Booking

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Booking

A Booking.com egy online rezervációs rendszer, amely rengetegféle szálláslehetőséget kínál szerte az egész világon. Az ügyfelek képeinek és értékeléseinek köszönhetően még könnyebben választhatja ki az önnek megfelelő szállást. Akár belföldre, akár külföldre utazik, üzleti útra vagy nyaralásra, luxushotelt keres vagy szerényebb panziót, a Bookingon mindent megtalál ízlésének és pénztárcájának megfelelően.

Szállások az egész világon

Ha szívesen utazik saját szervezésben, a Booking.com önnek való. Kirándulna egyet a hegyekbe családjával, és egy kényelmes panziót vagy apartmant keres? Barátaival utazik a tengerhez, és medencés hotelt keres? Esetleg a párjával utazna romantikus hétvégére, és ötcsillagos luxushotelt keres? Nem gond, a Booking ugyanis minden árkategóriában kínál szállást, a pénztárcabarát panzióktól kezdve a tökéletesen felszerelt luxusszállodákig. Nem számít, hova utazik. Talál szállást belföldön, Európában és az egész világon.

Booking3

Szállásfoglalás a Bookingon

Foglaljon szállást a nyaralásra még ma - mi sem egyszerűbb. ĺrja be a keresőbe a helyet, ahova utazni szeretne, adja meg az utazás idejét, és válogasson a sok-sok lehetőség közül, amit a rendszer ajánl önnek. Még könnyebb lesz a keresés, ha használja a releváns szűrőket.

A szállásokat rendezheti ár, csillagok száma, értékelés vagy a központtól való távolság szerint. Sőt, akár a térképen is kereshet. Válogathat a szolgáltatások közül is, mint például az étkeztetés, parkolási lehetőség, medence vagy wellness, recepció elérhetősége vagy kiskedvencek elszállásolásának lehetősége.

A szállás kiválasztása után választhat szobát is. A leggyakrabban egy- két- és háromszemélyes szobák, illetve apartmanok állnak rendelkezésre. A szoba kiválasztása után már csak a foglalás maradt hátra. Amennyiben rendelkezik Booking-fiókkal, csupán néhány gombnyomás az egész. A fizetés és az esetleges sztornózás lehetőségeit a szállások egyénileg adják meg.

Booking2

Mit kínál a Booking?

A Booking.com nemcsak szállásfoglalást kínál, hanem más hasznos szolgáltatásokat is, amelyeknek utazása során nagy hasznát veszi.

 • Repülőjáratok - Segít kiválasztani a megfelelő járatot.
 • Autókölcsönzés - Ha inkább az autót választaná a tömegközlekedés helyett.
 • Látványosságok - Hozza ki utazásából a maximumot.
 • Reptéri taxik - Jusson el kényelmesen a reptérről a szállodába.

Fizetési feltételek és módok

A regisztráció a Booking oldalán teljesen ingyenes. Fizetést csak a konkrét szállások igényelnek, a fizetési feltételek azonban különbözőek lehetnek. Némely szállások igényelik az előre fizetést, máshol azonban elég helyben, a megérkezéskor fizetni. Olyan szállások is vannak, amelyek előre lefoglalják az összeg egy részét, a többit pedig megérkezéskor kell megfizetni. A Bookingon bankkártyával, debitkrátyával vagy Paypal segítségével fizethet. A fizetési módok azonban szállásonként különbözhetnek.

Minden szállás feltünteti azt az időt, amelyen belül ingyenesen lemondhatja a foglalást. Az esetleges sztornózási feltételeket megtalálja a foglalási feltételekben. 

Booking extranet

Hotel vagy egyéb szállás tulajdonosa, és szívesen szerezne új vendégeket? Használja a Booking Extranet szolgáltatást, amely segítségével regisztrálhatja szállását a Bookingon. A regisztráció ingyenes, a Booking csak az egyes foglalások után kér províziót.

Booking ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés esetén használja a Booking súgóját, amelyben kategóriák szerint teheti fel a kérdéseit. ĺrhat a customer.service@booking.com e-mail-címre is.

Kövesse a Bookingot a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Booking mobilalkalmazás

Még kényelmesebben foglalhat szállást a Booking mobilalkalmazással. A számítógépet sem kell bekapcsolnia hozzá, elég, ha letölti az alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból. A foglalás menete azonos. 

Kedvező foglalás a Tiplinóval

Látogasson el a Booking.com weboldalra a Tiplinóról, és a jutalom az öné. A cashbacknek köszönhetően az elköltött összeg egy részét visszaszerezheti. A Bookingon ez akár 2% is lehet.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Recenzió Booking

5.0

Szentesiné A.

18.04.2022 5.0

Rendben volt minden, egyedül a vásárlási bónusz visszatérítésre kell hónapokig várni a visszaigazolásra!

Kieu T.

18.10.2021 5.0

Good, recommend for use, better for accommodation of couple or group with maximum 4 persons

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Booking webáruházról

Nyaralni készül, de még nincs lefoglalva a szállása? Ötcsillagos luxushotelben szeretne megszállni, vagy inkább a pénztárcabarát apartmanokat és panziókat részesíti előnyben? A Bookingon mindenki megtalálja a tökéletes szállást igényeinek megfelelően. Adja meg az utazás helyét, időpontját, a megszállni vágyó személyek (és kisállatok) számát, és az online rezervációs rendszer a legjobb megoldásokat ajánlja önnek.

Vásárlási feltételek

A sikeres jóváíráshoz a foglalásnak láthatónak kell lennie a foglalás során a „Tiplivel együttműködve” fejlécben, valamint a foglalási visszaigazoláson.

A jutalmak nem érvényesek a Booking alkalmazáson keresztül történő vásárlásokra.

A foglalási díj összege nem határozható meg pontosan. Ez az egyes szálláshelyek körülményeitől függ, amelyek előre nem ismertek. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy egyes létesítmények nem biztosítanak pénzvisszatérítést – a jutalom 0 HUF lesz. A jutalom visszaigazolásakor a jutalom összege korrigálható.

A díjazás visszaigazolása a Bookingtól általában a tartózkodás végét követő hónapban történik.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4 %  összeget a vásárlásból a  a Booking webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be