Herbatica

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Herbatica kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Herbatica

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Herbatica hagyományos szibériai gyógyászati termékeket kínál. Kínálata természetes kozmetikumokból,...

A(z) Herbatica webáruházról

Szívesen kipróbálna új szépségápolási termékeket, amelyek nem tartalmaznak káros vegyszereket? A Herbatica természetes kozmetikumai erre kínálnak alternatív megoldást. A webáruház egyedi termékeket kínál, amelyeket máshol nem vásárolhat meg. A webshop kozmetikumokat, illóolajokat, táplálékkiegészítőket, kókusztálakat és sok más érdekes dolgot kínál.

herbatica


Herbatica természetes kozmetikumok

A Herbatica webáruház minőségi természetes kozmetikumokat kínál. Ezek a klasszikus drogériai termékek egészségesebb, de ugyanolyan hatékony alternatívái. Válogathat szibériai gyógymódok és hatóanyagok szerint. Az egész testre talál itt termékeket: haj-, bőr-, kéz- és fogápolás, fürdőtermékek, illóolajok, testápolók, napvédők.

A webáruházban talál egészséges élelmiszereket, vitaminokat és táplálékkiegészítőket is. Különféle teák, olajok, vitamintabletták és balzsamok várják.

Ökológiai háztartás

Használjon a háztartásban is olyan termékeket, amelyek a lehető legkevésbé terhelik a bolygónkat, és nem szennyezik a környezetet. A termékek saját készítésűek, és megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak. Vásárolhat például kókusztálat, pamutból készült sminklemosó korongokat vagy hálós bevásárlótáskát.

Fizetés és szállítás

Rendelését a Herbatica webáruházban megfizetheti online bankkártyával, vagy készpénzzel a csomag átvételekor. A szállítási lehetőségek a következők:

 • Express One futárszolgálat: a szállítási díj 1975 Ft.
 • Magyar Posta: a szállítási díj 2225 Ft.
 • Csomagküldő: a szállítási díj 995 Ft, 14 000 Ft felett  a szállítás ingyenes.

Kiváló ügyfélszolgálat

A Herbatica számára fontos a vásárlók elégedettsége. Bármilyen kérdés vagy probléma esetén forduljon az ügyfélszolgálathoz, amely hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között elérhető. Kapcsolatba léphet velük telefonon a +3616900436 számon, vagy e-mailben a szia@herbatica.hu címen.

herbatica instagram


Kövesse a Herbaticát a közösségi oldalakon is, megtalálja őket Facebookon és Instagramon. Kövesse a Herbatica blogját is, ahol számos érdekességet és gyakorlati tanácsot olvashat a gyógynövényekről és az alternatív étrend-kiegészítőkről.

A Herbatica kedvezmény

Vásároljon kedvezményesen a Herbatica webáruházban. Ennek egyik módja a cashback felhasználása. Ha a Tiplinóval vásárol, rendelésének 2,5%-át visszaszerezheti jutalomként.

Herbatica kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

10% kedvezmény minden termékre -

30.06.2021 - A 10% kedvezmény a rendelés végösszegéből kerül levonásra 4500 Ft feletti vásárlás esetén a…

10% a vásárlás végösszegéből -

31.05.2021 - A 10% kedvezmény a Herbatica.hu webáruházban 4500 Ft feletti vásárlásra érvényes. A kuponkódot adja…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Herbatica webáruházról

A Herbatica hagyományos szibériai gyógyászati termékeket kínál. Kínálata természetes kozmetikumokból, vitaminokból, táplálékkiegészítőkből és ökológiai háztartási termékekből áll. A termékek közül válogathat hatóanyag, vagy a probléma típusa szerint. A weboldalon remek ajándékötleteket is talál a család minden tagjának.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Herbatica webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.