Booking

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Booking kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 4 % mindenből a webáruházból Booking

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Nyaralni készül, de még nincs lefoglalva a szállása? Ötcsillagos luxushotelben szeretne megszállni, vagy inkább a pénztárcabarát apartmanokat és…

A(z) Booking webáruházról

A Booking.com egy online rezervációs rendszer, amely rengetegféle szálláslehetőséget kínál szerte az egész világon. Az ügyfelek képeinek és értékeléseinek köszönhetően még könnyebben választhatja ki az önnek megfelelő szállást. Akár belföldre, akár külföldre utazik, üzleti útra vagy nyaralásra, luxushotelt keres vagy szerényebb panziót, a Bookingon mindent megtalál ízlésének és pénztárcájának megfelelően.

Szállások az egész világon

Ha szívesen utazik saját szervezésben, a Booking.com önnek való. Kirándulna egyet a hegyekbe családjával, és egy kényelmes panziót vagy apartmant keres? Barátaival utazik a tengerhez, és medencés hotelt keres? Esetleg a párjával utazna romantikus hétvégére, és ötcsillagos luxushotelt keres? Nem gond, a Booking ugyanis minden árkategóriában kínál szállást, a pénztárcabarát panzióktól kezdve a tökéletesen felszerelt luxusszállodákig. Nem számít, hova utazik. Talál szállást belföldön, Európában és az egész világon.

Booking3


Szállásfoglalás a Bookingon

Foglaljon szállást a nyaralásra még ma - mi sem egyszerűbb. ĺrja be a keresőbe a helyet, ahova utazni szeretne, adja meg az utazás idejét, és válogasson a sok-sok lehetőség közül, amit a rendszer ajánl önnek. Még könnyebb lesz a keresés, ha használja a releváns szűrőket.

A szállásokat rendezheti ár, csillagok száma, értékelés vagy a központtól való távolság szerint. Sőt, akár a térképen is kereshet. Válogathat a szolgáltatások közül is, mint például az étkeztetés, parkolási lehetőség, medence vagy wellness, recepció elérhetősége vagy kiskedvencek elszállásolásának lehetősége.

A szállás kiválasztása után választhat szobát is. A leggyakrabban egy- két- és háromszemélyes szobák, illetve apartmanok állnak rendelkezésre. A szoba kiválasztása után már csak a foglalás maradt hátra. Amennyiben rendelkezik Booking-fiókkal, csupán néhány gombnyomás az egész. A fizetés és az esetleges sztornózás lehetőségeit a szállások egyénileg adják meg.

Booking2


Mit kínál a Booking?

A Booking.com nemcsak szállásfoglalást kínál, hanem más hasznos szolgáltatásokat is, amelyeknek utazása során nagy hasznát veszi.

 • Repülőjáratok - Segít kiválasztani a megfelelő járatot.
 • Autókölcsönzés - Ha inkább az autót választaná a tömegközlekedés helyett.
 • Látványosságok - Hozza ki utazásából a maximumot.
 • Reptéri taxik - Jusson el kényelmesen a reptérről a szállodába.

Fizetési feltételek és módok

A regisztráció a Booking oldalán teljesen ingyenes. Fizetést csak a konkrét szállások igényelnek, a fizetési feltételek azonban különbözőek lehetnek. Némely szállások igényelik az előre fizetést, máshol azonban elég helyben, a megérkezéskor fizetni. Olyan szállások is vannak, amelyek előre lefoglalják az összeg egy részét, a többit pedig megérkezéskor kell megfizetni. A Bookingon bankkártyával, debitkrátyával vagy Paypal segítségével fizethet. A fizetési módok azonban szállásonként különbözhetnek.

Minden szállás feltünteti azt az időt, amelyen belül ingyenesen lemondhatja a foglalást. Az esetleges sztornózási feltételeket megtalálja a foglalási feltételekben. 

Booking extranet

Hotel vagy egyéb szállás tulajdonosa, és szívesen szerezne új vendégeket? Használja a Booking Extranet szolgáltatást, amely segítségével regisztrálhatja szállását a Bookingon. A regisztráció ingyenes, a Booking csak az egyes foglalások után kér províziót.

Booking ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés esetén használja a Booking súgóját, amelyben kategóriák szerint teheti fel a kérdéseit. ĺrhat a customer.service@booking.com e-mail-címre is.

Kövesse a Bookingot a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Booking mobilalkalmazás

Még kényelmesebben foglalhat szállást a Booking mobilalkalmazással. A számítógépet sem kell bekapcsolnia hozzá, elég, ha letölti az alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból. A foglalás menete azonos. 

Kedvező foglalás a Tiplinóval

Látogasson el a Booking.com weboldalra a Tiplinóról, és a jutalom az öné. A cashbacknek köszönhetően az elköltött összeg egy részét visszaszerezheti. A Bookingon ez akár 2% is lehet.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Booking webáruházról

Nyaralni készül, de még nincs lefoglalva a szállása? Ötcsillagos luxushotelben szeretne megszállni, vagy inkább a pénztárcabarát apartmanokat és panziókat részesíti előnyben? A Bookingon mindenki megtalálja a tökéletes szállást igényeinek megfelelően. Adja meg az utazás helyét, időpontját, a megszállni vágyó személyek (és kisállatok) számát, és az online rezervációs rendszer a legjobb megoldásokat ajánlja önnek.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

A jutalom sikeres jóváírásához szükséges, hogy a foglalás során, illetve a foglalás megerősítésénél is látható legyen a fejlécben az "együttműködés a Tiplinóval". A Booking.com alkalmazáson keresztül véghez vitt vásárlásért nem jár jutalom.

A jutalmak nagy része a megadott összeg keretein belül mozog. Minden termékért más értékű jutalom jár, a konkrét összeg az eladótól és a termék típusától függ. A jutalom összegét pontosan nem lehet meghatározni. Az egyes szállások feltételeitől függ, amelyek előre nem ismertek. Megtörténhet, hogy először 0 Ft cashbackjutalom íródik jóvá, majd az ottlét letelte után átalakul a helyes összegre, Az is megtörténhet, mivel némely szállások nem nyújtanak cashbacket, hogy az összeg 0 Ft marad. A cashback érvényességét ellenőrizheti az átirányítás után a Tiplino logo segítségével, amelyet az oldal felső részén talál. A jutalom megerősítése az eladó által rendszerint az ottlétet követő egy hónapon belül történik. A jutalom megerősítése során változhat a jutalom összege.

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4 %  összeget a vásárlásból a  a Booking webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.