Felhasználóink leggyakoribb kérdései

Hogyan működik a Tiplino portál?

A Tiplinónak köszönhetően a regisztrált felhasználók a vásárlás összegének akár 25%-át visszaszerezhetik. Több, mint 220 webáruház közül válogathatnak. A Tiplinóról egy kattintással eljutnak a webáruházba és vásárolnak. A kattintásnak köszönhetően a webáruház felismeri, hogy éppen mi vezettük el hozzájuk a vásárlót. A vásárlás megtörténte után a webáruháztól jutalékot kapunk, amely egy részét jutalomként jóváírjuk a felhasználónak.

Miért kötelező a regisztráció a Tiplinón?

Az ön regisztrációjának köszönhetően tudjuk hozzárendelni a jutalmat a konkrét Tiplino fiókhoz és jóváírni a felhasználónak, aki véghez vitte a vásárlást.

Kell a Tiplino használatáért vagy a regisztrációért fizetni?

A Tiplino szolgáltatása teljesen ingyenes. Csak a termékért kell fizetnie, amelyet megrendel a kiválasztott webshopból.

Meddig tart, amíg jóváírják a jutalmamat a vásárlásért?

A jutalmat általában a vásárlást követő 48 órán belül jóváírjuk a számláján.

Mi a legkisebb összeg, amit megerősített jutalomként kifizetnek?

A megerősített jutalmak kifizetését a bankszámlájára már 1 Ft összegtől kérvényezheti.

Meddig tart a jutalmak kifizetése a bankszámlára?

A kifizetést a kérelem benyújtásától számított 3 munkanapon belül megkapja a bankszámlájára.

Hogyan számolják ki a jutalmat a vásárlásból?

A jutalom kiszámolásának alapja a termék ára áfa nélkül - ebbe az alapba tehát nem számoljuk bele az áfát, a kedvezményeket, a szállítási költséget és más kiegészítő szolgáltatást, mint csomagolási díjat, a csomag bebiztosítását, a garancia meghosszabbítását és egyebet.

Miért kell néha több hetet is várni a webáruház megerősítésére?

Ebben az időszakban telik le a 14 napos időtartam, amíg a vásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldheti vagy törölheti a rendelést. Ezekért a rendelésekért sajnos nem tudjuk visszaadni a rendelés összegének egy részét.

Mikor kérvényezhetem a bónuszjutalmak kifizetését?

A bónuszjutalmak kifizetése akkor történik, ha a Tiplino fiókjában legalább 1 500 Ft vásárlásokból szerzett megerősített jutalom van. A jutalom kifizetése után a további bónuszjutalmak kifizetéséhez újra el kell érni a felhasználó fiókjában az 1 500 Ft összeget a megerősített jutalmakból.

Van a megerősített jutalmaknak lejárati ideje?

Ha a távolléttől számított két éven belül nem lép be a Tiplino fiókjába a jóváírt jutalmak miatt, a fel nem használt jutalmak lejárnak a felhasználói fiókban.

Hogyan kérvényezhetem a jutalmaim kifizetését?

A Tiplino fiókjába való bejelentkezés után a Jutalmak kifizetése szekcióban kérvényezheti a jutalmai kifizetését. 

Hogyan kapcsolhatom ki az e-mailek automatikus küldését?

Ha nem szeretne többé híreket kapni az aktuális akciókról és kedvezményes vásárlásokról az e-mail címére, elég, ha a Tiplino fiókja beállításaiban megváltoztatja az e-mailek küldésének beállítását.

9 tipp a jutalom sikeres regisztrálásához

Mi mindent kell betartani, hogy jóváírják a jutalmamat?

 • Ellenőrizze, hogy a vásárlás előtt a Tiplinóról kattintott a webáruház oldalára.
 • A Tiplinóról való átirányítás után kérjük, fejezze be rendelését és ne kattintson más weboldalakra. Amennyiben a vásárlás befejezése előtt más kuponokat tartalmazó weboldalra kattint, nem garantáljuk, hogy a Tiplinón jóváíródik a jutalma.
 • A cashback működését befolyásolhatja a harmadik fél terjesztése, amely a reklámokat blokkolja (leggyakrabban az ún. Adblock). Ha a Tiplinón keresztül vásárol, kérjük, kapcsolja ki böngészőjében a reklámok blokkolását.
 • Ne használjon kedvezményes kuponokat, kódokat, hűségkedvezményeket és ajándékkártyákat, amelyek nem a mi portálunkról származnak. A Tiplino nem garantálja a jutalom megszerzését, ha olyan kedvezményt használ, amely nem a Tiplinóról származik.
 • A vásárlás előtt ajánljuk, hogy nézze meg az adott webáruház speciális feltételeit. Némelyik webáruházak csak bizonyos termékekre vagy kategóriák alapján kínálnak cashbacket. Amennyiben korlátozzák a cashbacket, ezt az információt megtalálja a webáruház profiljában a "Vásárlási feltételek" szekcióban.
 • Ne halogassa a vásárlást. Vásároljon minél gyorsabban, ideális esetben a webáruházba való átirányítást követő 30 percen belül. Ha szeretne visszatérni egy korábban elkezdett vásárláshoz, javasoljuk, hogy a webáruházba való átirányítást a Tiplinóról újra valósítsa meg.
 • Ha a vásárlást a webáruház alkalmazásában fejezi be (nem pedig a böngészőben), nem garantáljuk a jutalom jóváírását. Ez a szabály nem vonatkozik az Aliexpress-re.
 • A cashbackportálokat nem lehet kombinálni. Minden rendeléskor csak egy cashbackportál szolgáltatásait veheti igénybe. Ha a kívánt webáruházba a Tiplinóról és más cashbackportálról is belép és így valósítja meg a rendelését, a webáruház csak az egyik portál jutalmát ismeri el.
 • Vásárlásait ne privát böngészési módban végezze (ún. “Incognito window”). A böngésző ebben a módban nem használ sütiket és egyéb rendszereket, amelyek bejegyeznék a vásárlást. A vásárlás során nem javasoljuk más oldalak megnyitását sem.

Jutalmak

Meddig tart, amíg jóváírják a jutalmamat a vásárlásért?

A jutalmat rendszerint a vásárlás utáni 48 órán belül regisztráljuk. Amint regisztráltuk a jutalmát, e-mailben értesítjük.

Miért kell néha több hetet is várni a webáruház megerősítésére?

Ebben az időszakban telik le a 14 napos időtartam, amíg a vásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldheti vagy törölheti a rendelést. Ezekért a rendelésekért sajnos nem tudjuk visszaadni a rendelés összegének egy részét.

Mi a különbség a jóváírt, a megerősített és a bónuszjutalom között?

Jóváírt jutalom - a megtörtént vásárlás után a jutalmat 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára. A jutalmak áttekintése szekcióban megtalálja a jóváírt jutalmat "megerősítésre vár" állapotban.

Megerősített jutalom - a webáruház által megerősített jutalom. Ez a megerősítés általában 14 – 70 napig tart. A megerősített jutalmat átutaltathatja a bankszámlájára.

Bónuszjutalom - a bónuszjutalmak közé tartozik az ismerős regisztrációjáért szerzett jutalom, különféle akciós jutalmak és kedvezmények, az elégedettségi garancia érvényesítése, stb. Ezeket a jutalmakat pluszban kapja, nem tartoznak a vásárlásért szerzett cashbackjutalmak közé.

Hogyan számolják ki a jutalmat a vásárlásból?

A jutalom kiszámolásának alapja a termék ára áfa nélkül - ebbe az alapba tehát nem számoljuk bele az áfát, a kedvezményeket, a szállítási költséget és más kiegészítő szolgáltatást, mint csomagolási díjat, a csomag bebiztosítását, a garancia meghosszabbítását és egyebet.

Hogyan szerezhetek jutalmat ismerős ajánlásáért?

A Tiplino fiókjába való bejelentkezés után a menüben találja az "Ajánljon és szerezzen 54 000 Ft jutamat" szekciót, amelyben megtalálja az egyedi URL-hivatkozást az ajánlásra, valamint egy útmutatót is, hogyan ajánlja a Tiplinót az ismerősének. Minden ismerős ajánlásáért 1 800 Ft jutalomban részesül. A bónuszjutalmat ismerőse első vásárlása után jóváírjuk önnek, a kifizetése pedig akkor történik meg, ha az ismerőse eléri a vásárlásért szerzett megerősített jutalmakból a 750 Ft összeget (nem számolva bele a bónuszjutalmakat). A bónuszjutalmak kifizetése akkor lehetséges, ha a felhasználó fiókjában legalább 1 500 Ft vásárlásokból szerzett megerősített jutalom van. A jutalom kifizetése után a további bónuszjutalmak kifizetéséhez újra el kell érni a felhasználó fiókjában az 1 500 Ft összeget a megerősített jutalmakból. Az ajánlásért maximum 54 000 Ft-ot szerezhet. A hivatkozás érvényességének nincs lejárati ideje.

A jutalom törlésének lehetséges okai

 • kedvezményes kupon, kód, hűségkedvezmény vagy ajándékkártya használata.
 • változás a rendelésben (pl. későbbi szállítás, rendelés szétosztása, a rendelés vagy egy részének visszaküldése vagy cseréje).
 • rendelés törlése.
 • reklamáció.
 • olyan termék rendelése, amely nincs raktáron.
 • a rendelés átvételének vagy kifizetésének hiánya.
 • a Tiplino portálon található webshopok vásárlási feltételeinek megszegése.

Pénz kifizetése

Mi a legkisebb összeg, amit megerősített jutalomként kifizetnek?

A megerősített jutalmak kifizetését a bankszámlájára már 1 Ft összegtől kérvényezheti.

Mikor kérvényezhetem a bónuszjutalmak kifizetését? Mikor kerül sor a bónuszjutalmak megerősítésére?

A bónuszjutalmak kifizetése akkor történik, ha a Tiplino felhasználó fiókjában legalább 1 500 Ft vásárlásokból szerzett megerősített jutalom van. A jutalom kifizetése után a további bónuszjutalmak kifizetéséhez újra el kell érni a felhasználó fiókjában az 1 500 Ft összeget a megerősített jutalmakból.

Hogyan kérvényezhetem a jutalmaim kifizetését?

A Tiplino fiókjába való bejelentkezés után a Jutalmak és kedvezmények szekcióban kérvényezheti a jutalmai kifizetését. Ehhez a lépéshez meg kell adnia a Tiplino fiókjában a bankszámlaszámát.

Van a megerősített jutalmaknak "szavatossági ideje"?

Ha a távolléttől számított két éven belül nem lép be a Tiplino fiókjába a jóváírt jutalmak miatt, a fel nem használt jutalmak lejárnak a felhasználói fiókban.

Meddig tart a jutalmak kifizetése a bankszámlára?

A jutalmak kifizetése a bankszámlára 3 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben úgy gondolja, hogy túl sokáig tart a jutalmak kifizetése, lépjen kapcsolatba velünk.

Tiplino alkalmazás

Az alkalmazás iOS vagy Android rendszerrel kompatibilis?

Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerrel is kompatibilis.

Megváltoztathatom az országot a Tiplino alkalmazásban?

A Tiplino fiókba való bejelentkezés előtt az alkalmazásban lehetőség van az ország megváltoztatására a felső részben.

Kombinálhatom a Tiplino portál alkalmazását a webshop alkalmazásával, amelyben vásárolok?

Nem ajánljuk a Tiplino alkalmazása mellett a webshop alkalmazását is használni. Az About You, Booking, Bonprix és Answear webáruházaknál a cashback nem vonatkozik az alkalmazáson keresztül történő vásárlásra.

Tiplino és a biztonság

Biztonságos a Tiplino szolgáltatás?

Igen, a Tiplino szolgáltatás biztonságos. A személyes adatok kezeléséről szóló információkat megtalálja a Tiplino fiókja beállításaiban a "Beleegyezéseim áttekintése" menüpontban. Portálunknak számos elégedett felhasználója van, értékeléseiket láthatja a weboldalunkon.

Meg kell osztanom önökkel minden személyes adatomat?

Nem szükséges megadnia minden személyes adatát. Elég, ha kitölti az e-mail címet, nevet, telefonszámot és a bankszámlaszámot.

Meg kell adnom a bankkártyám számát?

Nem. A hitelkártyaszámot nem kell megadnia a Tiplino fiókjában.

Miért kell megadni a számlaszámot?

A bankszámlaszámára azért van szükségünk, hogy ki tudjuk fizetni a megerősített jutalmait.

Hogyan tovább?

Érdekli még valami? Hogyan működünk, milyen az elégedettségi garanciánk, kik vagyunk és hol a székhelyünk? Szeretné tudni, mire kíváncsiak a felhasználóink, vagy érdekli önt, ki tartozik a csapatunkhoz? Böngéssze a további oldalainkat!

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be