek. Különböző színkivitelezésekből válogathat: dizájnos és praktikus egyben. Talál nagyobb konyhai gépeket is, mint például mosogatógépet, hűtőt vagy főzőlapot.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet utánvéttel, online bankkártyával, Paypallel vagy banki utalással. A csomagot a fizetés megérkezése utáni munkanapon küldik, a szállítás általában 4–6 munkanapot igényel. A csomagok szállítását a Trans-O-Flex futárszolgálat végzi. A házhozszállítás ingyenes, az utánvét díja 500 Ft.

Reklamáció

Ha nem elégedett a termékkel, az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Csomagolja be a terméket lehetőleg az eredeti csomagolásba, majd küldje vissza postán, esetleg futárral. A csomag megérkezése után ellenőrzik a terméket, és ha minden rendben van, visszautalják önnek az árát.

Electronic Star ügyfélszolgálat

Az Electronic Star ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll a hétfőtől péntekig 8:00-tól 18:00-ig a +36 1/8480 491 telefonszámon. Kapcsolatba léphet velük írásban is a weboldalon található kérdőív segítségével, vagy az élő chaten keresztül.

Electronic Star kedvezmények

Szeretne kedvezményesen vásárolni? ĺratkozzon fel az Electronic Star hírlevelére, és 1600 Ft kedvezményre jogosító kupont szerezhet. Ha még több jutalomra vágyik, vásároljon a Tiplinóval. A cashbacknek köszönhetően vásárlásának akár 1,5%-át visszaszerezheti.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Electronic-star.hu webáruházról

A legjobb hangszórók, hangtechnika, háztartási eszközök, kerti kiegészítők, outdoor vagy fitneszfelszerelés. Ezt mindet megtalálja az Electronic Star webáruházban. Válogasson a sok-sok egyedi termék közül, és vásároljon az otthon kényelméből. 

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a  a Electronic-star.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.