Goboo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Goboo kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Goboo

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Okostelefonok, okosórák, fülhallgatók és minőségi elektromos termékek, melyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik mindennapokat! A Goboo...

A Goboo webáruházról

Okostelefonok, okosórák, fülhallgatók és elektronikai eszközök a Goboo webáruházában. A webshop kínálata a legújabb modellekkel várja a vásárlókat, olyan márkák készülékei találhatók itt meg, mint a Mi, Redmi, Xiaomi vagy a Pocophone. A Goboo garantáltan kiváló minőségű termékeket, megfizethető árakat, biztonságos fizetési módokat és gyors szállítást ígér. Tegye egyszerűbbé életét és válogasson a Goboo választékában megtalálható elektronikus eszközök között, melyeket most még kedvezőbb áron vásárolhat meg a Tiplinó kuponjaival.

Kép

Mit kínál a Goboo webáruháza?

Az okostelefonok, okosórák és fülhallgatók mellett a Goboo webshopjában elektromos fogkefe, TV, robotporszívó és sok egyéb termék megtalálható, melyek kényelmesebbé és könnyebbé teszik életét. A webáruházban csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak, azonban a regisztráció gyors, sőt akár Google vagy Facebook fiókkal is lehetőség van bejelentkezni.

Fizetési módok

A Goboo webáruházában a következő fizetési módok elfogadottak:

- online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, MasterCard/EuroCard, American Express, Girocard, Cartes Bancaires, Diner's Club, Discover, JCB)
- PayPal

Szállítás

Mivel a Goboo webáruházának Spanyolországban is van raktára, ezért a termékek viszonylag gyorsan megérkeznek Magyarországra. Az oldal által kínált standard szállítási mód 3-7 munkanapot, a kedvezményes szállítási mód pedig 7-15 munkanapot vesz igénybe.

A szállítás költsége a választott terméktől, szállítási módtól, célországtól és a választott raktár elhelyezkedésétől függ. A pontos információk és díjak a termékleírásokban olvashatók.

Kép

Visszaküldés és jótállás

A Goboo webáruházában vásárolt legtöbb termékre érvényes, hogy a kézbesítéstől számított 14 napon belül a vásárló indoklás nélkül visszaküldheti és amennyiben az megfelelő állapotban megérkezik a webáruház által kijelölt címre, a vásárló pénzvisszatérítést kap.

Amennyiben a rendelt terméknél minőségbéli probléma mutatkozik, a vásárlónak a csomag átvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre.

A Goboo webáruházában kínált számos készülék esetében a jótállás akár két év is lehet. Pontos információk és instrukciók, valamint az egyes termékekre vonatkozó visszaküldési és jótálállási feltételek a webáruházban olvashatók, valamint a Goboo ügyfélszolgálata bármikor szívesen a vásárlók rendelkezésére áll ezen kérdésekben.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Goboo ügyfélszolgálata a következő e-mail címen érhető el: feedback@goboo.com

A Goboo a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Goboo webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Goboo webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Goboo webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Goboo webáruházában való rendeléskor a kedvezménykódnak kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Goboo.com - Az okoseszközök világa!

Okostelefonok, okosórák, fülhallgatók és minőségi elektromos termékek, melyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik mindennapokat! A Goboo webáruháza az első osztályú árucikkek mellett kedvező árakkal, biztonságos fizetési módokkal és gyors szállítással várja vásárlóit.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Goboo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.