Lampaesfeny

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Lampaesfeny kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza slevy a kupóny mindenből a webáruházból Lampaesfeny

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Minőségi világítást keres otthonába? A Lampaesfeny.hu webáruház több mint 3000 lámpát és világítóeszközt kínál. Különféle...

A(z) Lampaesfeny webáruházról

A Lampaesfeny.hu webáruház minden stílusú otthonba kínál lámpákat és más világítóeszközöket. Mindegy, hogy retro, modern vagy klasszikus stílusú lámpát keres, itt biztosan megtalálja. A holland webáruház rendkívül megbízható, amelyet igazol a több ezer elégedett vásárló egész Európában. Minőségi termékeket kínálnak kedvező áron, mindenki számára elérhetően. Kínálatukban számos márkát találnak, mint a holland QUAZQA vagy az olasz Artemide.

Lámpák és világítás

A Lampaesfeny.hu webáruház lámpákat és más fényforrásokat kínál az egész lakásba, kültéri és beltéri verziókban egyaránt. Választhat fali lámpát, függőlámpát vagy asztali lámpát, hálószobába, fürdőszobába, nappaliba vagy a kertbe. Vásárolhat LED-izzókat, okos világítást és más kiegészítőket is. A termékek választéka igazán széles, így ön is biztosan kiválasztja a lakásába illő darabot. Vásárolhat modern, rusztikus, retro vagy klasszikus stílusú világítóeszközöket.

lampaesfeny

Fizetés és szállítás

Az About You a következő fizetési módokat fogadja el:

 • bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, American Express)
 • utánvétes fizetés
 • PayPal

A csomagokat az UPS futárszolgálat szállítja, amennyiben a termék raktáron van, a szállítás általában 2–4 munkanapot vesz igénybe. A csomag útját a szállítási visszaigazolásban található nyomkövetési kóddal követheti. A szállítási díj 1490 Ft, amennyiben 15 000 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Kapcsolat

A Lampaesfeny.hu ügyfélszolgálatát eléri a +3614088383 telefonszámon hétfőtől péntekig 9:00–17:00 között. ĺrhat is nekik a info@lampaesfeny.hu e-mail címre, vagy a kapcsolati kérdőív segítségével.

A webáruházat megtalálja Facebookon is.

Visszaküldés

Nem elégedett a termékkel? Nem gond, a Lampaesfeny webáruház ugyanis 30 napos visszaküldési időt biztosít. A visszaküldés teljesen ingyenes, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal telefonon vagy e-mailben, és megadni a rendelése számát. Ezután küldenek önnek egy visszaküldési címkét, amit rá kell ragasztani a csomagra. A visszaküldést az UPS futárszolgálat biztosítja.

A webáruház története

A webáruház egy kis holland városban, Valkenswaardban látta meg a napvilágot 2007-ben. Ma már európa egyik legnagyobb világítóeszközt szállító cége, amely számos európai országban működik. Webáruháza 29 országban van, és ez a szám folyamatosan növekszik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Lampaesfeny webáruházról

Minőségi világítást keres otthonába? A Lampaesfeny.hu webáruház több mint 3000 lámpát és világítóeszközt kínál. Különféle világításokat talál a ház minden helyiségébe, kültéri és beltéri lámpákat egyaránt, fali és asztali lámpákat. Vásároljon világítást a lakásába kedvező áron.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  kedvezmények és kuponok  összeget a vásárlásból a  a Lampaesfeny webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.