Samsung

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Kedvező áron a Samsung kuponnal

A Samsung webáruházban különféle elektronikus berendezéseket, háztartási gépeket, televíziókat, okos elektronikát és más tartozékokat vásárolhat. Külön kategóriát képeznek a mobiltelefonok, mint a népszerű Samsung Galaxy a13, Galaxy s23 és sok más. Kövesse figyelemmel a Samsung oldalán vagy a Tiplinon az aktuális Samsung kuponokat, amelyekkel jelentősen spórolhat. A webáruházban mindig talál aktuális kedvezményes Galaktikus ajánlatokat, így akár a legnépszerűbb termékeket is kedvező áron vásárolhatja meg.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Samsung-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Samsung webáruházé.

Samsung kupon

Kedvezményes kupon Samsung 10% kedvezmény a diákoknak

+ 1,5 % vissza a vásárlásból

Ha elmúlt 18 éves és fel tudja mutatni diák státuszát, 10% kedvezményre jogosult.

Samsung akció akár 10% kedvezmény a diákoknak

Eddig érvényes: 2024.07.29

+ 1,5 % vissza a vásárlásból

Most a Samsung.com webáruházban, ha betöltötted a 18. életévedet és érvényes tanulói jogviszonnyal rendelkezel, és ezt igazolni tudod… több

Kedvezményes kupon Samsung 10% kedvezmény jár az ajánlásért

+ 1,5 % vissza a vásárlásból

Vegyen részt a Samsung ajánlói programjában és tegyen szert Ön és a barátai 10% kedvezményre feljogosító Samsung kuponkódra. Többet erről az… több

Kedvezmény Samsung 2 db háztartási gép vásárlása esetén

+ 1,5 % vissza a vásárlásból
 

Csomagban olcsóbb és ez a Samsung webáruházban is érvényes. Ha egyszerre 2 db háztartási gépet rendel a kínálatban szereplők közül, spórol. több

Ingyenes visszaküldés Samsung

+ 1,5 % vissza a vásárlásból
 

Használja ki az ingyenes visszaküldés lehetőségét a Samsung webáruházban. Ha nem elégedett a termékkel 14 napon belül ingyenesen visszaküldheti… több

Ingyenes szállítás mindenre Samsung

Eddig érvényes: 2024.08.02

+ 1,5 % vissza a vásárlásból

A Samsung.hu értékhatártól függetlenül ingyenes szállítást kínál minden rendelésre.

Spóroljon a Samsung webáruházban

 • Pénzvisszatérítés minden vásárlás után a Tiplino segítségével
 • Ingyenes szállítás meghatározott összeghatár felett
 • Kedvezményes Samsung kupon beváltása vásárlásai során

Spóroljon eredeti Samsugn termékek vásárlása közben

1. Samsung hűségprogram

Pár kattintással egyszerűen regisztrálhat a Samsung hűségprogramjára. A vásáalásai során végösszeg 1 %-át kapja vissza pontokban amit aztán beválthat 1 pont = 1 Ft értékben.

2. Készülékbeszámítás

Beszámíthatja, becserélheti régi okostelefonját, tabletjét, okosóráját vagy vezeték nélküli fülhallgatóját egy új Samsung TV készülékre vagy mobilra. A régi készülék értéke levonásra kerül az új termék árából így pénzt spórol meg.

3. Samsung kupon ajánlásért

A vásárlást követően ossza meg barátaival tapasztalatait, vegyen részt az ajánlói programban és tegyen így szert kedvezményes Samsung kuponra. A kupon a barátainak is jár, akik az ajánlására vásárolnak. Beváltható a legújabb termékekre is.

4. TV elégedettségi program

Meghatározott TV készülékek esetében részt vehet az elégedettségi programban. Ez azt jelenti, hogy a kézhez vételtől 50 napon belül eldöntheti, hogy megtartja a készüléket vagy visszaküldi.

5. Diákkkedvezmény

A diákoknak állandó kedvezményt kínál a Samsung. Feltétele a 18 feletti életkor és ennek igazolása a StudentBeans adatbázisán keresztül. A kedvezmény mindenre vonatkozik és minden vásárlás során, csak Samsung kuponkód szükséges hozzá.

Kép

Samsung termékek

Okostelefonok, melyek között mindig a legújabb modelleket is megatlálja. Sok esetben exkluzív ajánlatokkal, tehát ezeket a termékeket máshol nem találja meg. A régebbi modelleket sok esetben kedvezményes áron vásárolhatja meg.

TV-k különböző árkategóriában, aminek köszönhetően a pénztárcája szerint választhat minőségi TV készüléket. A vásárlás során kihasználhatja a pénzvisszatérítés lehetőségét, amihez csak átirányítás szükséges a Tiplino portálról. 

Háztartási gépek otthonába. Gondolhat itt konyhai gépekre, mosógépekre, szárítógépekre és porszívókra. Készíthet egyedi háztatási gép összeállítást. A benne szereplő termékeket kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Legújabb monitorok munkához, játékok verhetetlen árakon. Az ingyenes szállítással megvásárolható termékekben a minőség találkozik a modern funkciókkal.

Okosóra a telefonhoz akár csomagban is kedvezményesen. Az órák napi viseleten kívül aktív életmódhoz is segítséget szolgáltatnak.

Vezetéknélküli fülhallgatók, melyek közül az összehasonlításnak köszönhetően a legmegfelelőbbet választhatja. A méreten, súlyon, használati időn túl az ár is összehasonlításra kerül. 

Tabletek szuper funkciókkal és tartozékokkal. A legújabb modellek ajánlott fogyasztói áron érhetőek el. Esetükben is élhet az összehasonlítás lehetőségével, így a számára megmegfelelőbb és legkedvezőbb ajánlatot választhatja.

Samsung kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Samsung akció 15% kedvezmény a háztartási gépekre

23.06.2024

Samsung akció akár 20% kedvezmény a kiválasztott monitorokra

23.06.2024

Galaxy A54 készülékbeszámítási kedvezménnyel

25.03.2024

Akár 20% kedvezmény: Galaxy Watch és Galaxy Buds

31.03.2024

Galaxy Watch 6 széria kedvezmény

31.03.2024

20% kedvezmény Galaxy Z Fold 5-re

31.03.2024

20% kedvezmény Galaxy Z Flip 5-re

31.03.2024

Monitorok 10% kedvezménnyel

31.03.2024

Galaxy A55 vagy A35 - 10%-os kedvezménnyel

30.04.2024

Galaxy Fit3 10%-os diákkedvezménnyel

30.04.2024

Kombinálhatom a pénzvisszatérítést Samsung kuponnal?

Igen, amennyiben a kupon is a Tiplino portálról származik. Eltérő esetben ugyanis a webáruház csak egy kedvezményt fogd el és ez általában a Samsung kupon. Így azonban nem tud többszörösen spórolni. 

Vásárolhatok személyesen is?

A Samsung termékek több áruházban is megtalálhatóak, így elérhetőségük igen elterjedt. Samsung boltokban is lehet vásárolni több bevásárlóközpontban is. Személyes vásárlás során azonban nem élhet a pénzvisszatérítéssel és Samsung kuponnal sem minden esetben.

Hogyan küldhetem vissza a rendelt terméket?

Amennyiben a rendelt termék nem felel meg elvásárainak, a vásárlástól számított 14 napon belül ingyenesen visszaküldheti azt. Feltétel, hogy minden eredeti csomagolást, kézikönyvet, kiegészítőt, ingyenes cikket és egyéb alkatrészt vissza kell küldeni.

Samsung kupon beváltásának menete

 1. Tiplino.hu weboldalon talált Samsung kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges
 2. Másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Samsung webshopban
 3. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket, lépjen tovább a kosárhoz
 4. A kosár tartalma alatt találja a "A kedvezménykód megadása" lehetőséget
 5. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmazás" gombra és fejezze be a vásárlást a már megszokott módon

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Samsung más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a Samsung webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be