Muziker

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Muziker kupon

10% kedvezmény kiválasztott termékekre - Muziker

Eddig érvényes: 2023.06.03

+ 1 % vissza a vásárlásból

A 10% kedvezmény kiválasztott termékekre vonatkozik,a Muziker.hu webáruházban. A kuponkódot a kosárban adja meg. Ahány termék van a kosarában,… több

Kedvezményes kupon a Muziker webáruházban 10% kedvezmény a hanglemezekre

Eddig érvényes: 2023.06.03

+ 1 % vissza a vásárlásból

A 10% kedvezmény a hanglemezek vásárlása esetén érvényes a Muziker.hu webáruházban. Ahány darab van a kosarában, annyi kedvezménnyel lesz… több

A(z) Muziker webáruházról

Zavarja a szomszédjait hangos zenével, és nem törődik vele, mert a zene az élete? A Muziker egy olyan bolt, ami pontosan olyan emberek számára alakult meg, mint te. Itt mindenféle hangszert, keverőt, mikrofont és természetesen mindehhez megfelelő kellékeket talál. Mindemellett kiváló és tapasztalt zenészekből áll a stábjuk, így bármikor szívesen segítenek bármiben. A Muziker a zenészek webáruháza. Ön is játszik valamilyen hangszeren? Mindegy, hogy profi vagy hobbi zenész, nézzen körül a webáruházban, hiszen a hangszereken kívül sok más felszerelést és kiegészítőt is talál itt. A Muziker azokra is gondolt, akiknek más a hobbijuk. A sportolókat rengeteg különféle sporteszköz és felszerelés várja, és a művészek is megtalálják a magukét.

Kép

Hogyan spórolhat a Muzikeren

A Muziker egy egyedülálló üzlet, ahol mindent megtalálhat a zenészeknek és a zene szerelmeseinek. A trendek folyamatosan változnak, az igények nőnek, és a legtöbb ember azonnal mindent és a legjobbat akar Kínálatukban gitárok, basszusgitárok, billentyűk, dobok, hang- és stúdiófelszerelések találhatók. A hangszereket és tartozékaikat gyorsan és egyszerűen megvásárolhatja a Muziker e-shopban, vagy ellátogathat pár üzletükbe. A Muziker hitelességének, gyors szállításának és kedvező árának köszönhetően sikeres. Ezen kívül csúcsszolgáltatást és számos előnyt biztosít új és hűséges ügyfeleknek, Muziker kedvezményeket és hűségbónuszokat a Muziker klub tagjainak. A Muziker bazár is elérhető. A Muziker által nyújtott szolgáltatások minőségét bizonyítja az elégedett vásárlók több ezer Muziker véleménye, valamint a legjelentősebb európai hatóságoktól kapott minőségi tanúsítványok az internetes kereskedelem területén.
Szerezze be új gitárját a Muziker e-shopban kedvezményesen a Muziker akciós kuponok segítségével.

Mindig találhatnak aktuális kedvezményeket a Muziker webáruházában. Black Friday ideje alatt pedig szintén érdemes körülnézni, ugyanis óriási árzuhanás várható. Továbbá ne feledje el a Muziker kupont sem. Aki a Muziker Klub Hűségprogram tagja, gyűjtse a pontokat és használja fel a vásárlásai során, hogy még kedvezőbben juthasson hozzá egyes termékekhez. Hasolnó webáruházat talál a Tiplino webáruházak között, mégpedig a Donner Deal-t, ahol szintúgy kedvező árakon vásárolhat.

Hogyan szerezhet Muziker kuponokat és kedvezményeket

A Muziker kuponkódjait mindig megtalálja a Tiplino cashback portálon. Folyamatos kedvezményekkel várják a Muziker vásárlókat, így biztos lehet abban, hogy nem fog drágán bevásárolni a stúdiójába. Mint ahogy már említettük a Muziker Klub Hűségprogramot is. Igényelje a kártyát, hogy gyűjthesse a pontokat minden vásárlása után. A visszavásárlási garancia lejárta után, ami 30 nap, jóváírják Önnek ezeket a pontokat. A tagság nemzetközi, tehát az összes internetes áruházban elfogadják. Ezután már csak be kell váltania a pontokat a katalógusban megjelenő termékekre. Mindig változó termékeket találhat, amelyet a honlapon figyelemmel kísérhez. 

A hírlevélre való feliratkozás során mindig elsőként értesülhetnek a legújabb akciókról, illetve nyereményjátékokról is. Bizony, jól olvassa. Nyereményjátékokat szerveznek, hogy a vásárlók kedvében járhassanak. A Muziker akciós kuponok és kedvezménykódok használatával további jutalmat kap vásárlása után! Nemcsak minőségi áruk vásárlására lesz lehetősége, hanem áttekintést kap az aktuális eseményekről, ajánlatokról is. Minden vásárlás után visszakapja a pénzt a Tiplino.hu oldalon.

Muziker kedvezmények és akciók

Nyereményjátékok, hűségprogramok, hatalmas árzuhanások és folyamatos kedvezmények várják a vásárolni vágyókat a Muziker webáruházban. Mindig érdemes kihasználni az adott lehetőségeket, ugyanúgy ahogy a Muziker Black Friday akcióját is, amikor olyan óriási akciók várnak mindenkit, hogy szinte ingyen is bevásárolhatnak. Több mint 20 gyártó termékei közül válogathatnak kedvező árakon. A hírlevélben mindig értesítik Önöket a közelgő akciókról, mire és mikortól lesz kedvezmény, az aktuális kuponokról, amelyet megtalálnak a Tiplino kedvezményes kuponok szekciójában is.

Mindezek a szuper dolgok mellett, az újdonságok náluk kaphatók a legelsőként. Naprakészek a legújabb trendekben, rendszeresen jelenlétüket teszik nemzetközi hangszerkiállításokon is. Ne feledje el használni a Muziker kuponokat sem. Ha a nagy árzuhanásra vár, akkor csak a Black Friday, amiből természetesen nem maradhat ki a Muziker sem. Muziker akció keretein belül sokkal több pénzt spórolhat meg, mint akár bárhol máshol. 

Az Ön által kiválasztott termék után kaphat egy ajándékot. Az ajándék közvetlenül a kiválasztott termék alatt jelenik meg, amennyiben teljesítette az átvétel feltételeit. Szállítással kapcsolatos információk is megjelennek, majd egy speciális termékajánlat közvetlenül Önnek szól, aminek köszönhetően spórolhat a Muzikerrel. Ha van Muziker akciós kuponja, ne felejtsd el beváltani. Csak töltse ki a Muziker kupon mezőbe, és nyomja meg a Beváltás gombot. Ha az e-mailben Muziker kedvezménykód szerepel, javasoljuk, hogy az e-mailből másolja ki a Muziker kedvezménykódot, és illessze be a mezőbe, hogy elkerülje az átírási hibát és ezzel elkerülje a vásárlási időszak szükségtelen meghosszabbítását. Ezt követően kitölti személyes adatait, mint a szállítás módja, és végül elküldik Önnek a rendelést és annak kifizetését.

Muziker termékek

A Muziker webáruház termékkínálata nagyon széles. Számos hangszer, keverő, mikrofon és természetesen mindehhez megfelelő kellékeket kínálnak kiváló árakon. A kedvezményeknek köszönhetően pedig még olcsóbban is hozzájuthatnak a termékekhez. Több mint 40.000 termék és 520 világmárka közül válogathatnak. Ilyen márkák például a Dunlop, Yamaha, Roland, Pasadena, Korg, Jackson, Cort. Találhat a kínálatban pengetős, akár vonós, fúvós, esetleg billentyűs hangszert, stúdió, DJ vagy hangtechnikai eszközt, továbbá bármilyen hangszertartozékot keres, akkor a legjobb helyen jár. Mindent megtalál a következő termékkategóriákban: gitár, basszusgitár, billentyűs, dob, mikrofon, stúdió, PA, personal audio, fejhallgató, DJ, fúvós, vonós, fény, tartozék.
muziker bolt

Muziker hangszerek és sportfelszerelés

A Muziker a zenészek paradicsoma. El tud képzelni egy olyan webáruházat, ahol minden zenész megtalálja a neki való hangszert és hangtechnikát? A Muziker.hu pont ilyen. Mindegy, hogy gitáron, billentyűs hangszereken, zongorán játszik vagy dobol, a Muziker minden zenészre gondolt. Hangtechnika, DJ-felszerelés, mikrofonok, kábelek, fejhallgatók és egyéb kiegészítők - ezt mind megtalálja a webáruházban.

A Muziker a sportok szerelmeseire is gondolt. A motorosok, biciklisek, hajósok, horgászok, turisták is megvásárolhatják a hobbijukhoz szükséges felszerelést. A sportokat tekintve képviseli magát a fitnesz, a tenisz, a futás, a vízi sportok, a kosárlabda, a foci és sok más.

Miért válassza a Muzikert

Évek során számos és rengeteg tapasztalatot halmoztak fel, különleges termékeik a kínálatukban, amelyeket külföldi és hazai kapcsolataik révén tudtak elhozni a zene kedvelőknek Magyarországra. Ezekről a különleges termékekről tudni kell, hogy csak a Muzikernek szállítják a gyártók, így igazán értékes termékekről van szó. Gyors szállítást biztosítanak, legjob árakon vásárolhatnak, és minden esetben garancia van. 14 napos elállási idő biztosított, ha a rendelt termékkel még sem elégedett vagy meggondolta magát. Viszont ha 14 napos elállási jog lejárta után gondolja meg, hogy mégsem felel meg, akkor 30 naptári napig becserélik Önnek egy másik termékre. Mindemellett minden 10.000 Ft feletti árú tartós fogyasztási cikkre egyedülálló módon 36 hónapos kellékszavatosságot vállalnak. 

Elsősorban zenészeknek, és csak másodsorban hangszerértékesítőknek tekintik magukat. Viszont, ha értékesítésről van szó, akkor első a vásárló. Ha igazán magas kedvezményekre szeretne szert tenni, akkor a Black Friday Muziker ideje alatt érdemes körülnéznie, plusz a Muziker kuponok használata sem kizárt dolog. 

Muziker üzletek

Sajnos Magyarországon még nem nyitotta meg első üzletét a Muziker, azonban a szomszédos országokba már találkozhatnak velük. Például Szlovákiában és Csehországban is: 

Ország, város, üzlet neveÜzlet címeElérhetőség
Szlovákia, Pozsony, Muziker MUSIC - Digital parkDigital Park, Einsteinova 3817/19,
851 01 Pozsony
digital@muziker.com
Szlovákia, Pozsony, Muziker MUSIC - Bory MallBory Mall, Lamač 6780,
841 06 Pozsony
bory@muziker.com
Szlovákia, Pozsony, Muziker BikeEinsteinova 11 (2. emelet),
851 01 Pozsony
bratislava@muziker.bike

Reklamáció

A Muziker webáruházban gondoskodnak róla, hogy a termékek kiváló minőségűek legyenek. Ennek ellenére ha mégis reklamációra kerülne sor, a következőképpen járjon el. Regisztrált felhasználó esetén jelentkezzen be felhasználói fiókájába, kattintson a "Reklamációk" fülre, és az új reklamáció létrehozására. Amennyiben nem regisztrált felhasználó, töltse ki a reklamációs űrlapot a probléma jellegétől függően. Ezt küldje el e-mailben, és válaszként elküldik önnek a visszaigazolást, amelyet a visszaküldendő termékhez kell csatolni.

A webáruház többféle fizetési módot kínál a vásárlóknak. Válasszon az alábbiak közül: Utánvét, Online bankkártya, Paypal, Banki utalás, Bitcoin Pay

A szállítás a következő módokon zajlik:

 • Csomagküldő: szállítási idő 1–2 nap.
 • DPD futárszolgálat: szállítási idő 3–4 nap.
 • Express One futárszolgálat: szállítási idő 1–2 nap.
 • GLS futárszolgálat: szállítási idő 1–2 nap.
 • DHL futárszolgálat: expressz kiszállítás 1–2 nap.
 • Gies futárszolgálat: szállítási idő 2–3 nap.

Standard méretű csomagok esetén a szállítás 59 000 Ft felett ingyenes.

muziker logo

Muziker ügyfélszolgálat

A Muziker ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll a hétfőtől péntekig 8:00-tól 19:00-ig a +3614454739 telefonszámon. Kapcsolatba léphet velük írásban is az elado@muziker.hu e-mail-címen, vagy az élő chaten keresztül.

A Muzikert megtalálja a közösségi oldalakon is: Facebook, Instagram, Twitter.

Muziker kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Muziker kedvezmény a kiválasztott termékekre

16.05.2023

Muziker kupon 5% kedvezmény téli felszerelésekre

16.05.2023

Kedvezményes kupon a Muziker webáruházban 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből

11.04.2023

Muziker kupon -5-25% raktáron lévő termékekre

16.05.2023

Muziker kupon Black Friday kupon - 5% minden teljes áras termékre az oldalon

16.05.2023

Muziker kupon a kiválasztott termékekre

16.05.2023

Kupon -

16.08.2022

Muziker – akciós audio, video és tech termékek -10-30%

30.06.2022

Muziker – Fitness edzőgépek akár 40%-kal olcsóbban

30.06.2022

Muziker – kicsomagolt, használt termékek -5-80%

30.06.2022

Kedvezményes kuponok használata a(z) Muziker webáruházban

Könnyű beváltani a Muziker kupon kódot, csak aktiválja azt a felső sávban, és a Muziker automatikusan hozzáadódik az utolsó lépésben a megrendelésnél. Ha nem "nyilvános eseményről" van szó, akkor a Muziker kedvezménykódot a megrendelés utolsó lépésében is alkalmazhatja a "Van egy kedvezményes és/vagy játek kódom" mezőbe beírva.

Kép

Ha nem tudja beváltani a Muziker kupont, kérjük, ellenőrizze a feltételeket. Az érvénytelenség leggyakoribb okai az időbeli korlátozások vagy a kedvezményes kódot alkalmazó termékek korlátozott köre.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Muziker webáruházról

Éljen pontosan olyan életet, amilyet szeretne! Közép- és Kelet-Európa legnagyobb, nemcsak zenészeknek szánt üzlete megszólaltatja Önt! Hagyja, hogy elragadják a Muzikertől hallott hangok. A szabadideje tele lesz zenével, és nem akarja majd elengedni a hangszerét. A Muziker az egyik legnagyobb webáruház amatőr és profi zenészeknek. Itt mindent megtalál, amire szüksége lehet. Különféle hangszerek: gitárok, dobok, billentyűs, vonós, fúvós hangszerek. Mikrofonok, fejhallgatók, DJ- és hangtechnika. A zenészeken kívül a sportolók és a művészek is megtalálják a hobbijukhoz szükséges kellékeket a Muziker webshopban. 

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 %  összeget a vásárlásból a Muziker webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be