Sunsky

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Sunsky kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,75 % mindenből a webáruházból Sunsky

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Sunsky webáruháza elektronikai eszközök forgalmazására szakosodott. A legújabb mobiltelefonok és okoseszközök, számítógépek, kiegészítők...

A Sunsky webáruházról

A Sunsky webáruháza több ezer elektronikai újdonságot, köztük okostelefonokat, számítógépeket, laptopokat, fülhallgatókat és okosórákat kínál kedvező áron. A kínálatban az ismert márkák, mint a Huawei, Samsung vagy Apple modelljei is megtalálhatók. Az alacsony árak annak köszönhetőek, hogy az áru sok esetben egyenesen a gyárból érkezik a vásárlóhoz, nem pedig különböző eladóktól. Ha a kütyük mellett vagy helyett inkább ruhaféléket, sporteszközöket vagy kerti bútorokat vásárolna, a Sunsky webshopjában ezt is megteheti, akárcsak az Aliexpress, eBay, DHgate vagy GeekBuying webáruházaiban.

Kép


Fizetési módok

A webáruház számos fizetési módot kínál vásárlóinak:

 • online bank- és hitelkártyás fizetés
 • PayPal
 • banki átutalás

Szállítás

A Sunsky a világ szinte összes országába, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. A szállítás költsége és időtartama termékenként változó. Az adott árucikkre vonatkozó költségek a termékleírásban és a rendelés leadásánál is fel vannak tüntetve, a vásárló számos opció közül választhat:

Kép


Reklamáció, visszaküldés és ügyfélszolgálat

Amennyiben elégedetlen a webáruházból rendelt termékekkel vagy nem szeretné megtartani azokat, vegye fel a kapcsolatot a Sunsky ügyfélszolgálatával. A visszaküldésre az csomag átvételét követő 3 napban, reklamációra pedig az átvételt követő 7 napban van lehetőség. A termék típusától függően az áruház pénzvisszafizetést, cserét vagy javítást biztosít.

A Sunsky webáruházának ügyfélszolgálatával a következő úton léphet kapcsolatba:

 • e-mail: service@sunsky-online.com
 • telefon: +86-18370772497
Kép


Telefonos applikáció és közösségi média

A Sunsky mobilapplikációjával a vásárlás még gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb lehet. Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházakból.

A Sunsky közösségi média platformjain még többet megtudhat az áruház termékeiről és újdonságairól: Facebook, Youtube, Twitter, Pinterest

A Sunsky webáruházában Szlovákiából is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Sunsky webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Sunsky webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Sunsky webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Sunsky weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Sunsky - elektronikai eszközök

A Sunsky webáruháza elektronikai eszközök forgalmazására szakosodott. A legújabb mobiltelefonok és okoseszközök, számítógépek, kiegészítők találhatók itt meg, kedvező áron. Az elektromos kütyük mellett az áruház kínálata ruhaféléket, sporteszközöket és több ezer különböző terméket tartalmaz.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,75 %  összeget a vásárlásból a  a Sunsky webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.