eBay.com

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

eBay.com kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 2 % mindenből a webáruházból eBay.com

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az Ebay a világ egyik legnépszerűbb webáruháza, ahol a szokásos vásárláson kívül licitálhat is, illetve árulhatja is a saját termékeit....

A(z) eBay.com webáruházról

Az Ebay.com a világ egyik legnagyobb online áruháza, ahol termékek ezreit vásárolhatja meg rendkívül kedvező áron. Megalakulása az 1995-ös évhez és a kaliforniai Pierre Omidyar nevéhez fűződik. Az Ebay-t ma már több száz millió felhasználó használja az egész világon nemcsak vásárlásra, hanem saját termékeik árulására vagy licitálásra is. Mindegy, hogy ruhát, ékszert vagy elektronikát keres, az Ebay termékeinek skálája rendkívül széles.

Termékek ezrei egyetlen gombnyomással

ebay kategorie


Nem elégedett a hazai webáruházak kínálatával? Nézzen körül az Ebay-en - nem túlzás, hogy itt mindent megtalál. Azt is mondhatnánk, hogy amit itt nem talál meg, az nem is létezik. Elektronika, ruházat, ékszerek, kiegészítők, lakásdekoráció, játékok és sok más. Nem véletlen, hogy a webáruház az egész világon töretlen népszerűségnek örvend.

Regisztráció az Ebay-en

Ha eddig félt a külföldi webáruházakban való vásárlástól, itt az ideje ezen változtatni. A vásárláshoz regisztrációra lesz szüksége, ez viszont egyáltalán nem nehéz, csupán néhány gombnyomás:

 1. Látogasson el az Ebay.com weboldalra, és kattintson a bal felső sarokban lévő "Register", azaz regisztráció gombra.
ebay sign in

 1. Adja meg nevét, e-mail-címét és jelszavát.
 2. Kattintson a "Create Account", azaz fiók létrehozása gombra.
 3. Ezután megkapja a hitelesítő e-mailt, amellyel befejezi a regisztrációt.
 4. Regisztrálhat a Facebook, Google vagy Apple ID fiókjával is.

Biztonságos vásárlás

Az Ebay az eddigi legbiztonságosabb fizetési módszert, a Paypales fizetést alkalmazza. Nem kell tehát félni, hogy a pénze esetleg elveszne. Ha nincs Paypal-fiókja, fizethet bankkártyával is. Amennyiben csomagja nem érkezett meg, vagy más terméket kapott, az Ebay garantálja a pénzvisszafizetést.

Ha biztos akar lenni a vásárolt termék minőségét és az eladó megbízhatóságát illetően, nézze át a vásárlók értékeléseit. ĺgy még nagyobb az esély, hogy azt kapja, amit elképzelt.

Reklamáció

Körültekintő vásárlással nagyon alacsonyra csökkenti a reklamáció lehetőségét. Arra is figyeljen vásárláskor, hogy a termékre vonatkozzon az Ebay garanciája: "Ebay Money Back Guarantee". Ám ha mégis reklamációra kerülne sor, ne aggódjon, nincs mitől tartania.

Ha bármilyen gond adódott a termékkel, ne várjon sokáig, reklamáljon a termék megérkezésétől (ha nem érkezett meg a termék, a várható megérkezéstől) számított 30 napon belül. Amennyiben Paypallel fizetett, még egy előnyre számíthat: a reklamációs idő 180 napra tolódik ki.

Ebay magyarul

Szívesen vásárolna a webáruházban, de nem biztos az angoltudásában? Az Ebay sajnos nem létezik magyar nyelven, de használhatja a gépi fordítást, amelyet képernyője jobb felső sarkában talál. Ha jártasabb a német nyelvben, próbálja ki az Ebay német verzióját: Ebay.de.

Kedvezményes vásárlás

Az Ebay egyik ismérve, hogy rendkívül kedvező áron kínálja a termékeit. Nézze meg az Ebay "Under $10", azaz 10 dollár alatti kínálatát, amelyben minden terméket szimbolikos áron szerzhet be.

A termékek nagy részéhez automatikusan ingyenes szállítás is jár.

Ha a Tiplinóval vásárol, rendelésének 2%-át visszakaphatja a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A eBay.com webáruházról

Az Ebay a világ egyik legnépszerűbb webáruháza, ahol a szokásos vásárláson kívül licitálhat is, illetve árulhatja is a saját termékeit. Több millió elégedett felhasználó az egész világról. Az Ebay-en mindent megtalál, legyen az ruházati cikk, kiegészítő, játék, ékszer, sportfelszerelés, elektronika és sok más. 

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2 %
Alkatrészek és kiegészítők, divat akár 2 %
Otthon és kert, életmód akár 1,5 %
Gyűjtemények, elektronika, üzleti és ipari, média, járművek és mások akár 1,25 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2 %  összeget a vásárlásból a  a eBay.com webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.