Aktuális és jövő heti akciós újságok Aldi

Akciós újságok archívuma

Aldi akciós újság

Használja ki az Aldi akciós újságjainak kedvező ajánlatait. Az aktuális akciók csütörtöktől szerdáig érvényesek. Hasonló termékpalettát kínál a Lidl, Spar vagy a Tesco

Aldi

Az Aldi Magyarországon 2008 óta van jelen. Magas minőségű és tartósan alacsony árú élelmiszereket és fogyasztási cikkeket kínál. Csaknem 150 Aldi áruház található. Budapesten és környékén közel 70 üzletet talál.

Aldi márkák és termékei

Az Aldi több saját márkával is rendelkezik, mint például a tejtermékeknél a Milfina márkajelzés. Ha odafigyel az étkezésre vagy diétázik akkor a New Lifestyle termékcsaládot keresse, amely csökkentett zsír-, cukor- és szénhidráttartalmú termékeket kínál. Ha előnyben részesíti a hazai termékeket, keresse a "Vedd a hazait" illetve a "Magyar termékek" jelzést. Akik glutén- vagy laktózmentesen étkeznek ne aggódjanak, az Aldi rájuk is gondolt. Keresse a "Free" jelzéseket a termékeken és válogasson széles kínálatából. Vegán és vegetáriánus termékeket is vásárolhat, hozzáadott cukor nélkül. Natur Aktiv márkajelzés alatt bio termékeket is talál továbbá. 

Hasonló üzletek, mint a(z) Aldi akciós újságokkal és katalógusokkal

Figyelem! Lemaradhat a Aldi webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be