Levoit

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Levoit webáruházról

A Levoit áruházban okos légtisztítók, párásítók, ventillátorok, porszívók, szűrők és termosztátok várják az új otthonukat. Segítségükkel telefonos mobilalkalmazáson keresztül irányíthatja otthonát. Kiegészítheti akár intelligens izzókkal is, amelyeken színt és fényerőt is állíthat telefonjáról Levoit kuponnal olcsóbban. Az akcióknak köszönhetően kedvezményes áron vásárolhatja meg a kiszemelt eszközt vagy kaphat ajándékot a rendelése mellé.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Levoit-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Levoit webáruházé.

Levoit kupon

10.000 Ft felett ingyenes szállítás

+ 3 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 10.000 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

Spórolás Levoit

Az intelligens otthonra vágyók számára több jó hírrel is szolgálhatunk. A Levoit áruházban ugyanis több spórolási lehetőség is rendelkezésre áll. Ilyen a kedvezményes Levoit kuponok beváltása vagy a pénzvisszatérítés. Az áruházban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét, amihez csak annyit kell tennie, hogy a Tiplino oldalán kiválasztja a Levoit kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtja a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig a megjelölt termékeknél. Gyakran rendelkezésre állnak akciók vagy akár ajándékok a rendelés mellé.

A(z) Levoit webáruházról

Az Egyesült Államok online háztartási kisgépek piacának vezetője kezdte gyártani és forgalmazni eredeti, Levoit márkáját. A termékeket jelenleg 8 országban értékesítik. Segítségükkel egy kompakt, együttműködő, intelligens otthont hozhat létre. Légtisztítók, izzók, kamerák, konyhai eszközök és egészséggel kapcsolatos termékek széles választékából válogathat Levoit kuponnal olcsóbban. 

Kép

Levoit kuponok és kedvezmények

A Levoit kuponok által különböző összegeket spórolhat meg, változóak a felhasználási feltételeik, amelyekről azonban a Tiplino portálon olvashat ahogy a beváltásuk módjáról is. A kuponok természetesen az áruház weboldalán is megtalálhatóak, ahogy a közösségi média csatornáin is, mint Facebook, Instagram vagy Twitter.

Nagyon egyszerű módja a Levoit kupon megszerzésének a hírlevélre feliratkozás. Megad pár adatot és máris jön a 10% kedvezményre feljogosító kupon, amit bármikor felhasználhat. Az akciók is szolgálnak olykor-olykor kuponnal és akár 75% kedvezménnyel is. Sok esetben lepi meg a Levoit egy ajándékkal a rendelés mellé. További kedvezményes kuponok is igényelhetőek, mégpedig katonák, egészségügyi gondozók és tanárok számára. 

Kínálat

Az otthona az alábbi eszközöktől lehet intelligens a Levoit kínálatából:

 • Légtisztítók
 • Párásítók
 • Toronyventilátorok
 • Porszívók
 • Szűrők
 • Termosztátok

A légtisztítók méretét az otthon/szoba mérete határozza meg, amelyben használni szeretné. Alapvetően 3 méret érhető el: kicsi, közepes és nagy. A légtisztítók olyan eszközök, amelyek az év minden napján beüzemelhetőek. A párásítók fő évszakai a tavasz és az ősz, amikor leginkább terjednek a köhögést okozó vírusok. A meleg nyári napokon felfrissülést nyújt a ventillátor, amely a Levoit esetében nem csak praktikus, hanem mutatós is. Ez a márka főleg az Egyesült államokban elterjedt, nálunk jelenleg az okos otthont a Mi-Home képviseli a Xiaomi termékeivel és Mi-Home kuponokkal.

Levoit kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezmény Levoit a megjelölt porszívókra

30.11.2023

Kedvezmény Levoit a megjelölt légtisztítókra

30.11.2023

Kedvezmény Levoit a megjelölt párásítókra

30.11.2023

Akció Levoit 16= kedvezmény a megjelölt ventilátorra

30.11.2023

Kedvezmény Levoit a megjelölt kisállat légtisztítókra

30.11.2023

Ingyenes szállítás Levoit a megjelölt termékekre

30.09.2023

Levoit kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Levoit kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Levoit webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A "Check out" lehetőségre kattintva jelenik meg az az oldal, ahol megadhatja adatait és a tételek alatti "Gift card or discount code" mezőbe beírhatja a kedvezményes kódját. Már csak rá kell kattintania az "Apply" gombra és befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a Levoit webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be