Banggood

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Banggood kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza akár 6,5 % mindenből a webáruházból Banggood

Eddig érvényes: 2022.05.27

 
   

Szívesen vásárol internetes webshopokban verhetetlenül olcsó termékeket? Nem ismeri a Banggood áruházat? Ezen gyorsan...

E-bike, gördeszka, robogó akár -40% Banggood

Eddig érvényes: 2022.05.31

+ akár 3,5 % vissza a vásárlásból

A Banggod webáruházában most E-bike, gördeszka, robogó széles kínálata várja, mindegyikhez promóciós kódot talál! Akár 40%-kal olcsóbban is… több

Banggood

A Banggood egy kínai webáruház, ahol mindent megtalál, amit csak el tud képzelni. Pár gombnyomással az öné lehet a termék, legyen az ruha, cipő, kiegészítő, játék, elektromos eszköz vagy lakásdekoráció. A Banggood célja, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa kedvező áron. A legújabb termékek széles kínálatát találja itt.

A Banggood webáruházról

A Banggood webáruház 2006-tól van a piacon, azóta sikerült stabil helyet szereznie a kínai webáruházak között. Több, mint 200 000 terméket kínál verhetetlen áron. Ami pedig a legjobb, hogy mindez az egész világon elérhető.

Ki sem kell tennie a lábát otthonról, vásároljon kényelmesen, gyorsan és olcsón. A Banggood Európában is rendelkezik raktárakkal, így terméke még gyorsabban az öné lehet. Nem szeretne zsákbamacskát vásárolni? Rendelés előtt olvassa el a vásárlók véleményét az adott termékről. ĺgy biztos lehet benne, hogy azt kapja majd, amit elképzelt.

banggood

Elektromos eszközök széles kínálata

Bár a Banggood webáruház mindenféle kategóriában kínál termékeket, a vásárlók különösen kedvelik az elektromos eszközök rendkívül széles kínálatát. Válogasson a legújabb technikai kütyük közül: robotok, virtuális valóság, drónok és sok más. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a nekik valót. Természetesen nem hiányozhat a mindennapos használatú elektronika sem: okostelefonok, kamerák és sok más.

Fizetés és szállítás

A Banggood rengeteg fizetési módot kínál. Fizethet a szokásos módon bankkártyával, Paypallel vagy banki utalással. Felhasználhatja a Banggood krediteket is. Ezenkívül sok más fizetési módból válogathat, a teljes listát megtalálja a weboldalon.

A szállítás sok esetben ingyenes, ez viszont a konkrét terméktől függ. Természetesen az ingyenes szállítás tovább tart. Ha minél gyorsabban szeretné kezében tartani a terméket, válassza az express szállítást – így a kiszállítási idő akár 5 napra is csökkenhet.

Banggood ügyfélszolgálat

Nem érkezett meg a rendelt termék, esetleg megérkezett, de hibás állapotban? Bármilyen probléma vagy kérdés esetén forduljon a Banggood ügyfélszolgálatához. A kommunikáció angol nyelven történik.

Használhatja a weboldalon található kérdőívet, amelyben kategóriák szerint teheti fel kérdését. A Banggood élő chattel is rendelkezik, valamint írhat nekik a Facebook messengeren is.

A Banggood jelen van több közösségi média oldalán is: InstagramYoutube, Twitter.

Töltse le a Banggood mobilalkalmazást is, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházakban. A vásárlás nemcsak kényelmesebb, de kedvezőbb is: az alkalmazáshoz egy 10% kedvezményre jogosító kupon is jár.

Kedvező vásárlás a Tiplinóval

Vásároljon a Banggoodon a Tiplinón keresztül, és vásárlásának akár 6,5%-át visszaszerezheti. A cashbacknek köszönhetően igazán kedvező a vásárlás.

Banggood kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

7% kedvezmény mindenre -

31.01.2022 - Szerezzen 7% kedvezményt a vásárlása végösszegére a Banggood.com webáruházban! A kuponkódot a…

7% kedvezmény -

30.11.2021 - 7% kedvezmény a rendelésére a Banggood.com webáruházban. A kuponkódot a kosárban adja meg.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Banggood webáruházról

Szívesen vásárol internetes webshopokban verhetetlenül olcsó termékeket? Nem ismeri a Banggood áruházat? Ezen gyorsan változtatni kell. Látogasson el a csillogó-villogó kínai webshopba, ahol az elektromos eszközöktől a játékokon át a ruházati cikkekig mindent megtalál - hihetetlenül olcsón! A Banggood a lehető legjobb árakkal büszkélkedik.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Egyéb akár 3,5 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 6,5 %
Új ügyfél-divat 6,5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3,5 %  összeget a vásárlásból a  a Banggood webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be