Remixshop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Remixshop-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Remixshop webáruházé.

Remixshop kupon

Akció Remixshop akár 60% kedvezmény a gyermek ruhákra

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

Az Remixshop.com webáruházban akár 60%-os kedvezményeket is találhat a kiválasztott akciós gyerekruhákra.

Akció Remixshop akár 60% kedvezmény a női ruhákra

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

A Remixshop.com webáruházban most akár - 60 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott női ruhákra

Remixshop akció akár 60% kedvezmény a cipőkre

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

A Remixshop.com webáruházban most akár - 60 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott cipőkre.

Akció Remixshop akár 60% kedvezmény a férfi ruhákra

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

A Remixshop.com webáruházban most akár - 60 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott férfi ruhákra

Akcio Remixshop akár 50% kedvezmény a Zara márkára

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

A Remixshop.com internetes áruházban most akár 50 % kedvezménnyel is vásárolhatsz a kiválasztott Zara márka akciós termékei közül. több

Remixshop akció 40% kedvezmény az új vásárlóknak

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

Az új vásárlók a Remixshop.com oldalon 40% kedvezményben részesülhetnek. A kedvezmény feltételeiről részletes információ az áruház honlapján… több

Akció Remixshop akár 40% kedvezmény a lakáskiegészítőkre

Eddig érvényes: 2024.07.29

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

Remixshop.com webáruházban most akár - 40% kedvezmények is elérhetők a kiválasztott lakáskiegészítőkre az aktuális akció keretében. több

Akció Remixshop akár 30% kedvezmény a női blúzokra

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

A Remixshop.com internetes áruházban most akár 30%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a kiválasztott akciós női blúzok.

Akció Remixshop akár 30% kedvezmény a táskákra

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

A Remixshop.com webáruházban most kiválasztott táskákra akár 30%-os kedvezmény is érvényes az akció keretében.

Remixshop kedvezmény - welcome voucher 15% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.07.31

+ akár 17,5 % vissza a vásárlásból

Új vásárlókra vonatkozik.

A(z) Remixshop webáruházról

A Remixshop egy olyan webshop, melyen termékeket vehet és adhat el. Úgy is lehet nevezni, hogy online second hand. A Remixshopban való vásárlás hozzájárul a környezetvédelemhez, mivel a jó minőségű, divatos darabok nem a szemétben kötnek ki, hanem valaki más gardróbjában. Ezzel csökkentve a ruhák gyártásának rossz hatását a környezetre. Nem csak ruhákat, hanem táskákat, kiegészítőket, cipőket és gyerek ruhákat is vásárolhat jutányos áron.

Kép

Így spórolhat a Remixshop webáruházzal

A Remixshop egy second hand, így divatos, márkás ruhákat vásárolhat jutányos áron. Azért, hogy még kecsegtetőbb legyen az ajánlat, számos lehetőséget kínál a spóroláshoz. Ilyen például a Remixshop kuponok beváltásának lehetősége. Ezek a kuponok a Tiplino és a Remixshop webáruház webhelyén is fel vannak tüntetve. Akkor sem marad le a kuponokról, ha követi a Facebook vagy Instagram csatornáit, letölti a mobilalkalmazást vagy feliratkozik a hírlevélre.

Regisztrációt, illetve mobilalkalmazás letöltését követően 40% kedvezményt kap. Az is előny, hogy mivel  a termékek ára folyamatosan változik, illetve csökken, mindig friss információval fog rendelkezni. Szezonnak megfelelően tart leárazásokat is, melyeknél az ár csökkenése eléri akár a 65%-ot is. Ha kivárja a novembert, a Remixshop Black Friday-t is tart, méghozzá nem is akármilyet. Egy héten át kínálja termékeit akár 80%-kal olcsóbban, miközben további 10%-kal csökkentheti az árat, ha Remixshop kuponkódot is bevált. Ez alatt a hét alatt életbe lép a Black Diamond Deal is, mely során további kedvezmény növekedés várható, szintén Remixshop kuponkóddal. A Black Friday-t a Cyber Monday is követi, melynél akár 95%-ot spórolhat.

További nagy lehetőség az outlet részleg. Vásárlás előtt megéri szétnézni ott is, mivel számos termék érhető el kiemelkedően magas kedvezményekkel. Az árcsökkenés eléri az akár 85%-ot is. Speciális akciókat is tart, például fotball nézés helyett a vásárlást támogatván, további kedvezményeket kínál. Természetesen a Karácsonyról sem feledkeztek meg a Remishopnál. Karácsony napi akciója keretein belül ugyanis szintén sok pénzt spórolhat. Az állandó spórolási lehetőség a "cashback". A Remixshop.com-on való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Remixshop kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig egy bizonyos vásárlási összeg felett.

Remixshop kínálat

A Remixshop bár egy second hand, de az általa kínált termékek minőségét tekintve olyanok, mint az újak. A legnagyobb márkák alig használt termékei is elérhetők, mégpedig az erdeti ár töredékéért. Second hand ketagóriájában található:

 • Női ruha
 • Férfi ruha
 • Táskák
 • Kiegészítők
 • Cipők
 • Gyerek ruhák
 • Otthon

Az igen gazdag kínálatot szűrheti például márka, méret, szín, állapot, anyag vagy évszak szerint. Női ruházatból be tud szerezni kabátot, pólót, nadrágot, inget meg valójában mindent a fehérneműt és zoknikat leszámítva. ezek higiéniai okokból nem szerepelnek a kínálatban. Ön is lehet olyan szerencsés, hogy egy Calvin Klein ruhát pár ezer forintért beszerez. Ehhez csak annyi kell, hogy vásároljon és közben használjon fel Remixshop kuponokat. És ha már márkák, a nöi ruhák között talál itt egy-egy darabot a H&M-től, Zara-tól, Esprit-től, s. Oliver-től, Vero Moda-tól, Only-tól, Yessica-tól, Street One-tól, Atmosphere-től és ok mástól. Nem maradhat le az Adidas, Escada, Michael Kors és Roberto Cavalli sem. Mivel rengeteg márka van, a könnyebb keresés érdekében, szűkítheti a kört típusuk szerint. A márkák ugyanis Luxury, Mid Range és Budget típusokra vannak felosztva. Nincs más hátra, mint elmerülni a gazdag kínálatban. Ha inkább tiszta új ruhát szeretne a feljebb említett márkáktól, megtalálja őket a FashionDays vagy az About you webshopokban.

Természetesen férfi ruhákból sincs hiány, dzsekik, pólók, pulóverek, nadrágok, pólók. ingek és szettek várják a vásárlást kedvelő férfiakat. A Luxury márkák között itt Hugo Boss, Armani, Dolce & Gabbana, Canali és Michael Kors is szerepelnek. A Mid Range márkás ruházat között is garantáltan megtalálja a kedvencét. Nem hiányozhat ugyanis Gant, Vans, Adidas, Puma, Ralph Lauren, Replay és Tommy Hilfiger sem. Ha a pénztárcája inkább csak a Budget márkák megvásárlását teszi lehetővé, akkor se csüggyedjen. Garantáltan talál magának egy kiváló állapotú és fazonú Crivit, Livergy, Tom Tailor, Smog vagy Zara darabot. 

A táskák között férfi, női táskák, hátizsákok, pénztárcák és utazó tárcák is szerepelnek. Márkákban a táska választék sem szűkölködik. Michael Kors. Love Moschino, Burberry és a Coccinelle sem maradhat le a Luxury márkák közül. A Mid Range rejti a Puma, Adidas, Nike, Fossil és Tommy Hilfiger táskáit. A Budget, pénztárcát nem terhelő márkák között a Reserved, Answear, Next, Esprit táskái várják az új tulajdonosukat. A kiegészítők sem hiányozhatnak egy ruházatot áruló webshopok közül. Órák, övek, szemüvegek, sapkák, kesztyűk, sálak alkotják a kiegészítők kategóriát. Több ezer termék várja a spórolni vágyó, márkát kedvelő vásárlót. 

Cipők is rendelkezésre állnak, mégpedig férfiaknak, nőknek és gyerekeknek is. Az állapotukat tekintve, nem csak a cipők, hanem minden a Remixshopban található termék lehet: új címkével, címke nélkül, használat jelei nem látszanak és nagyon jó állapotban. Tengernyi sok vadiúj cipőt az Ecipő webáruházban talál. Ahogy az már kiderült, a Remixshopban nem csak használt, hanem vadiúj, akár még címkével ellátott termékek is szerepelnek. A márkás, nem használt cipőket, mint: Nike, Columbia, Gabor, Reebok, Geox, Tamaris így itt potom pénzért megvásárolható. A gyerekek is lehetnek stílusosak kevés pénzből. Tetőtől talpig felöltöztethetők Ralph Lauren, Mango, Replay, Puma, Calvin Klein termékekkel olcsón. Az otthon kategória plédeket, törölközőket, dísz textíliát találhat magának. Így lehet otthona olcsón stílusos. 

Kép

Ezért a Remixshop

Számos előny ítélhető oda a Remixshopnak. Egyrészt, bár ez egy second hand, számos használatlan, még címkével ellátott ruházatot, cipőt vagy táskát tud vásárolni. Nem csak vásárlásra nyújt lehetőséget, hanem eladásra is. Az eladáshoz vezető út nagyon egyszerű. Válassza ki gardróbjából azokat a darabokat, amelyek fölöslegesen foglalják a helyet és kérjen rájuk ajánlatot a Remixshoptól. Az ajánlatot regisztráció nélkül is láthatja. Elég hozzá megadnia a termék típusát és márkáját és azt, hogy milyen kategóriába sorolható. Az árat befolyásolja az is, hogy Luxury, Mid Range vagy Budget márkához tartozik. Az eladáshoz a ruháknak jó állapotúnak vagy címkésnek vagy használati jelek vagy javítások nélkül kell lenniük. Csak modern és az elmúlt 5 év divatirányzatát tükröző ruhákat fogadnak el. Csak eredeti termékeket lehet eladni, semmi utánzatokat. Ha megfelel az ajánlat, küldje el ruháit a kapott fuvarlevéllel együtt. A szabály az, hogy minél több, annál jobb. A szállítás teljesen ingyenes. Minden jóváhagyott tételt kifizetnek, azonnal megkapja az összeget. Ha valamely ruha mégsem felel meg a feltételeknek, visszaküldik, de a szállítás költségeit ebben az esetben Ön állja. Ezzel a pár egyszerű lépéssel meg is szabadult a család összes használatlan ruhájától. Ezzel a tettével hozzájárul a bolygó tisztán tartásához, mivel csökken a divatipar túltermelése. Az sem utolsó szempont, hogy pénzt keres a ruhatára frissítésével. 

Ha a Remixshopban akar vásárolni, regisztrálnia kell. Naponta kétszer kerülnek új termékek a weboldalra, elképesztő számban. Azért, hogy ne maradjon le a számára szimpatikus darabról, foglalja le. Csak olyan terméket tud lefoglalni, amelynél a rendszer engedélyezi a "Hozzáad" lehetőséget. Foglalása 15 percig érvényes, ennyi ideje van eldönteni igényt tart-e az adott darabra. Ha szeretné megvásárolni a lefoglalt darabot, ezt a foglalási idő végéig kell megtennie. Egyszerre legfeljebb 7 terméket helyezhet el a kosárban, valamint ugyanazt a terméket 24 órán belül akár 4 alkalommal is  lefoglalhatja. Olyan terméket, amelyet más már lefoglalt nem tud lefoglalni, viszont kosárba helyezheti, hogy ne tévessze szem elöl. Ha meg szeretné vásárolni az adott ruhát, meg kell várnia amíg a másik felhasználó befejezi a termékek foglalását. Az outlet termékek több méretben is elérhetők, így náluk a kívánt méretet tudja kiválasztani és lefoglalni.

A virtuális pénztárca egy fizetési lehetőség. Nem csak fizetésre használható, hanem a visszaküldött termékek árát is kérvényezheti rá. Ebben az esetben a visszatérítés sokkal gyorsabb, azonnal megtörténik. Pénztárcáján lévő összeget bármikor ellenőrizheti a felhasználói fiókjában. Fizetésnél, válassza ki a "Virtuális pénztárca" lehetőséget és adja meg azt az összeget, amelyet használni szeretni. Fizethet vele teljes összeget vagy csak egy részét. 

Ha szeretne mindgi jól informált lenni, letöltheti a Remixshop mobilalkalmazását,mely a Google Play-en és az App Store-ban is elérhető. Nem csak jól informált lesz, hanem bárhol bármikor megnézheti a legújabban feltöltött termékeket. Használhatja arra is, hogy a Remixshop blogját olvasgassa és közben inspirációkat gyűjtsön igazi divatguruktól.

Visszaküldés

Mint mindenhol, itt is joga van visszaküldeni a számára nem megfelelő terméket. Ezt megteheti az átvételtől számított 14 napon belül. Be kell jelentkeznie a felhasználói fiókjába a "Visszaküldés" szakaszba és ki kell választania azokat a termékeket, melyeknél élne visszaküldési jogával. Ezek a termékek különböző rendelésekből is lehetnek. Ezután már csak követnie kell a rendszer utasításait majd válassza ki a visszatérítés módját. Innentől számítva 14 napja van a termék visszaküldésére. A terméket az eredeti dobozba/csomagba az eredeti címkével, átvételi elismervényével és egyéb igazoló dokumentumokkal kell becsomagolni majd várni a futárt, hogy eljöjjön érte. Ha a termék hibás, azt 2 éven belül jeleznie kell a Remixshop felé. Cserére nincs lehetőség. A visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseit irányítsa az ügyfélszolgálat felé a +3618088407 telefonszámon vagy hu@remixshop.com e-mail címen. Az ügyfélszolgálat hétköznaponként 8:00 és 17:00 között áll rendelkezésre. 

Remixshop kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Remixshop kupon - akár -20% kedvezmény a kiválasztott termékekre a Remixshop.com-on

06.07.2024

Ingyenes szállítás Remixshop

02.07.2024

15% kedvezmény kiválasztott termékekre | Remix

24.06.2024

Remixshop kupon akár 15% kedvezmény a megjelölt termékekre

05.06.2024

Kedvezményes kupon Remixshop 7% kedvezmény

28.06.2024

Kedvezményes kupon Remixshop

14.04.2024

Kedvezményes kupon Remixshop 7% kedvezmény a kóddal

29.02.2024

Kedvezményes kupon Remixshop 7% kedvezmény

31.01.2024

Ingyenes szállítás Remix szállítás 16200 Ft felett

01.06.2024

Remix kuponkód - 15% kedvezmény - Black Friday

27.11.2023

Remixshop kupon felhasználása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Remixshop kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Remixshop kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Remixshop webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A fizetendő összeg alatt található a "Személyes utalvány" lehetőség. A mellette található nyílra kattintva megjelenik a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmazz" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Remixshop kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Remixshop

Bonnyai B.

16.04.2024 5.0

Imádom a Remixet ️

Edit P.

26.02.2024 5.0

5*

Bernadett T.

26.02.2024 5.0

Teljes mértékben elégedett vagyok !

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Remixshop webáruházról

A világ közismert és közkedvelt second hand-je a Remixshop. Férfiak, nők és gyerekek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb ruházatot, cipőt, táskát vagy kiegészítőt. Közismert márkákat vásárolhat meg az eredeti ár töredékeért, közben beválthat Remixshop kuponokat és promóciós kódokat. Naponta kétszer is új termékek kerülnek fel, körülbelül 16 200 darabot naponta. A kiszemelt darabot 15 percre lefoglalhatja, hogy közben nyugodtan keresgélhessen tovább vagy kosárba helyezheti az adott terméket, hogy ne veszítse szem elöl.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 17,5 %
Új ügyfelek 17,5 %
Az elmúlt 180 napban rendeléssel nem rendelkező felhasználók 7,5 %
Az elmúlt 60 napban rendeléssel nem rendelkező felhasználók 4 %
Az elmúlt 60 napban 10-nél kevesebb megrendeléssel rendelkező felhasználók 3 %
Az elmúlt 60 napban 10-nél több megrendeléssel rendelkező felhasználók 2,25 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Remixshop más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 17,5 %  összeget a vásárlásból a Remixshop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be