A Palgrave webáruházról

A Palgrave Macmillan kiadó neve sokak számára ismertős lehet. Az eredetileg londoni székhelyű cég több mint 170 éve foglalkozik tudományos és egyetemi kötetetek forgalmazásával, főképp a társadalomtudomány, humán tárgyak, politika, nemzetközi tanulmányok, közgazdaságtan és kereskedelem témaköreiben. Webáruházuk kínálatában minőségi, színvonalas tankönyveket, szakirodalmat, tudományos cikkeket, szakfolyóiratokat és elektronikus formátumú kiadványokat találunk a világ számos szerzőjétől. A Palgrave Macmillan kínálata már-má felülmúlhatatlan, de ez nem jelenti azt, hogy más webáruhzá nem kínál ilyen témájú könyveket. A Libri webáruház is kínál ilyen könyveket, bár kicsit kissebb számban. 

A kiadót eredetileg egy londoni testvérpár, Daniel és Alexander Macmillan alapította a 19. században, mára pedig a világ több mint 50 országában megtalálhatók a vállalat irodái, kiadványaikat pedig világszerte forgalmazzák, hiszen a Palgrave Macmillan név összeforrott a minőséggel és megbízhatósággal. A Tiplino kuponjaival most még kedvezményesebb áron juthat hozzá a Palgrave webáruházának termékeihez!

Kép

Fizetési és szállítási módok

A Palgrave webáruházában előzetes regisztrációt követően van lehetőség vásárolni. Miután kiválasztotta és kosarába tette a kívánt termékeket, a következő fizetési módok állnak rendelkezésére:

 • online bankkártyás és hitelkártyás fizetés (Visa, Mastercard, American Express)
 • PayPal

A Palgrave webáruháza Magyarországra is szállítja termékeit, mivel a szállítás módja és időtartama országonként eltér, a szállítás pontos díját a rendelés leadásakor láthatja.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

A nyomtatott kiadványok esetében a csomag átvételétől számított 14 napban lehetőség van a termékek visszaküldésére, az Palgrave webáruház pedig visszatéríti a vásárlás összegét. Fontos, hogy a termékek sértetlen állapotban és eredeti csomagolásban érkezzenek vissza az áruházba.

Az elektronikus kiadványok, e-könyvek esetében visszaküldésre és pénzvisszatérítésre nincs lehetőség.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel, rendeléssel, szállítással vagy visszaküldéssel kapcsolatban, a Palgrave ügyfélszolgálatával az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: +49 6221 345 0
 • e-mail: customerservice@springernature.com

A Palgrave közösségi média platformjain még többet tudhat meg az online áruház kínálatáról és újdonságairól: Facebook, Twitter

Kedvezményes kuponok használata a Palgrave webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Palgrave webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Palgrave webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Palgrave webáruházban való rendelésekor a Coupon/Token mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Palgrave - a nagy múltú kiadó

Tudományos és egyetemi kiadványok, könyvek, szakcikkek a társadalomtudomány, humán tárgyak, politika, nemzetközi tanulmányok, közgazdaságtan és kereskedelem témakörében a Palgrave Macmillan kiadó webáruházában. Minőségi és megbízható, nyomtatott vagy akár elektronikus formátumú szakirodalom.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Palgrave webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be