Tesco akciós újság

Az újság minden hétfőn jelenik meg és csütörtöktől szerdáig érvényes. A Tiplino oldalán mindig megtalálja az aktuális Tesco újságot. Böngéssze, lapozza át és tervezze meg a jövő heti vagy akár az e heti bevásárlást a Tesco online akciós újságjával. Hasonló kínálatot talál a Spar, Aldi és az Auchan áruházakban is. 

Tesco 

Brit áruházlánc több európai és ázsiai országban is megtalálható. Olyan üzlettípusokat üzemeltet, mint a szupermarket, hipermarket, Tesco Express, Tesco Extra és egyebek. 1995 óta van jelen Magyarországon. 

Tesco, ahol jó dolgok várnak

A Tesconak több saját márkás termékei is vannak, amelyek igazi minőséget kínálnak kedvező árakon. Tesco Finest termékek különleges alkalmakat is feldobnak ínyenc, igazi gourmet termékekkel a világ minden tájáról. Vegán és vegetáriánus termékek is találhatóak a polcokon, így gondolva a különleges étrendet követőkre is. Tesco Organic organikus, bio termékeket jelöl, a Free From jelzés pedig a glutén- és laktózérzékenyeknek. 

Saját kozmetikai márkáját se hagyjuk ki, ami a Pro Formula és a saját ruházati márkáját sem, ami az F&F.

Hasonló üzletek, mint a(z) Tesco akciós újságokkal és katalógusokkal

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3 150 Ft  összeget a vásárlásból a Tesco webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be