Banggood

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Banggood kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 6,5 % mindenből a webáruházból Banggood

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Szívesen vásárol internetes webshopokban verhetetlenül olcsó termékeket? Nem ismeri a Banggood áruházat? Ezen gyorsan...

A(z) Banggood webáruházról

A Banggood egy kínai webáruház, ahol mindent megtalál, amit csak el tud képzelni. Pár gombnyomással az öné lehet a termék, legyen az ruha, cipő, kiegészítő, játék, elektromos eszköz vagy lakásdekoráció. A Banggood célja, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa kedvező áron. A legújabb termékek széles kínálatát találja itt.

A Banggood webáruházról

A Banggood webáruház 2006-tól van a piacon, azóta sikerült stabil helyet szereznie a kínai webáruházak között. Több, mint 200 000 terméket kínál verhetetlen áron. Ami pedig a legjobb, hogy mindez az egész világon elérhető.

Ki sem kell tennie a lábát otthonról, vásároljon kényelmesen, gyorsan és olcsón. A Banggood Európában is rendelkezik raktárakkal, így terméke még gyorsabban az öné lehet. Nem szeretne zsákbamacskát vásárolni? Rendelés előtt olvassa el a vásárlók véleményét az adott termékről. ĺgy biztos lehet benne, hogy azt kapja majd, amit elképzelt.

banggood

Elektromos eszközök széles kínálata

Bár a Banggood webáruház mindenféle kategóriában kínál termékeket, a vásárlók különösen kedvelik az elektromos eszközök rendkívül széles kínálatát. Válogasson a legújabb technikai kütyük közül: robotok, virtuális valóság, drónok és sok más. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a nekik valót. Természetesen nem hiányozhat a mindennapos használatú elektronika sem: okostelefonok, kamerák és sok más.

Fizetés és szállítás

A Banggood rengeteg fizetési módot kínál. Fizethet a szokásos módon bankkártyával, Paypallel vagy banki utalással. Felhasználhatja a Banggood krediteket is. Ezenkívül sok más fizetési módból válogathat, a teljes listát megtalálja a weboldalon.

A szállítás sok esetben ingyenes, ez viszont a konkrét terméktől függ. Természetesen az ingyenes szállítás tovább tart. Ha minél gyorsabban szeretné kezében tartani a terméket, válassza az express szállítást – így a kiszállítási idő akár 5 napra is csökkenhet.

Banggood ügyfélszolgálat

Nem érkezett meg a rendelt termék, esetleg megérkezett, de hibás állapotban? Bármilyen probléma vagy kérdés esetén forduljon a Banggood ügyfélszolgálatához. A kommunikáció angol nyelven történik.

Használhatja a weboldalon található kérdőívet, amelyben kategóriák szerint teheti fel kérdését. A Banggood élő chattel is rendelkezik, valamint írhat nekik a Facebook messengeren is.

A Banggood jelen van több közösségi média oldalán is: InstagramYoutube, Twitter.

Töltse le a Banggood mobilalkalmazást is, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházakban. A vásárlás nemcsak kényelmesebb, de kedvezőbb is: az alkalmazáshoz egy 10% kedvezményre jogosító kupon is jár.

Kedvező vásárlás a Tiplinóval

Vásároljon a Banggoodon a Tiplinón keresztül, és vásárlásának akár 6,5%-át visszaszerezheti. A cashbacknek köszönhetően igazán kedvező a vásárlás.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Banggood webáruházról

Szívesen vásárol internetes webshopokban verhetetlenül olcsó termékeket? Nem ismeri a Banggood áruházat? Ezen gyorsan változtatni kell. Látogasson el a csillogó-villogó kínai webshopba, ahol az elektromos eszközöktől a játékokon át a ruházati cikkekig mindent megtalál - hihetetlenül olcsón! A Banggood a lehető legjobb árakkal büszkélkedik.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 6,5 %
Új ügyfél-divat 6,5 %
Egyéb akár 3,5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 6,5 %  összeget a vásárlásból a  a Banggood webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.