New Balance

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

New Balance kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,85 % mindenből a webáruházból New Balance

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Ikonikus sportcipők és sportruházat a New Balance webáruházában. Minőségi és kényelmes darabok akár profi sportolóknak vagy a hétköznapokra is..…

A New Balance webáruházról

A New Balance sportcipőket és sportruházatot forgalmazó márkája az Amerikai Egyesült Államokban alakult az 1900-as évek elején. Mára a vállalat termékei Amerika mellett Európában és a világ számos részén ismertek. A New Balance sportcipőit és ruházati cikkeit sok profi sportoló használja és viseli, de ugyanúgy a hétköznapi viseletként is elterjedtek, hiszen minőségi anyagokból készültek, kényelmesek, a cipők pedig kialakításuknak köszönhetően támogatják a helyes lábtartást.

A New Balance magyar nyelvű webáruházában a márka rengeteg terméke elérhető számos méret- és színváltozatban.

New Balance sportcipők

A New Balance számos típusú sportcipőt gyárt. Vannak kifejezetten utcai viseletre szánt darabok, de nincs hiány kifejezetten túrázásra, futásra, focira és egyéb sporttevékenységekre kialakított modellekben sem.

New Balance sportruházat

A New Balance webáruházában női, férfi és gyermekruházat is megtalálható. A hétköznapi, kényelmes ruhadarabok mellett foci, tenisz, kosárlabda és futóruházat is megvásárolható a webshopban.

Fizetési és szállítási módok

A New balance webshopjában elérhető fizetési módok: online bankkártyás fizetés, online átutalás, hagyományos átutalás, fizetés átvételkor

A webshop UPS és DPD futárszolgálattal kézbesíti a rendelt termékeket Magyarország területén. A DPD futárral való szállítás ingyenes, az UPS futárral való kézbesítés díja 2400 Ft, amelyet átvételkor a futárnak kell kifizetni. A kiszállítás időtartama maximum 14 nap.

Visszaküldés és elállási jog

A vásárló a termék átvételétől számított 30 napon belül érvényesítheti elállási jogát és visszaküldheti a New Balance webáruházából rendelt termékeket. Amennyiben az árucikkek megfelelő állapotban és időben visszaérkeznek az áruház raktárába, a webshop pénzvisszatérítést vagy cserelehetőséget biztosít.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A New balance webshopjának magyar nyelvű ügyfélszolgálatával hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 között a következő telefonszámon veheti fel a kapcsolatot: +36 15507152

A New balance webshopja a közösségi médiában: Facebook, Instagram

A Tiplinó kuponkódjaival most Csehországból, Szlovákiából és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a New Balance webáruházból. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a New Balance webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a New Balance webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a New Balance webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a New Balance webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód megadása” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Kedvezmény számítása gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

New Balance.com - Ikonikus sportcipők!

Ikonikus sportcipők és sportruházat a New Balance webáruházában. Minőségi és kényelmes darabok akár profi sportolóknak vagy a hétköznapokra is. Széles szín-, fazon- és méretválaszték és extra kedvezmények a Tiplinó kuponjaival!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,85 %  összeget a vásárlásból a  a New Balance webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.