BlackShark

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BlackShark kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,25 % mindenből a webáruházból BlackShark

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Black Shark webáruháza olyan okostelefonokat árul, melyek kifejezetten az online játékok szerelmeseinek, azaz a gamereknek lettek kifejlesztve…

A Black Shark webáruházról

Tökéletes gamer telefon? A Black Shark vállalatának okostelefonja az online játékok kedvelőinek, azaz a gamereknek készült. Amellett, hogy a készülék minden olyan funkcióval el van látva, amelyre a mindennapokban szükség van, a Black Shark olyan tulajdonságokkal ruházta fel a mobiltelefonját, amely tökéletessé teszi a játékélményt bárhol, bármikor. A telefonok mellett a webshopban különböző kiegészítők és telefontokok is megvásárolhatók, melyek még inkább hozzájárulnak a tökéletes játékélményhez.

Kép

A Black Shark gamer telefonja

A Black Shark okostelefonja rengeteg extra funkcióval van ellátva. Ezek közé tartozik például az extra érzékeny képernyő, amelyet akár meg is lehet osztani az alkalmazások között, így a játék mellett egyidejűleg akár e-mail is írható. Emellett a készülék extra erős processzorral, hűtéssel és hosszú élettartamú elemmel van felszerelve, támogatja az 5G hálózat és Wifi6 kombinációt, remek audió funkciókkal és tripla kamerával rendelkezik és számos egyéb olyan tulajdonsága van, amely egyedivé teszi a piacon.

Black Shark kiegészítők

A Black Shark webáruházában számos kiegészítő is megvásárolható, melyek célja, hogy növeljék a gaming telefon teljesítményét és fokozzák a felhasználói élményt. A kínálatban található például hűtőfelszerelés, fülhallgató, speciális töltő, konzol és sok más.

Fizetési és szállítási módok

A webáruház jelenleg a következő online fizetési módokat támogatja:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, Maestro, American Express)
 • PayPal

A Black Shark Magyarországra is szállítja termékeit. A szállítás díja a célországtól és a választott kézbesítési módtól függ. A webáruház standard (4-9 munkanap) és expressz (2-5 munkanap) szállítást kínál. A kézbesítés végleges díja a rendelés során látható. Fontos megjegyezni, hogy a kézbesítés időtartamához hozzáadódik az 1-2 munkanapot igénybe vevő feldolgozási idő.

Kép

Visszaküldés, javítás és jótállás

Amennyiben a vásárló vissza szeretné küldeni a Black Shark webáruházából rendelt termékeket, ezt a csomag átvételétől számított 15 napban teheti meg. A visszaküldést megelőzően szükséges kapcsolatba lépni az üzlet ügyfélszolgálatával, akik pontos instrukciókkal és útmutatással látják el a vevőt. Fontos, hogy a visszaküldött termék eredeti állapotban és megfelelő csomagolásban érkezzen vissza a webáruházhoz, mivel a vevő csak ebben az esetben kapja vissza vásárlása összegét. 

A webshop termékeire álltalánosan két év jótállás vonatkozik, ennek pontos feltételei a webáruház honlapján olvashatók.

A Black Shark a termékeik javítását is vállalja, ennek feltételei szintén a webshop internetes oldalán olvashatók.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Black Shark webáruházának ügyfélszolgálatával a következő e-mail címen van lehetőség felvenni a kapcsolatot: global.support@blackshark.com

A Black Shark a közösségi médiában: Facebook, Twitter

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Black Shark webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Black Shark webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Black Shark webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Black Shark webáruházában való rendeléskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Black Shark.com - A gamer telefon!

A Black Shark webáruháza olyan okostelefonokat árul, melyek kifejezetten az online játékok szerelmeseinek, azaz a gamereknek lettek kifejlesztve. Számos extra funkció, egyedi kialakítás és hasznos kiegészítők, hogy a játék bárhol, bármikor elérhető és élvezhető legyen!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,25 %  összeget a vásárlásból a  a BlackShark webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.