ZTE

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ZTE kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,25 % mindenből a webáruházból ZTE

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Okostelefonok, okosórák, elektronikai eszközök a ZTE Devices webáruházában. A webshop termékei innovatívak és a legújabb technológiákkal vannak.…

A ZTE Devices webáruházról

A ZTE Devices cége 1985-óta gyárt telekommunikációs és elektromos eszközöket. Kínálatában jelenleg okostelefonok, okosórák, WIFI routerek, fülhallgatók és telefontokok találhatók meg. Ezen termékek árúsítása mellett a ZTE telekommunikációs szolgáltatásokat is biztosít különböző cégeknek.

Kép

A ZTE Devices termékei

A cég termékei innovatívak, legújabb okostelefonjaik olyan funkciókkal vannak ellátva, mint az 5G processzor, kiváló kameralencse, mellyel akár 4K minőségű videó is felvehető, vagy a kettős hűtőrendszer és az extra gyors töltési lehetőség.

Fizetési és szállítási módok

A ZTE Devices webáruházában online bankkártyás fizetésre és PayPal szolgáltatáson keresztül történő fizetésre van lehetőség. Az online üzletben való vásárlás regisztrációhoz kötött, hogy a webshop minél kiválóbb vásárlási élményt biztosíthasson.

A webshop standard (2-15 munkanap) és expressz (5-8 munkanap) szállítási módot kínál az Európai Unió országaiba. A kézbesítés költsége országonként és termékenként eltér. A szállítási időhöz hozzáadódik a rendelés 1-2 munkanapot igénybe vevő feldolgozása. A webáruház lehetőséget biztosít a csomag nyomon követésére, erre a célra a rendelést követően e-mailben kapott kód szolgál. Egyes termékekre ingyenes szállítás vonatkozik. Az oldalon feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazzák, ezek a vásárlót terhelik.

Kép

Visszaküldés

A kézbesítéstől számított 15 napon belül a vásárlónak lehetősége van a ZTE Devices hivatalos oldaláról rendelt termékek visszaküldésére. A visszaküldést megelőzően fontos felvenni a kapcsolatot az oldal ügyfélszolgálatával, akik tájékoztatást és pontos instrukciókat biztosítanak. Fontos, hogy a termékek olyan állapotban jussanak vissza a cég raktárába, amilyenben a vásárló megkapta őket. Amennyiben a cég dolgozói mindent rendben találnak, a vásárló visszakapja vásárlása összegét.

Ügyfélszolgálat

A ZTE Devices webáruházának angol nyelvű ügyfélszolgálatával az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot:

 • e-mail: a webshop felhasználói felületén keresztül
 • a webáruház élő chat-je
 • telefon: 0044-2034508722

Közösségi média

A ZTE Devices webáruházát a következő közösségi média platformokon követheti: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

A Tiplinó kuponjaival Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a ZTE Devices webáruházából.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a ZTE Devices webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a ZTE Devices webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a ZTE Devices webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a ZTE Devices weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ZTE Devices.com - telefon, okosóra

Okostelefonok, okosórák, elektronikai eszközök a ZTE Devices webáruházában. A webshop termékei innovatívak és a legújabb technológiákkal vannak ellátva, a Tiplinóval pedig most még kedvezőbb áron juthat hozzá a legújabb modellekhez!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,25 %  összeget a vásárlásból a  a ZTE webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.