MyTrip

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a MyTrip-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a MyTrip webáruházé.

MyTrip kupon

Repüljön többet kevesebbért

+ 0,525 % vissza a vásárlásból
 

Válogasson a Mytrip kedvezményes repülőútjai közül.

A(z) MyTrip webáruházról

A legjobb és legolcsóbb járatok lelőhelye a MyTrip, amellyel a világ szinte bármelyik pontjára eljuthat. Repjegyek, szállások és autókölcsönzés egy helyen egyszerűen. Európa gyik legnagyobb online utazási irodájának tagja, évente 22 millió ügyfelet reptetnek el a világ 77 országába. Az online kereső portál minőségéről az ügyfelek által megosztott pozitív MyTrip vélemények tanúskodnak.

Kép

Spórolási lehetőségek a MyTrip portálon

Ha már utazás és kedvezményes ár, akkor a MyTrip. Azonban ha még olcsóbb repjegyekre vágyik, akkor használja a spórolási lehetőségeket is. Ilyen például a Tiplino által kínált pénzvisszatérítés, melyhez a foglalást a portálról szükséges indítania. Abban az esetben számíthat pénzvisszatérítésre, ha a foglalás előtt ellátogat a Tiplino portálra, kikeresi a MyTrip portált majd a "Vásárlás" gombra kattint. A jutalom megerősítését követően, kérheti a kifizetést számlájára.

MyTrip kuponok sajnos nem érhetőek el, viszont ha kuponokkal is szeretne spórolni, látogasson el a Trip.com oldalára, ahol szintén foglalhat szállást, repjegyet vagy bérelhet autót olcsóbban Trip.com kuponnal

MyTrip kupon

A repjegy foglalása, szálloda foglalása vagy autó bérlése közben nincs lehetőség MyTrip kupon beváltására. Amennyiben szállást kedvezményes kuponnal szeretne olcsóbban foglalni, látogasson el a Booking oldalára és a kosárban váltson be egy Booking kupont.  

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A MyTrip webáruházról

Repjegy, szállás és bérautó egy helyen a Mytrip online keresőn. A pozitív MyTrip véleményekkel rendelkező portál garantálja a legjobb árat. Csatlakozzon az elégedett ügyfelekhez és a foglalást követően spóroljon egy kis pénzt a visszatérítésnek köszönhetően.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

MyTrip más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  0,525 %  összeget a vásárlásból a MyTrip webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be