Unipatika

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Unipatika webáruházról

Egy nagyon népszerű online gyógyszertár, ahol bőrgyógyászati, fogászati, baba - mama termékek, kozmetikumok, vitaminok és gyógyászati segédeszközök is megtalálhatóak. A hűségprogramnak, akcióknak és Unipatika kuponoknak köszönhetően pedig olcsóbban is vásárolhat. A két legnagyobb akció is rendelkezésre áll, ami a Glamour-napok és az Unipatika Black Friday akciója. Dermo-, bio- és natúrkozmetikumok is rendelkezésre állnak ahogy olyan plusz szolgáltatások is, mint az uniparipa vagy a dermokozmetikai tanácsadás. Az Unipatika kuponokon kívül kihasználhatja a pénzvisszatérítést és az ingyenes szállítást is.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Unipatika-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Unipatika webáruházé.

Unipatika kupon

Unipatika akció akár 50% kedvezmény a Nuxe termékekre

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Az Unipatika.hu webáruházban most akár 50% kedvezménnyel vásárolhat a kiválasztott Nuxe termékekből az akció keretében.

Unipatika akció 25% a kiválasztott Uriage babatermékekre

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Az Unipatika.hu webáruházban most -25% kedvezménnyel vásárolhatja meg a kiválasztott Uriage babatermékeket. Ez az akció a készlet erejéig… több

Akció Unipatika.hu 25% kedvezmény a Dermedic termékekre

Eddig érvényes: 2024.07.01

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

A kiválasztott Dermedic termékekre 25% kedvezményt biztosítunk az Unipatika.hu webáruházban. Az ajánlat más kedvezményekkel nem kombinálható. A… több

Akció Unipatika.hu akár 25% kedvezmény az Armonía termékekre

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Az Armonía termékekre 25% kedvezmény kapható az Unipatika.hu webáruházban. Figyelem, ez a kedvezmény más akciókkal nem kombinálható! Használja… több

Akció Unipatika 15% kedvezmény a feliratkozásért

Eddig érvényes: 2024.06.26

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Kattints, iratkozz fel az Unipatika hírlevelére és szerezz 15% kedvezményt következő vásárlásodra! Görgess le a főoldalon és alul találod a… több

Akció Unipatika 3% kedvezmény hűségkártyával

Eddig érvényes: 2024.06.26

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Igényelj Unipatika hűségkártyát és állandó 3% kedvezményt kapsz minden rendelésedből!

A(z) Unipatika webáruházról

Az Unipatika gyógyszertár online és személyesen is elérhető széles termékválasztékkal és magas árukészlettel. A lehető legmodernebb és legkiválóbb szolgáltatás nyújtást tekintik céljuknak. Gyógyszerkészítmények mellett gyógyhatású termékek, étrend-kiegészítők, vitaminok, baba-mama termékek. Továbbá a dermo-, bio- és natúrkozmetikumok széles választékából válogathat. Több szempontból is segítik vásárlóikat, legyenek azok a tanácsadás, újítási lehetőségek és a spórolás akár Unipatika kuponnal is.

Kép

Spórolás az Unipatika webshopban

Az egészség megőrzése érdekében számos spórolási lehetőség áll rendelkezésre. Az állandó lehetőség a Tiplino által kínált pénzvisszatérítés, aminek köszönhetően az Unipatika webshopban való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani az Unipatika által kínált kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megerősítést követően a megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Vásárolhat ingyenes szállítással is, ha a rendelés összege meghaladja a 14.990 Ft-ot. Rendelkezésre állnak Unipatika kuponok is, melyek felhasználásának menetéről lejjebb tájékozódhat. Az általános akciókon kívül kihasználhatja a Glamour-napokat és az Unipatika Black Fridayt. A hűségprogram tagjaként 3%-ot spórolhat azonnali kedvezményként és bizonyos akciók során további 20-30%-ot.

Unipatika kuponok és lelőhelyük

A Tiplino portál számos webáruház kuponját kínálja és ez alól az Unipatika kuponok sem kivétel. Ezek a spórolás különböző mértékét biztosítját és más-más feltételek mellett válthatóak be ezért ezeket érdemes elolvasni a beváltás előtt. A kuponokat a gyógyszertár weboldalán is megtalálja. A Glamour-napok évente kétszer is elérhetővé tesznek Unipatika kuponokat, amelyeket a Glamour magazinban találhat meg.

Akciók az Unipatika webshopban

Ahogy az már elhangzott, az évben 3x van lehetőség egy kiadós spórolásra. Az egyik az Unipatika Black Friday, amely egy hétvégén át tart és akár 50%-ot is spórolhat vele. A Glamour-napok segítségével évente kétszer spórolhat 25% magasságában. A folyamatos akciók is elérhetőek, amelyek vonatkozhatnak egy bizonyos márkára, termékcsaládra vagy szezonális termékekre.

Kínálat

A gyógyszertárak mára elérték azt a szintet, hogy a vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszereken kívül már gyógyászati eszközöket, szájápolási termékeket, kozmetikai termékeket és életmóddal kapcsolatos étrendkiegészítőket is. Ezek termékkategóriák az Unipatika webshopjából sem hiányozhatnak, ahogy a következők sem:

 • Gyógyászat
 • Vitamin - ásványi anyag
 • Kozmetikumok
 • Vírusvédelem
 • Baba - mama
 • Fog - és szájápolás
 • Intim
 • Higiénia
 • Életmód
 • Gyógyászati segédeszköz - betegápolás
 • Akciók

A gyógyászat kategória hozza a szinte kötelező termékeket: fájdalomcsillapítók, lázcsillapítók, emésztést segítő termékek, allergia gyógyszerek, szív- és érrendszeri problémákra alkalmazható készítmények és sok más. Vitaminokból és ásványi anyagokból sincs hiány, ahogy a vírusvédelmet szolgáló termékekből sem. A kozmetikumok választéka is meglehetően gazdag, hisz sminkeket, parfümöket és krémeket is tartogat, bár nem olyan számban, mint például a Notino webáruház, ahol Notino kuponnal és pénzvisszatérítéssel szintén olcsóbban vásárolhat. Fényvédelem területén csakis a legjobbakkal szolgálnak, mint Uriage, Bioderma, Apivita, Dermedic, Eucerin, Vichy, La Roche-Posay, Esthederm és még sorolhatnánk.

Kép

A sport kedvelők vagy speciális étrendet követő egyének számára is van lehetőség itt megtalálni a megfelelő táplálékkiegészítőt. Protein, kollagén, illóolajok, őrlemények, teák és így tovább. Az alkategóriákra osztott kategóriák egyszerűbbé teszik a megfelelő termék kiválasztását, ami megvételénél spórolhat, ha felhasznál egy Unipatika kupont is.

Unipatika Magyarországon

Ahogy azt már említettük, ez a gyógyszertár személyesen is meglátogatható Budapesten. A pontos címet és nyitvatartást a weboldalon is megtalálja a "Gyógyszertáraink" lehetőség alatt.

Cím
Unipatika Mammut Gyógyszertár 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Unipatika Westend Gyógyszertár 1062 Budapest, Váci út 1-3.
Unipatika Corvin Gyógyszertár 1083 Budapest, Futó u. 37.

Ezért az Unipatika és nem más

A gyógyszertár története még 2005-ben indult, ekkor volt az alapítás és az első Unipatika gyógyszertár megnyitása is. Már ezekben az időkben is nagy hangsúlyt fektettek a kozmetikumokra és fog- és szájápolási termékekre. Fokozatosan nyitották az egyes gyógyszertárakat Budapesten és 2018-ban elindították az Unipatika webshopot is. Egy évre rá, elindult a törzsvásárlói program is, amely hűségkártyát igényel. A kártya igénylése nagyon egyszerű, van rá lehetőség személyesen és online is. Amit nyerhet vele, az a 3% állandó kedvezmény, amely minden gyógyszertárban és online forgalmazott termékre érvényes. Díjazva a hűséget, kéthetente új akcióval készülnek, amelyek során 20-30%-ot is spórolhat. A friss és gyors infomációk is a programnak köszönhetők, hiszen mindig kap értesítést az aktuális akciókról és újdonságokról.

Ennek a gyógyszertárnak egy olyan közegben kell helytállnia, ahol a konkurensek a Pilulka.hu és a Benu gyógyszertár. A siker mégis egyértelmű, ami valószinűleg az olyan plusz szolgáltatásoknak is köszönhető, mint az uniparipa szolgáltatás. Vény nélküli gyógyszerek házhozszállítása egy szakszemélyzettel, amely Budapest bizonyos területein érhető el. A 11-ig óráig rendelt termékeket még aznap megkaphatja a szolgáltatásnak köszönhetően. A később leadott rendeléssel vásárolt termékek másnap délelőtt érkeznek. Nem mellesleg a szállítás ingyenes, de csak abban az esetben igényelhető, ha a rendelés értéke meghaladja a 9 900 Ft-ot.

Dermokozmetikai tanácsadást is igénybe vehet a megfelelő kozmetikum megtalálása érdekében. Teljesen ingyenes és bejelentkezés nélkül igénybe vehető az összes Unipatika gyógyszertárban a hét minden napján, a teljes nyitvatartási idő alatt. A termékek kipróbálásához tesztert biztosítanak és javaslatot adnak minden bőrtípusra. Natúr-, bio- és dermokozmetikai termékek széles választéka közül válogathat.

Elállás és visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel vagy nem azt rendelte, amit szeretett volna, 14 nap áll rendelkezésre, hogy elálljon a vásárlástól. Ezt a szándékát a webshopban található elállási nyilatkozattal kell közölnie. A webáruház köteles e-mailben reagálni az elállási nyilatkozatra. A vásárló kötelessége bebizonyítani, hogy határidőn belül állt el a vásárlástól. Ezt követően 14 napja van rá, hogy visszaküldje a terméket és az Unipatikának 14 napja van rá, hogy visszatérítse a teljes összeget, beleértve a szállítási díjat is.

Mivel a termékek többsége zárt csomagolású, egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a felbontást követően nem gyakorolhatja elállási jogát. Ebből kifolyólag tápszert, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású terméket, étrendkiegészítőt vagy kozmetikumot csak bontatlan csomagolásban lehet visszaküldeni. Orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz vásárlása esetén csak kipróbálás előtt élhet az elállás jogával. Gyógyszert visszavenni nem lehet, kivéve ha az visszahívott vagy tévesen lett kiszolgáltatva.

Unipatika kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Unipatika.hu 25% kedvezmény a Vichy termékekre

31.01.2024

Unipatika – ingyenes szállítás 14.990 Ft felett

17.05.2024

Ingyenes szállítás Unipatika.hu oldalon

02.06.2024

Akció Unipatika 15% kedvezmény a feliratkozóknak

02.06.2024

Akció Unipatika 25% kedvezmény a Bioderma Atoderm és Cicabio termékekre

31.05.2024

Akció Unipatika 25% kedvezmény a megjelölt Bioderma termékekre

19.10.2023

Akció Unipatika 25% kedvezmény a megjelölt Apivita termékekre

19.10.2023

Akció Unipatika 25% kedvezmény a megjelölt Uriage termékekre

19.10.2023

Akció Unipatika 25% kedvzemény az Eucerin termékekre

19.10.2023

Akció Unipatika 25% kedvezmény a megjelölt Vichy termékekre

19.10.2023

Unipatika kupon beváltásának menete

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Unipatika kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Unipatika webshopban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz és pénztárhoz. Ott az összegzés és végösszeg alatt található a "Kuponkód megadása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Unipatika

Krisztina T.

02.03.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Unipatika webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be