Dyson

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Dyson kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Dyson

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Dyson a környezettudatosság jegyében csökkentett hulladéktermelésű, pazarlásmentes elektromos eszközöket

A(z) Dyson webáruházról

A Dyson cég és márka elektromos háztartási eszközök gyártásával és eladásával foglalkozik. Fontos számukra a környzettudatosság, ezért igyekeznek csökkenteni a termékeik környezetre gyakorolt hatását. Kínálatukat vezeték nélküli porszívók, légtisztító szűrők és ventilátorok valamint hajápolási eszközök alkotják. A Dyson.hu a márka hivatalos weboldala, így biztos lehet benne, hogy a termékek 100% eredetiek.

dyson porszivo


Dyson porszívók

A Dyson vezeték nélküli porszívói a legnagyobb szívóteljesítménnyel rendelkeznek. Minden felületre alkalmazhatóak, hiszen érzékelik a különböző padlótípusokat, és alkalmazkodnak hozzájuk. Akár 60 perces üzemidő, szűrés az egész készülékben. A Dyson porszívókkal teljesen más élmény lesz a porszívózás.

Dyson hajápoálási eszközök

A Dyson hajápolási eszközök továbbfejleszetett technológiával készültek, amelynek köszönhetően kisebb hőhatást bocsájtanak ki annak érdekében, hogy elkerüljék a károsodást. Próbálja ki például a Dyson Coralle hajvasalókat, amelyeket vezetékkel vagy anélkül is használhat. Kisebb hőhatás, mégis hatékony hajformázás - ezt kínálja a Dyson.

dyson hajvasalo


Vásárlás a webáruházban

Ha kiválasztotta a vásárolni kívánt terméket, helyezze a kosárba. Ezután adja meg szállítási adatait. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, 12:00-ig leadott, raktáron lévő termékek esetén a szállítás másnap történik és teljesen ingyenes. Már csak a fizetési mód kiválasztása maradt hátra: fizethet online bankkártyával, utánvéttel, de részletfizetésre is van lehetőség.

Dyson garancia

A Dyson minden termékére nyújt garanciát, amelynek ideje a termék típusától függ. A vezetékes porszívók esetében a garancia 5 év, a vezeték nélküli porszívók, levegőtisztítók és hajápolási eszközök esetében 2 év, alkatrészekre és kiegészítőkre pedig 1 év. A garanciális ügyintézéshez szüksége lesz az eredeti számlára és a készülék gyári számára is.

A Dyson 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínál a vezeték nélküli porszívókra. Ez azt jelenti, hogy ha nem elégedett a termékkel, 30 napon belül visszaküldheti azt. A terméket eredeti csomagolásban, eredeti számlával küldje a 1118 Budapest, Budaörsi út 46. címre. Töltse ki a "Nyilatkozat a pénzvisszatérítéshez" nyomtatványt is, és küldje el a dyson@khprofi.hu címre. A Dyson a termék átvételétől számított 8 napon belül visszautalja önnek a termék árát.

Ügyfélszolgálat

A Dyson ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 9:00–18:00 között a következő platformokon:

 • Telefonon: +36 1 248 0095
 • E-mailben: info@khprofi.hu
 • Élő chaten

Kövesse a Dysont Facebookon és Instagramon is a legújabb hírekért.

Vásároljon kedvezményesen

Kedvenc termékeit most kedvezményesen vásárolhatja meg. A Tiplino portálnak köszönhetően a Dyson webáruházban való vásárlással spórolhat is. A cashbacknek köszönhetően ugyanis vásárlásának 2%-át visszaszerezheti.

 • A Dyson webáruházban Csehországban is vásárolhat: Dyson.cz
 • A webshop Romániában is elérhető: Dyson.ro

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Dyson webáruházról

Dyson a környezettudatosság jegyében csökkentett hulladéktermelésű, pazarlásmentes elektromos eszközöket gyárt. Hivatalos weboldalukon vásárolhat vezeték nélküli porszívókat, légtisztító ventilátorokat, hajformázó eszközöket és egyéb kiegészítőket és alkatrészeket. A Dyson akár 5 év garanciát és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Dyson webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.