ENbook

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ENbook kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból ENbook

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az eredeti nyelven való olvasás a nyelvtanulás és gyakorlás egyik remek eszköze. Ha kifogyott az olvasmányokból, látogasson el az ENbook...

A(z) ENbook webáruházról

Szeretné gyakorolni az angol nyelvet, vagy csupán előnyben részesíti az eredeti nyelven való olvasást? Ebben az esetben ajánljuk önnek az ENBook.hu webáruházaz, amely az angol nyelvű irodalom eladására szakosodott. Válogathat a klasszikus irodalmi művek közül, de talál itt bestsellereket és újdonságokat is. Merüljön bele mondjuk a Harry Potter világába, vagy tanuljon valami újat a szakirodalomból - itt van miből válogatni.

Olvasson angolul

Az EnBook webáruház angol nyelvű könyvek széles választékát kínálja a vásárlóknak. A kínálatban sok-sok minőségi könyvet talál, elsősorban a szép- és szórakoztató irodalom kategóriában: sci-fi, fantasy, történelmi, romantikus, krimi, misztikus vagy horror. Talál itt életrajzi könyveket és gyermekirodalmat is. Nem hiányozhat a szakirodalom sem: legyen az történelem, biológia, orvostudomány, számítástechnika vagy nyelvészet. Az ENbook kínálatában megtalálja az angol és amerikai szerzők legújabb bestsellereit is.

ENbook.hu webáruház

Ha ön is imád könyveket vásárolni, de nem szívesen töltene órákat a bevásárlóközpontokban, vásároljon kényelmesen az internetről az Enbook.hu webáruházban. Keresgéljen a jól átlátható kategóriák szerint annak megfelelően, milyen könyvet szeretne. Lepje meg a szeretteit is, hiszen a könyv mindig remek ajándék. Csak pár gombnyomás, és máris az öné.

enbook


Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával és utánvéttel a termék kézbesítésekor. Az utánvét díja 420 Ft. A szállítási módok a következők:

 • Futárszolgálat: szállítási díj 1400 Ft.
 • Csomagküldő: szállítási díj 840 Ft.

21 000 Ft felett a szállítás ingyenes. A szállítási idő termékenként változó, rendszerint 7 munkanapon belül szállítják a csomagokat.

Kapcsolat

Az ENBook.hu webáruház ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll, eléri őket telefonon a (+36) 19989276 számon, vagy e-mailben az info@enbook.hu címen. Használhatja a kapcsolati űrlapot is.

A webáruházat megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Ha kedvezményesen vásárolna, látogasson el a webáruházba a Tiplinóról: így rendelésének akár 2%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

 • A webáruházat Csehországban is megtalálja: ENbook.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A ENbook webáruházról

Az eredeti nyelven való olvasás a nyelvtanulás és gyakorlás egyik remek eszköze. Ha kifogyott az olvasmányokból, látogasson el az ENbook webáruházba, ahol angol nyelvű könyvekből válogathat. Válogasson kategóriák szerint szépirodalmat, szakirodalmat és sok egyebet. A nagy klasszikusoktól kezdve a legújabb sikerkönyvekig mindent megtalál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a ENbook webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.