Green man Gaming

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Green man Gaming kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 2,5 % mindenből a webáruházból Green man Gaming

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Csaknem 10 000 számítógépes játék kedvező áron a Green man Gaming webáruházában. Különböző kategóriák minden korosztálynak, foci, háborús,...

A Green Man Gaming webáruházról

Több ezer varázslatos világ kapuja. A Green man Gaming számítógépes játékokra és programokra specializálódott webáruházában csaknem 10 000 játék található meg, a lehető legkedvezőbb áron. Játékok rengeteg témakörben, legyen az foci, háború, kaland vagy autó. Az áruházban gyermekeknek és felnőtteknek szóló játékok egyaránt megvásárolhatók, sőt különleges kiadások, exkluzív tartalmak, kiegészítők is elérhetők. A játékok mellett az oldalon különböző grafikai programok közül is válogathat, melyek videóvágásra vagy képszerkesztésre szolgálnak.

A Green man Gaming webshopját a vásárlók kifejezetten megbízhatónak ítélték meg, a webáruház sok energiát fektet a színvonalas ügyfélszolgálat és színvonalas szolgáltatás biztosításába. Böngésszen a webshopban, engedje, hogy beszippantsa valamelyik számítógépes játék varázslatos világa, a Tiplinónak köszönhetően pedig most még kedvezőbb áron juthat hozzá a Green man Gaming termékeihez.

Kép


Hogyan vásárolhat a Green man Gaming webáruházában?

A Green man Gaming webshopjában való vásárlás regisztrációhoz kötött. A regisztráció ingyenes és csupán pár kattintásból áll. A webshop termékei elektronikus jellegűek, ezért miután megvásárolt egy adott számítógépes játékot vagy egyéb terméket, e-mailben kap egy kódot, amellyel a játék letöltése után be tud abba lépni.

Fizetési módok és reklamáció

A webáruházban online bank- és hitelkártyás fizetésre van lehetőség, a rendszer a legtöbb kártyatípussal kompatibilis. Ezen kívül PayPal, Apple Pay, Google Pay és számos egyéb szolgáltatáson keresztül fizethet az oldalon.

A termékek elektronikus jellege miatt az online üzlet csak kivételes esetekben fogad el reklamációt vagy biztosít pénzvisszafizetést.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a webáruházban való vásárlással kapcsolatban, a Green man Gaming ügyfélszolgálatát az alábbi módokon érheti el:

 • telefon: + 444 1433 445007
 • e-mail: helpdesk@greenmangaming.com

A webshop közösségi média platformjait követve naprakész információkat tudhat meg az aktuális kínálatról és termékekről: Facebook, Twitter, Instagram

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Green man Gaming webáruházában

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Green man Gaming webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Green man Gaming webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Green man Gaming weboldalán való rendelésekor a Vouchers & Gift Cards mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Green man Gaming.com - játékbirodalom

Csaknem 10 000 számítógépes játék kedvező áron a Green man Gaming webáruházában. Különböző kategóriák minden korosztálynak, foci, háborús, kaland vagy akár ügyességi játékok, melyek egy másik univerzumba repítik. Emellett különböző számítógépes programokat is talál itt, mint például a képszerkesztő vagy videószerkesztő.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Green man Gaming webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.