MerkuryMarket

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a MerkuryMarket-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a MerkuryMarket webáruházé.

MerkuryMarket kupon

Akció Merkury Market kedvezmények 15%- ig

+ akár 1,75 % vissza a vásárlásból

Akció a Merkury Market webáruházban 15% kedvezményig minden kategóriában! Ne hagyd ki és vásárolj most olcsóbban!

A Merkury Market webáruházról

"Építsd és újítsd fel olcsóbban “. A Merkury Market mottója nem csupán üres frázis, hanem teljes mértékben a valóságot tükrözi, hiszen az üzlet a legversenyképesebb áron kínál minőségi és akár személyre szabott építkezési anyagokat, bútorokat és egyéb lakberendezési kiegészítőket. A webshop több mint 55 000 termékkel várja, ezen felül pedig itt található a régió leggazdagabb burkolat kínálata is. A választékban lengyel és külföldi márkák árucikkei számos különböző árkategóriában érhetők el. Az épületasztalosság kategória termékei, azaz ajtó, ablak és fali panelek esetében a webáruház szakszerű beépítést is kínál.

Kép

A Merkury Market kínálatáról

A Merkury Market webshopjában a padlóburkolattól a csillárig és dekorációig mindent megtalál. A választékban minden helység, sőt még a kert berendezéséhez szükséges kellékek is megtalálhatók, számos variációban és akár személyre szabható méretben. Tapéták, szőnyegek, csillárok, fűtőtestek, szerszámok, lakástextíliák és még számos árucikk, mellyel lakását, házát és kertjét valóban otthonná varázsolhatja. A Merkury Market mellett a Tiplinó kínálatában számos más lakberendezéssel kapcsolatos webshop is megtalálható, mint például a VidaXL, Vivre, Decoronline vagy a Benlemi.

Fizetési módok

A Merkury Market webáruházában előre utalásos fizetéssel térítheti meg a rendelt árucikkek összegét. A pénzt a 10918001-00000104-68920000 illetve HU36109180010000010468920000 bankszámlaszámra küldheti.

Kép

Szállítás

A Merkury Market webshopjában az árucikkek szállításának költsége a rendelt tételek súlyától és a célponttól függően változik, Magyarország különböző megyéire eltérő kézbesítési díj vonatkozik. Rendelés során a rendszer automatikusan kiszámolja a szállítási költséget. A kézbesítést futárszolgálat végzi. 290 000 Ft fölötti vásárlás esetén a webshop egyes megyékbe ingyenes szállítást biztosít.

Visszaküldés és reklamáció

A Merkury Market webáruházában vásárolt termékeknél az árucikkek átvételét követően 14 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre. Ez alatt akár indoklás nélkül is visszaszolgáltathatja a hibátlan állapotban lévő árucikkeket és a webshop pénzvisszafizetést biztosít.

Amennyiben reklamálni szeretné a vásárolt tételt, lépjen kapcsolatba a Merkury Market ügyfélszolgálatával az alább található elérhetőségi címek egyikén. 

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Merkury Market termékeivel és az oldalon való vásárlással kapcsolatos kérdéseit a következő módokon teheti fel a webáruház ügyfélszolgálatának, hétfőtől péntekig 08:00 és 16:00 között:

 • telefon: +36307798611
 • e-mail: e-shop.hu1@merkurymarket.hu
 • a webshop kontakt űrlapja

A Merkury Market Facebook oldalán mindig akutális információkat talál a webáruház újdonságairól és a legfrissebb akciókról.

A Tiplinó kuponjaival és cashback szolgáltatásával most Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Mercury Market webshopjában.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Merkury Market webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Merkury Market webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Merkury Market webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Merkury Market webáruházában való rendeléskor a „Tüntesse fel a kedvezményes kódját” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Átszámolás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Recenzió MerkuryMarket

Mónika B.

06.08.2023 5.0

Minden gördülékenyen ment, 5 nap alatt megkaptam a rendelt bútort

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

MerkuryMarket.hu – építkezés, bútor

Építkezési anyagok, bútorok, szőnyegek, lakberendezési kellékek, dekoráció, lámpák, kerti szerszámok széles választéka a Merkury Market webáruházában. A webshop több mint 55 000 termékkel és a piac legversenyképesebb áraival várja.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,75 %  összeget a vásárlásból a MerkuryMarket webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be