A WesternDigital webáruházról

Innováció és megbízhatóság. A WesternDigital célja, hogy a legújabb technológiákat és megoldásokat kínálja vásárlóinak, melyekkel megkönnyíti és egyszerűbbé teszi az elektronikus eszközökkel való munkájukat. A webáruházban különböző tárhelyek külső- és belső tárhelyek, SD kártyák, hardverek és szoftverek között válogathatnak a vásárlók. Az online boltban a cég saját márkás termékei mellett megtalálhatók a SanDisk és a G-Technology modelljei is. A cég számára fontos a környezetvédelem, ezért nemrégiben újrahasznosítási lehetőséggel is előállt, így próbálva csökkenteni az elektromos hulladékot.

Kép

A WesternDigital kínálatából:

 • kompakt tárhelyek
 • USB tárhelyek
 • Cloud tárhelyek
 • hardverek
 • memóriakártyák
 • MP3 lejátszók
 • merevlemezek
 • szoftverek

Fizetési és szállítási módok

A WesternDigital webáruházában online bankkártyás fizetési módokra van lehetőség VISA, MasterCard és American Express kártyákkal. Egyes országokban a PayPal szolgáltatás is elérhető.

A szállítás költsége és ideje országonként változik. A pontos összeget és időtartamot a szállítási cím és célország megadása, illetve a kívánt szállítási mód kiválasztását követően láthatja. A webáruház lehetőséget biztosít a csomag nyomon követésére. A rendelés leadása után e-mailben érkezik egy kód, melyet a weboldal felhasználói felületére beírva megtekintheti, hol tart épp a csomagja.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

A WesternDigital webáruháza pénzvisszafizetést biztosít azon vásárlók számára, akik a rendelt termékekkel nem elégedettek vagy nem szeretnék megtartani azokat. A termék visszaküldésére a csomag átvételétől számított 30 napban van lehetőség. Amennyiben vissza szeretné küldeni a terméket, a webáruház ügyfélszolgálata pontos instrukciókkal látja el. A szoftverek és számítógépes programok esetében, melyekbe a vásárló már bejelentkezett vagy letöltötte azokat, az áruház nem biztosít pénzvisszafizetési lehetőséget.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

A WesternDigital angol nyelvű ügyfélszolgálatával munkanapokon a következő telefonszámon veheti fel a kapcsolatot: +1 (888) 527 1441

A WesternDigital a közösségi médiában is megtalálható, itt első kézből tudhat meg újdonságokat a cég termékeiről: Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn

Kedvezményes kuponok használata a WesternDigital webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a WesternDigital webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a WesternDigital webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a WesternDigital weboldalán való rendelésekor a Coupon code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét! Nem vette hasznát a Western Digital kuponnak? Nézze meg az alza.hu kínálatát és vásároljon alza kuponnal olcsóbban.

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

WesternDigital.com - innováció Önnek

A legújabb technológiák, melyek segítenek kihozni a maximumot elektronikai eszközeiből. Belső és külső tárhelyek, USB-k, SD kártyák, hardverek, merevlemezek, szoftverek, kiegészítők és számos hasznos, innovatív termék a WesternDigital webáruházában.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a WesternDigital webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be