Agoda

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Agoda kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból Agoda

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Szállásfoglalás, kedvezményes repülőjegy, repülőtéri transzfer és élményprogram ajánlatok az Agoda weboldalán. Világszerte több mint 2 000 000...

Az Agoda weboldaláról

Kedvezményes szállásfoglalás az Agoda magyar nyelven is elérhető weboldalán. A cég eleinte főleg ázsiai utazásokat kínált, azonban az évek során kínálatuk szélesedett és ma már világszerte több mint 2 000 000 szálláshely található meg oldalukon. Hotelek, hostelek, magánszállások, apartmanok, villák különböző árkategóriákban. A szállások mellett az Agoda segítségével repülőjegyet, repülőtéri transzfert vagy különböző élményprogramokat is foglalhat a célországban, így utazását gyorsan és egyszerűen, pár kattintással megszervezheti. Az oldalon olvasható vásárlói visszajelzéseknek és értékeléseknek köszönhetően megbizonyosodhat róla, hogy az adott hely megfelel-e igényeinek. Az Agoda legújabb szolgáltatása a hosszú távú szállások foglalásának lehetősége, így az oldalon akár egy hónapra is kedvezően foglalhat, a Tiplinó kuponjainak köszönhetően most akciós áron!

Foglalás az Agodával

Böngésszen az Agoda több mint 2 000 000 szálláshelye között. Válassza ki úticélját, adja meg az érkezés és távozás dátumát, útitársai számát és válogasson a különböző árú és kategóriájú szállások között. Olvassa el a többi vásárló értékeléseit, a szálláshely leírását, nézze meg a fotókat és foglalja le az Önnek leginkább tetsző hotelt, hostelt, apartmant vagy magánszállást. Ha még többet szeretne megtudni az adott helyről, akár magával a szállásadókkal is felveheti a kapcsolatot az Agoda oldalán található elérhetőségek segítségével. A repülőjegyek, programajánlatok és repülőgéptranszferek között hasonlóképp válogathat. A szállásfoglalás nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrált felhasználók egyszerűbben és gyorsabban foglalhatnak az oldalon.

Kép


Fizetési módok és a szállás, vagy egyéb szolgáltatások lemondása

A fizetési módokat és a lemondás feltételeit a szálláshelyek és egyéb szolgáltatók határozzák meg, ezeket a vásárlóval előre tudatják. Sok szállás esetében elég a helyszínen megtéríteni a foglalás díját, máshol előre át kell utalni az összeg egy részét, vagy a teljes foglalási díjat. Online bankkártyás előrefizetés esetén lehetőség van az Agoda felhasználói felületén végrehajtani a tranzakciót.

Az Agoda szolgáltatásai Magyarországon

Az Agoda Magyarország szerte kínál kedvező árú szállásokat, legyen az akár Budapest nyüzsgő belvárosa, egy csendes Balaton-parti apartman vagy egy vidéki hotel, a weboldalon mindent megtalál. 

Kép


Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van a foglalással vagy az oldal funkcióinak használatával kapcsolatban, az Agoda ügyfélszolgálatával a weboldal felhasználói felületén található ügyfélchaten veheti fel a kapcsolatot.

Telefonos applikáció és közösségi média

Az Agoda telefonos applikációjával még gyorsabban és egyszerűbben foglalhat szállást, repülőjegyet vagy élményprogramot a világ szinte bármely pontján, bárhonnan, bármikor. Az alkalmazás ingyenesen letölthető okoseszközeire az App Store és Google Play webáruházakból.

Tudjon meg többet az Agoda kínálatáról és akcióiról a közösségi médiában: Facebook, Instagram

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata az Agoda weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a az Agoda szolgáltatásaihoz és számos online üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Agoda weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Agoda weboldalán való foglaláskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik a vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Agoda.com - szállás, repülőjegy

Szállásfoglalás, kedvezményes repülőjegy, repülőtéri transzfer és élményprogram ajánlatok az Agoda weboldalán. Világszerte több mint 2 000 000 szálláshely, hotelek, apartmanok, hostelek széles kínálata, különböző árkategóriák, szállások akár Magyarországon is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a Agoda webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.