Parallels

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Parallels kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 7,5 % mindenből a webáruházból Parallels

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A Parallels platformfüggetlen megoldásainak köszönhetően kedvenc telefonos alkalmazásait, számítógépes programjait és fájljait bárhol, bárhonnan…

A Parallels webáruházról

Az elektronikai eszközök, számítógépek, okostelefonok és alkalmazások életünk mindennapi részévé váltak. A Parallels webáruháza olyan számítógépes programokat kínál, melyeknek köszönhetően egyszerűbben és bármilyen eszközről hozzáférhet kedvenc alkalmazásaihoz vagy elektronikus eszközének tartalmához.

A Parallels a platformfüggetlen megoldások úttörője, programjaikat világszerte több millióan használják. A Parallels különféle programjaival bonyolult installáció nélkül használhat Windows operációs rendszert a Mac eszközein, telefonos applikációit a számítógépén is kényelmesen használhatja, vagy bárhonnan és bármilyen eszközről, egyszerűen és biztonságosan hozzáférhet a számítógépe vagy telefonja fájljaihoz és programjaihoz. A felsorolt szolgáltatások mellett a Parallels kínálata még sok hasznos termékkel várja a vásárlókat és cégeket, a Tiplinóval pedig most még kedvezőbb áron juthat hozzá ezekhez!

Kép


Vásárlás és fizetési módok

Miután kiválasztotta az Ön számára leginkább megfelelő terméket, eldöntheti, hogy csak egy bizonyos időtartamra, vagy esetleg több hónapra előre megvásárolja a programot. A Parallels webáruházában a következő fizetési módokra van lehetőség:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés
 • PayPal

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a rendeléssel, termékekkel vagy azok installációjával és használatával kapcsolatban, a Parallels webshopjának ügyfélszolgálatával az weboldalon való regisztrációt következően veheti fel a kapcsolatot.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Parallels termékeiről, szolgáltatásairól és újdonságairól, a webshopot a következő közösségi média platformokon találja meg: Facebook, Twitter, Youtube

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Parallels webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Parallels webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Parallels webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott online üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Parallels weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Érvényesítés gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Parallels.com - MAC, Windows, Linux

A Parallels platformfüggetlen megoldásainak köszönhetően kedvenc telefonos alkalmazásait, számítógépes programjait és fájljait bárhol, bárhonnan könnyen és gyorsan elérheti, operációs rendszertől és készüléktől függetlenül.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Parallels webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.