Disney+

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Disney+ - Ahol a gyermekkori álmok valóra válnak

A Disney+ egy streaming szolgáltatás, amely filmek, sorozatok és tévéműsorok széles választékát kínálja. A Disney plus Magyarország több száz órányi szórakozást garantál. Nemcsak Disney meséket talál, hanem Marvel, Star Wars vagy a National Geographic dokumentumfilmjeit is. Exkluzív eredeti filmek, amelyeket sehol máshol nem láthat, kasszasiker filmek, nézhető sorozatok, nassolható rövidfilmek és inspiráló dokumentumfilmek. Mindössze annyit kell tennie, hogy előfizetést vásárol. Takarítson meg pénzt a Tiplino segítségével.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Disney+-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Disney+ webáruházé.

Disney+ kupon

Éves előfizetés 10 hónap áráért

+ 2 836,5 Ft vissza a vásárlásból
 

Fizessen elő kedvezményesen a Disney+ programjára, és 12 hónap helyett csak 10-ért fizet.

A(z) Disney+ webáruházról

A Disney+ egy világhírű streaming szolgáltatás, amely a mi területünkön is elérhető. A Disney+ Magyarország 2022. június 14. óta érhető el, és azonnal több ezer előfizetőt és rajongót szerzett, akik több ezer órányi minőségi tartalomra számíthatnak, amit nem fognak egyhamar megunni. Ráadásul a legtöbb tartalom Ultra HD felbontásban érhető el. Nemcsak Disney meséket, hanem Marvel-filmeket, Star Wars-filmeket, valamint a National Geographic nagyszerű dokumentumfilmjeit és sorozatait is megnézheti.  A Disney+ számos előnyt tartalmaz a normál előfizetési árban, mint például exkluzív eredeti filmek, amelyeket sehol máshol nem láthat, kasszasiker filmek, nézhető sorozatok, nassolható rövidfilmek és inspiráló dokumentumfilmek. Korlátlan letöltést biztosítanak legfeljebb 10 eszközön és legfeljebb 7 különböző profilon. 4K UHD streaming Dolby Vision és Dolby Atmos támogatással a kompatibilis eszközökön, felár nélkül. Erős szülői felügyeleti rendszer, beleértve a dedikált gyermekprofilokat is. Egyszerre akár 4 képernyő is streamelhető. A GroupWatch segítségével akár 6 barátja számára is rendezhet virtuális filmnéző partikat.

Kép

Csak vegyen egy Disney+ előfizetést, és máris bárhol nézheti. A Disney+ Magyarország egy nagyszerű akcióval indult, ahol 12 hónapra szóló előfizetést kaphatott 8 hónap áráért. Ez a nagyszerű ajánlat azonban csak a szolgáltatás tényleges elindulásáig volt elérhető a területünkön. Azonban még ma is számos lehetőség van arra, hogy kedvezőbb áron jussunk Disney+ előfizetéshez. Az azonban biztos, hogy az előfizetés igazi vétel, és egy eszmeileg kis havi összegért több ezer órányi minőségi, különböző műfajokkal megpakolt tartalom áll a rendelkezésünkre a világ minden tájáról.

Hogyan spórolhat a Disney plus-on

Ha a Disney+ Magyarország előfizetést vásárol, pénzt takaríthat meg, ha a havidíjas előfizetés helyett éves előfizetést választ. Ennek oka, hogy ha éves előfizetést vásárol, 12 hónapos előfizetést kap, de csak 10 havi előfizetésért fizet. A 2 hónapos előfizetést ingyen kapja. Ez a legegyszerűbb módja a Disney plus megtakarításának. Az éves előfizetést azonban csak akkor ajánljuk, ha valóban egy teljes évig tervezed használni a szolgáltatást, és rendszeresen néz műsorokat, filmeket vagy Disney meséket.

Az előfizetés megvásárlása előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a Tiplino portált. Ha a Tiplinón keresztül kattint a Disney+ weboldalára, akkor a vásárlásból származó pénz egy részét visszakapja. Ez tényleg nagyon egyszerű, és az egyetlen követelmény a Tiplino.hu oldalra való bejelentkezés. A vásárlásból származó pénz egy részét csak éves előfizetés esetén kapja vissza. Nemcsak 2 hónapot kap ingyen a Disney+-on, hanem a vásárlásból származó pénz egy részét is visszakapja. Egyértelműen a legjobb lehetőség, hogy spórolj a Disney plus-on.

Ha nem szeretne lemaradni a különböző remek megtakarítási lehetőségekről, vagy a legújabb filmekről és sorozatokról szóló információkról, akkor mindenképpen iratkozzon fel a hírlevélre. Ezt könnyen megteheti közvetlenül a Disney+ Magyarország weboldalán. Így egyenesen a postaládájába kapja a legfrissebb információkat, és aligha marad le egy-egy remek megtakarítási ajánlatról vagy kedvenc sorozatának új epizódjáról.

Hogyan szerezhet Disney+ kupont

Disney+ kupon vagy kedvezményes kód jelenleg sajnos nem érhető el a területünkön. Az egyetlen módja a megtakarításnak az éves előfizetés megvásárlása és a Tiplino.hu készpénzvisszatérítés felhasználása. Vásároljon éves előfizetést kedvezményes áron, és nézze meg nemcsak a Disney meséket, hanem olyan filmeket vagy sorozatokat is, amelyek garantáltan szórakoztatják. 

Hasonló streaming szolgáltatót keres, mint a Disney+? Ebben az esetben tudjuk ajánlani a HBO Max streaming szolgáltatást, amelyen a nézők 2022 márciusától rajzfilmeket, HBO Max filmeket, dokumentumfilmeket vagy sorozatokat nézhetnek.

Disney mesék, filmek és sorozatok

A Disney+ széles választéka biztosítja, hogy mindig legyen mit néznie. A világ legjobb filmkészítőitől származó több ezer nagyszerű film és sorozat már itt van. Ráadásul rendszeresen újakkal bővülnek. Csak egy előfizetést kell vásárolnia, és máris kényelmesen nézheti, bárhol is lenne. A Disney mesék biztosan a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ezeket nem kell tovább bemutatni. Hiszen szinte mindenki ismeri az olyan meséket, mint az Aladdin, Az oroszlánkirály, Jégvarázs, Lilo és Stitch, a Zootropolis vagy a Chip és Dale gyors társasága.

Van még egy nagyszerű produkció a Pixartól is. Így a Disney plus-on olyan nagyszerű Pixar animációs filmeket is talál, mint a Verdák, a Coco, a Némó nyomában, a Dory megtalálása, a Szelídíthetetlen, a Hihetetlenek, a Toy Story, a Szörny Rt. és még sok más. Az animációs filmek mellett, amelyek mindenképpen a Disney+ egyik fő vonzerejét jelentik, mindenképpen meg kell említenünk a Marvel-filmek széles választékát. Olyan nagyszerű Marvel-sorozatokat és -filmeket talál, mint a Hangya, Bosszúállók, Fekete özvegy, Fekete Párduc, Amerika kapitány, Deadpool, Vasember, Doctor Strange, A galaxis őrzői, Thor és X-Men.

A Star Wars rajongók is találnak kedvükre valót a Disney plus-ban. Ott van a Star Wars minden része, de olyan sorozatok is, mint a Mandalorian vagy a Boba Fett. A National Geographic által készített dokumentumfilmek és sorozatok tucatjait is megnézheti. De a Disney+ kínálatának még messze nincs vége, minden film- és sorozatrajongó talál más világhírű slágereket is, mint például az X-akták, az American Horror Story, az Avatar, a Futurama, a Family Guy, a Homeland, a Simpson család, a Die Hard, a Titanic, a The Walking Dead, a Desperate Housewives és még sok-sok más.

Kép

A Disney plus kínálata a szórakozás igazán széles spektrumát képviseli. A műfajok vagy produkciók szerinti egyszerű szűrés előnyeit is kihasználhatja. A kiválasztott filmekhez még magyar, de továbbá szlovák és cseh szinkronizálás is elérhető, de az angol vagy más idegen nyelv is jelen van, bármelyik idegen nyelv ismerete nélkül is megnézheti őket, csak válassza ki az Önnek kedvező nyelvet. A legtöbb film esetében azonban csak magyar vagy angol felirattal kell beérnie. A Disney azonban fokozatosan egyre jobb nyelvi lokalizáción dolgozik a magyar piacra, így csak idő kérdése, hogy egyre több szinkronizált film és sorozat kerüljön be a kínálatukba.

Csak a Disney+ kínálatában

Exkluzív filmek, sorozatok és saját gyártású műsorok, melyeket más streamingszolgáltatóknál nem talál meg, csak a Disney+ szolgáltatónál.

 • Encanto — Mirabel rájön, ő a kulcsa a varázslatnak, amely körülveszi a családját.
 • Pirula Panda — Mei egyensúlyoz a barátok, a család és a pandává válás képessége között.
 • Obi-Wan Kenobi — A Birodalom uralkodása alatt Obi-Wan Kenobi sorsdöntő küldetésre indul.
 • The Kardashians — Az ismert és szeretett család vadonatúj sorozattal érkezik.
 • Gyilkos a házban — Három idegen, akik imádják a true crime műfaját, egy igazi bűnügy kellős közepén találják magukat.
 • Holdlovag — A galamblelkű Steven Grant disszociatív személyiségzavarban szenved, egy zsoldossal él egy testben.
 • Az elefántok titkai — Ez a sorozat örökre megváltoztatja azt, amit eddig az elefántokról tudni véltünk.
 • Boba Fett könyve — Többé már nem csak egy bérgyilkos, Boba Fett a Tatuinon találja magát Fennec Shand oldalán.
 • Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája — Sang-csi szembeszáll apjával, a Tíz Gyűrű nevű szervezet vezetőjével.
 • Raya és az utolsó sárkány — Rayának meg kell találnia az utolsó sárkányt, hogy megmentse Kumandrát és a világot.

Miért válassza a Disney plus-t

Bár Magyarországon csak viszonylag nemrég szakadt meg a zsák a streaming platformokkal, a Disney plus még mindig az egyik legerősebb szereplő nemcsak a mi piacunkon, hanem globálisan is. Ha tehát azon gondolkodik, hogy a Disney plus-t válassza-e a konkurens platformokkal szemben, akkor a legjobb helyen jár. A Disney plus egyik fő előnye ugyanis az exkluzív filmek. Míg más platformoknál előfordulhat, hogy bizonyos filmeket vagy sorozatokat máshol is megtalál, addig a Disney plus úgy őrzi exkluzív filmeit, mint szeme fényét. És ez nem is csoda. Hiszen az olyan kultikus animációs filmeket, mint a Coco, a Némó nyomában és Az oroszlánkirály, minden versenytárs megirigyelhetné. Ha ehhez hozzávesszük a szinte teljes Marvel-produkciókat vagy George Lucas Star Wars-produkcióit, akkor az exkluzív filmek száma egyértelműen a streaming platform egyik legnagyobb előnyének tekinthető.

További előnyök közé tartozik az egyszerűen használható Disney+ alkalmazás, amely kényelmes megtekintést biztosít Android és iOS mobiltelefonokon, PlayStation és Xbox játékkonzolokon, laptopokon és számítógépeken, és természetesen okostévéken. De ha a Disney plus alkalmazáson keresztül kedvezményes éves előfizetést vásárol, nagyon figyeljen oda. Ha ugyanis a vásárlásából a Tiplinora kattintva szeretné a pénzed egy részét megkapni, akkor javasoljuk, hogy csak webböngésző környezetben végezze el a vásárlást.

A Disney plus Magyarország egyéb előnyei közé nyugodtan sorolhatjuk az árát is. Végül is, ha éves előfizetést vásárol és a Tiplino készpénzvisszatérítést használja, akkor egy hónap előfizetés erre a szolgáltatásra kevesebb mint 2 836,5 Ftba kerül. A több száz órányi szórakozáshoz és a Disney plus-hoz rendszeresen hozzáadott új tartalmak mennyiségéhez képest ez egy igazán jó ár. Próbálja ki a havi vagy a kedvezőbb árú éves előfizetést, és garantáltan imádni fogja  a Disney plust.

Disney plus reklamáció és visszatérítések

Ha bármilyen problémája van a Disney plus szolgáltatással, joga van panaszt tenni, vagy akár visszatérítést kérni. Az ügyfélszolgálat rendelkezésre áll, hogy megoldja a problémákat, vagy válaszoljon az esetleges kérdéseire. A legegyszerűbben közvetlenül az alkalmazáson keresztül léphet velük kapcsolatba, de telefonon vagy e-mailben is felveheti velük a kapcsolatot. Természetesen a közösségi hálózatok, mint például a Disney plus Magyarország Facebook, Instagram vagy Twitter is rendelkezésre állnak a kommunikációhoz. Mielőtt azonban az ügyfélszolgálathoz fordulna, böngésszen a súgóközpontban, amely a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokat tartalmazza. Gyakran előfordul, hogy a Disney plus súgóközpont információinak felhasználásával azonnal meg tudja oldani a problémát.

Kedvezményes kuponok használata a(z) Disney+ webáruházban

A Disney+ jelenleg nem kínál kedvezményeskódokat és Disney+ kuponokat, így ebben az esetben csak a Tiplino.hu oldalon keresztül való éves előfizetés vásárlásnál tud megspóroln 2 836,5 Ft-ot. Használja ki a Tiplino.hu pénzvisszatérítési lehetőségeit és spóroljon. 

Recenzió Disney+

Anita

21.10.2023 5.0

Papp L.

07.09.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmat csak az a felhasználó kaphat, aki a Tiplinoról való átirányítás után új fiókot regisztrál és éves előfizetést vásárol.

A jutalom összege az aktuális árfolyamtól függően változhat.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2 836,5 Ft
Havi előfizetés 0 Ft
Eves előfizetés 2 836,5 Ft
Minden ajánlat megtekintése ↓

Disney+ más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2 836,5 Ft  összeget a vásárlásból a Disney+ webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be