Banggood

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Banggood-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Banggood webáruházé.

Banggood kupon

Kedvezményes kupon Banggood - 9% kedvezmény 25$ felett új vásárlóknak

+ akár 6,5 % vissza a vásárlásból

A kuponkóddal 9% kedvezményt szerezhet 25$ feletti rendelés esetén. Csak új vásárlókra érvényes. Bizonyos termékkategóriákra nem érvényes. több

Kedvezményes kupon Banggood - 8% kedvezmény 59$ felett

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ akár 6,5 % vissza a vásárlásból

A kuponkóddal 8% kedvezményben részesül 59$ feletti rendelés esetén. Kiválasztott termékkategóriákra nem érvényes.

Banggood Clearane Sale - akár 85% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ akár 6,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon a Banggood leárazásának keretén belül akár 85% kedvezménnyel.

Akció Banggood 60% kedvezmény a kiválasztott termékekre

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 6,5 % vissza a vásárlásból

A Banggood.com webáruházban jelenleg akár 60%-os kedvezményeket is találhat a kiválasztott termékekre. A kedvezmények igénybevétele az áruház… több

Akció Banggood 50% kedvezmény a kiválasztott termékekre

Eddig érvényes: 2024.07.02

+ akár 6,5 % vissza a vásárlásból

A Banggood.com webáruházban most akár 50%-os kedvezménnyel is megvásárolhatja a kiválasztott termékeket. A kedvezmény igénybevételének… több

Banggod Hobby Day - akár $20 kedvezmény PayPallel való fizetés esetén

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ akár 6,5 % vissza a vásárlásból

Fizessen PayPallel a Banggood Hobby Days akció alatt, és a következő kedvezményekben részesülhet: $120 felett $6 kedvezmény $250 felett $10… több

Akció Banggood 12% kedvezmény első vásárlásodra

Eddig érvényes: 2024.06.24

+ akár 6,5 % vissza a vásárlásból

A Banggood különleges ajánlattal készült új felhasználói számára. Vásárolj minimum 80 $-ért és a megjelölt kategóriákból vásárolt termékekre 12 … több

A(z) Banggood webáruházról

A Banggood egy kínai webáruház, ahol mindent megtalál, amit csak el tud képzelni. Pár gombnyomással az Öné lehet a termék, legyen az ruha, cipő, kiegészítő, játék, elektromos eszköz vagy lakásdekoráció. A Banggood célja, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa kedvező áron. A legújabb termékek széles kínálatát találja itt. A Banggood webáruház 2006-tól van a piacon, azóta sikerült stabil helyet szereznie a kínai webáruházak között. Több, mint 200 000 terméket kínál verhetetlen áron. Ami pedig a legjobb, hogy mindez az egész világon elérhető.

Ki sem kell tennie a lábát otthonról, vásároljon kényelmesen, gyorsan és olcsón. A Banggood Európában is rendelkezik raktárakkal, így terméke még gyorsabban az Öné lehet. Nem szeretne zsákbamacskát vásárolni? Rendelés előtt olvassa el a vásárlók véleményét az adott termékről. ĺgy biztos lehet benne, hogy azt kapja majd, amit elképzelt.

banggood

Hogyan spóroljon a Banggooddal 

A hivatalos megjelenés előtti értékesítések meglehetősen jó árakkal vannak ellátva, így nem csak szuper áron juthat hozzá, de még spórol is. Áfa és vámmentes szállítás minden termékre, valamint kérhető vám biztosítás és ha vámot kell fizetni, akkor azt a Banggood visszafizeti Önnek. Európai raktárakból is rendelhet. Rendszeres és egészen jó és szuper akciókkal talál mindig a Banggood oldalán. A Banggood couponokat is kínál, amelyeket vásárlásai során felhasználhat, hogy még többet spóroljon az amúgyis szuper kedvező árakból. 

Nem csak elektronikai eszközöket, telefonokat vagy játékokat talál a kínálatban, de ruhákat is. A céljuk, hogy mindenki megtalálja azt amire szüksége van és ha lehet, akkor egy helyen ezt meg is tudják vásárolni. Ennek fejében gyorsan és olcsón is. Megfelelő ajándék választás nehéz lehet, azonban a Banggoodon akármit megrendelhetnek, ami szuper ajándék lehet. 

Figyelmébe ajánljuk, hogy akár külföldről is vásárolhat a Banggood webáruházban, méghozzá Csehországból, Romániából, Lengyelországból és Szlovákiából is. Minden országnál más a pénz visszaszerzési összege, de ne aggódjon, mindegyik országból nagyszerű kedvezményeket és Banggood coupon-okat zsebelhet be.

Hogyan szerezet kedvezményes kuponokat és a Banggood coupont

A többi üzlethez hasonlóan a Banggood-nál is spórolhat különböző kedvezménykódok és kuponok használatával. Ezek nagyon gyakran kaphatók, nem csak a nagyobb vásárlási ünnepek alatt, mint például a Black Friday. A Banggood coupont használhatja például új elektromos eszközökhöz, új ruhákhoz, amelyekben minden alkalomnál tündökölni fog, vagy egy csúcszuper sportcipő vásárlásánál, hogy még jobb legyen a futás. Ne hagyja ki a Banggood akciót, amikor az amúgy is kedvező árak még lejjebb mennek. További kedvezményes kuponokat találhat a Tiplino profilkohoz, amelyekkel szintúgy rengeteget spórolhat.

A Tiplinón mindig frissiítjük a legújabb akciókat és kuponokat az adott webáruházhoz, így ebből a Banggood sem marad ki. A webáruház profilján mindig megtalálja a legújabb és legfrissebb akciókat és kuponokat, amelyeket aztán felhasználhat a vásárlásai alkalmával.

Kedvezményes rendezvények

A Banggood sem maradhat ki a Black Friday leárazásokból. Ez azért is jó, mert így a kedvenc termékeihez még olcsóbban juthat hozzá, másrészt pedig otthonukból végezhetik az egész vásárlást, közben pedig rengeteget spórolunk és nem csak az akcióknak és a Black Fridaynek köszönhetően, hanem a kuponoknak is, amelyeket ilyenkor a Banggood ad.

A webáruház felajánlja a hírlevelek küldését, amivel a legújabb akciókról és leárazásokról értesíti Önöket, hogy naprakészek legyenek az újabb akciókról és kuponokról. Friss felhasználóknak jár egy kuponkód is ajándékképpen, valamint az alkalmazás letöltése után szintén kapnak kedvezménykódot, amit rendelésükre felhasználhatnak. A Banggood coupon használata egyszerű; a kódot csak írják be a megfelelő mezőbe a kosár alján. Ha esetleg valamilyen oknál fogva nem tetszik Önnek, amit rendelt, van lehetőségük a visszaküldésre is. Viszont nem árt tudni, hogy minden termékkategóriának más az időperiódusa, amíg ezt megtehetjük. 

A regisztráció nemcsak a kupon miatt hasznos, hanem mivel így Banggood VIP tagságot élvezhetik. Mit foglal magába a VIP tagság? Exkluzív kódokat is kaphatna, amihez a többi embernek nincs hozzáférése.

 

Banggood kínálata

A Banggood az egyik legnagyobb kínai webáruház. Szinte minden kategóriában kínál termékeket. Lehetőség van márka szerinti keresésre is, ami szintúgy megkönnyíti a vásárlást. A Banggood-nál az árak kedvezőek, és mindig  folyamatos akciókkal várják már meglévő és leendő vásárlóikat. A kedvezményes termékek egy részét a főoldalon láthatja. A „Flash deals” gombra való kattintással megtekintheti a többi leértékelt terméket is a webáruházban. Egyes kedvezmények csak bizonyos ideig érvényesek, így érdemes a kedvezményes termékek folyamatos böngészése. 

A webáruházban az alábbi kategóriák között böngészhet:

 • Apple kiegészítők
 • Elektronika
 • Mobiltelefonok & Kiegészítők
 • Világítás
 • Sport & Szabadidő
 • Játékok & Hobbi
 • Ruházat & Kiegészítők
 • Táskák & Cipők
 • Otthon & Kert
 • Egészség & Szépség
 • Autó & Motor
 • Számítógép & Internet
 • Ékszerek & Órák
 • Felnőtt játékok & Kiegészítők
Kép

Mint említettük a Banggood webáruház mindenféle kategóriában kínál termékeket, a vásárlók különösen kedvelik az elektromos eszközök rendkívül széles kínálatát. Válogasson a legújabb technikai kütyük közül: robotok, virtuális valóság, drónok és sok más. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a nekik valót. Természetesen nem hiányozhat a mindennapos használatú elektronika sem: okostelefonok, kamerák és sok más.

Minden termék alatt megtalálja, pontosan hány darab értékelést kapott eddig. Ezeket a Banggood véleményeket bármikor átböngészheti és dönthet, hogy meg vásárolja vagy sem.

Banggood webáruházban megvásárolhatja az ismert márkák termékeit, mint a Xiaomi, Lenovo vagy akár a Senbono vagy a Bakeey. Mivel minden kategóriában talál termékeket, szűrni is tudja a keresésnél, hogy csak az Önnek kedvező és keresett márkájú, színű termék jelenjen meg.

Miért válassza a Banggoodot és hogy lehet a Banggood magyar

A Banggood webshop felülmúlja a konkurencia választékát, hiszen temérdek termék közül válogathat kedvező árakon. A webáruház célja az, hogy a látogatói mindent meg tudjanak egy helyen vásárolni, ráadásul olcsón és gyorsan.  A Sok olyan webáruház van, amely hatalmas választékkal rendelkezik és elérhetőek az árai, és a világ szinte minden pontjára szállít. Magyarországon a legismertebb az Aliexpress. A webáruház oldala egyszerűen használható, nem bonyolult a vásárlás sem. A Banggood a megrendelt termékek után pontokat ír jóvá, a megrendelés feladása előtt láthatja, hogy egy-egy termék hány pontot ér. Fizethet bankkártyával, vagy akár PayPal rendszerén keresztül. A legtöbb termék kiszállítása ingyenes.  Ami még plusz lehet Önöknek vásárlóknak, hogy a Banggood magyar változatban is elérhető. A Banggood magyar verzóját két kattintással tudja behozni. Nincs más dolga, mint a kereső mező melletti Shipping vagyis Kiszállítás nyíl alatt megváltoztatni az országot és a pénznemet. Ennyi, már a Banggood magyar változatán böngészhet.

A Banggood webshop szó szerint felülmúl minden elvárást. Az Önök legnagyobb örömére nemcsak ruhák, de elektronikai eszközök, telefonok, játékok is vannak a kínált repertoárban, így tényleg nagyon széles a választék, bőven van miből válogatniuk. Nem lehet kifogás, hogy nem talált semmi szuper ajándékot a családja számára vagy párjának, ugyanis a Banggoodról tényleg akármit rendelhet. A legtöbb termék kiszállítása ingyenes, azonban ha ennek az ellenkezője bizonyulna, látja mennyi a szállítási költség. Továbbá választhat expressz szállítási módot is.

Kép

Banggood VIP tagság

Mi is az a Banggood VIP tagság? Egy nagyon szuper és nagyon előnyös ajánlat minden vásárlónak. Már csupán azzal, hogy megteszi az első vásárlását beregisztrálva megkapja a VIP első szintjét. Ha az első vásárlása több, mint 1$, akkor VIP1 kategóriába fog tartozni, 70$ vásárlási érték felett VIP2, 170$ vásárlás felett VIP3, 700$ vásárlási összegnél pedig a VIP4 tagság előnyeit élvezheti. Azonban ne maradjon le a VIP5 sem. VIP5 szintet akkor kapja meg, ha a vásárlása eléri az 1700$-t. 

Mivel jár a VIP? Rengeteg előnnyel. Például a VIP NAP, amikor is meg tud takarítani még 25%-ot, élvezheti az exkluzív kedvezményeket és a kiemelt termékeket minden hónap 9. napján. Minden VIP szinthez jár az, hogy ingyenesen kaphat akár 2 USD juttatást minden kategóriában és szállítási költséghez. Szintemelési jutalmak sem maradnak háttérben, ugyanis a tagság frissítésével dupla pontot kaphat, tehát 2 pontot szerez minden elköltött 1 USD-ért. Azonban figyeljen, mivel a jutalom pontok csak 24 órán belül érvényesek. VIP szolgáltatás jár a VIP tagoknak. A VIP4 szintnek 24 órás online szolgáltatást kínál magasabb minőségben. A megrendelésével vagy a logisztikával van gondja? Bármely kérdésére időben válaszolnak Önnek. Ingyenes szállítás a VIP5 tagoknak. Megtakaríthat 8 USD-t a szállítási költségeken, ha VIP5 tag és ha ez még nem minden, gyors visszatérítést is igényelhet. A VIP5 tagok visszatérítési folyamata 3 órán belül befejeződik, míg más tagok visszatérítése 24 órát is igénybe vesz. 

Hát nem nagyszerű? Érdemes VIP tagnak lenni. 

Reklamáció és ügyfélszolgálat

Nem érkezett meg a rendelt termék, esetleg megérkezett, de hibás állapotban? Bármilyen probléma vagy kérdés esetén forduljon a Banggood ügyfélszolgálatához. A kommunikáció angol nyelven történik. Használhatja a weboldalon található kérdőívet, amelyben kategóriák szerint teheti fel kérdését. A Banggood élő chattel is rendelkezik, valamint írhat nekik a Facebook messengeren is.

A Banggood jelen van több közösségi média oldalán is: Instagram, Youtube, Twitter.

Töltse le a Banggood mobilalkalmazást is, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházakban. A vásárlás nemcsak kényelmesebb, de kedvezőbb is: az alkalmazáshoz egy 10% kedvezményre jogosító kupon is jár.

Továbbá használhatja a rendelése melletti reklamációs kezelőt is. Első lépésben be kell jelölnie, hogy megjött a termék. Rögtön visszakérdez, hogy mikor, és kéri, hogy értékelje. Itt, ha nem 5 csillagot ad, felteszi a kérdést, mégpedig azt, hogy mi volt a baj, és egyből bejelölheti, hogy sérülten jött. A Repair&refund&resend csak azután használható, ha megérkezett. Ez alól egy kivétel van: ha régóta nem érkezett meg, akkor resend. 

Fizetés és szállítás

A Banggood rengeteg fizetési módot kínál. Fizethet a szokásos módon bankkártyával, Paypallel vagy banki utalással. Felhasználhatja a Banggood krediteket is. Ezenkívül sok más fizetési módból válogathat, a teljes listát megtalálja a weboldalon.

A szállítás sok esetben ingyenes, ez viszont a konkrét terméktől függ. Természetesen az ingyenes szállítás tovább tart. Ha minél gyorsabban szeretné kezében tartani a terméket, válassza az express szállítást – így a kiszállítási idő akár 5 napra is csökkenhet.

Banggood vélemények

A Google keresőbe ha beírják a Banggood vélemények fülszöveget, számos vélemény nyilvánítást találhatnak. Mi azonban összeszedtük Önöknek, hogy ne kelljen külön-külön keresniük, így egy helyen megtalálnak mindent. Először mindenki félőn vásárol egy külföldi oldalról, viszont a Banggoodról javarészt csak jó vélemények születtek. Természetesen megesnek a negatívak is, aki viszont a elolvassa a Tiplinón a Banggood webáruház profilját, elkerül minden esetleges termék eltűnést és pénz veszítést. A Banggood vélemények összesítése alapján elmondható, hogy a legtöbben nagyon szeretik és rendelnek a webáruházól. A szállítás ingadozó, de akár 1-2 hét alatt is megérkezhet a rendelt terméke. Például egy anonim Banggood véleménye is megnyugtató hatású, ugyanis elmondása alapján "Én már körülbelül 50 feletti rendelésnél járok Banggood-ról. 1 csomag
kivételével semmi probléma nem volt eddig és állandó jelleggel rendelek. Az egyik csomag nem érkezett meg, viszont kis összeg kb 2000 Ft-os tételről beszélünk, de visszautalta a Paypal az összeget, szóval megbizható és korrekt oldal. Több más oldalról is szoktam rendelni eddig nem volt problémám."

Nem kell tartania semmitől, a Banggood vélemények magukért beszélnek. Ne felejtse el felhasználni a nagyszerű kedvezményeket, így rengeteg pénzt spórolhat meg.

Banggood kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

BangGood leaárazás

19.06.2024

Akció Banggood akar 60% kedvezmény a sport- és szabadidős termékekre

05.03.2024

Akció Banggood akár 90% kedvezmény a téli leárazásokon

05.03.2024

Kedvezményes kupon Banggood -9% az új ügyfelek számára, ha vásárol több mint $25

31.12.2023

Kedvezményes kupon Bangood 79% kedvezmény 100USD felett

14.12.2023

Kedvezményes kupon BANGOOD.com 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

14.12.2023

20% kedvezmény a Banggood kuponnal - HuiNa Toys RC Metal Bulldozer

14.12.2023

10% kupon kedvezmény - Banggood - Nanovna V2 3G Vector Network

14.12.2023

TENGOO HV-13 Heated Vest kupon 50% kedvezménnyel - Banggood

14.12.2023

Happy Cow Military RC Aircraft Boat kupon 30% kedvezménnyel - Banggood

14.12.2023

Kedvezményes kuponok használata a(z) Banggood webáruházban

Az akciós kuponok a legjobb mód a megtakarításra a Banggood online áruházban. Rendkívül könnyen használhatóak. Válassza ki azt a Banggod coupont, amelyet be szeretne váltani ebben az üzletben. Tegye a kosárba az árut, majd a megrendelés első lépésében a fizetendő összeg mellett megtalálja a "Kedvezmények" felületet. Írja be a másolt kódot a megfelelő mezőbe, és nyomja meg az "Alkalmaz" gombot. A Banggood kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül. Ezután a szokásos módon teljesíti a rendelést.

Kép

Ha nem tudja beváltani a Banggood kupont, kérjük, ellenőrizze a feltételeket. Az érvénytelenség leggyakoribb okai az időbeli korlátozások vagy a kedvezményes kódot alkalmazó termékek korlátozott köre.

Recenzió Banggood

Barnabaás T.

30.09.2022 5.0

Minden rendben volt, azt kaptam, amit rendeltem.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Banggood webáruházról

Szívesen vásárol internetes webshopokban verhetetlenül olcsó termékeket és nem ismeri a Banggood webáruházat? Egyre jobban terjed, hogy hihető minőségű, de hihetetlenül alacsony áron vásárolnak termékeket az interneten és méghozzá a Banggood webáruházában. Látogasson el a csillogó-villogó kínai webshopba, ahol az elektromos eszközöktől a játékokon át a ruházati cikkekig mindent megtalál - hihetetlenül olcsón! A webáruház termékei szuper olcsók, de a Banggood akciók során még többet spórol és még a Banggood akciós terméket is olcsóbban szerzi be a Banggood coupon-okkal. Így a webáruház a lehető legjobb árakkal büszkélkedik.


Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 6,5 %
Új ügyfél-divat 6,5 %
Egyéb akár 3 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Banggood más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 6,5 %  összeget a vásárlásból a Banggood webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be