ENbook

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a ENbook-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a ENbook webáruházé.

ENbook kupon

Ingyenes szállítás 25.500 forint felett

+ 2 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 25.500 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) ENbook webáruházról

Szeretné gyakorolni az angol nyelvet, vagy csupán előnyben részesíti az eredeti nyelven való olvasást? Ebben az esetben ajánljuk önnek az ENBook.hu webáruházaz, amely az angol nyelvű irodalom eladására szakosodott. Válogathat a klasszikus irodalmi művek közül, de talál itt bestsellereket és újdonságokat is. Merüljön bele mondjuk a Harry Potter világába, vagy tanuljon valami újat a szakirodalomból - itt van miből válogatni.

Olvasson angolul

Az EnBook webáruház angol nyelvű könyvek széles választékát kínálja a vásárlóknak. A kínálatban sok-sok minőségi könyvet talál, elsősorban a szép- és szórakoztató irodalom kategóriában: sci-fi, fantasy, történelmi, romantikus, krimi, misztikus vagy horror. Talál itt életrajzi könyveket és gyermekirodalmat is. Nem hiányozhat a szakirodalom sem: legyen az történelem, biológia, orvostudomány, számítástechnika vagy nyelvészet. Az ENbook kínálatában megtalálja az angol és amerikai szerzők legújabb bestsellereit is.

ENbook.hu webáruház

Ha ön is imád könyveket vásárolni, de nem szívesen töltene órákat a bevásárlóközpontokban, vásároljon kényelmesen az internetről az Enbook.hu webáruházban. Keresgéljen a jól átlátható kategóriák szerint annak megfelelően, milyen könyvet szeretne. Lepje meg a szeretteit is, hiszen a könyv mindig remek ajándék. Csak pár gombnyomás, és máris az öné. A Libri.hu webáruházban szintúgy találhat idegennyelvű könyveket és hangoskönyveket.

enbook

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával és utánvéttel a termék kézbesítésekor. Az utánvét díja 420 Ft. A szállítási módok a következők:

 • Futárszolgálat: szállítási díj 1400 Ft.
 • Csomagküldő: szállítási díj 840 Ft.

21 000 Ft felett a szállítás ingyenes. A szállítási idő termékenként változó, rendszerint 7 munkanapon belül szállítják a csomagokat.

Kapcsolat

Az ENBook.hu webáruház ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll, eléri őket telefonon a (+36) 19989276 számon, vagy e-mailben az info@enbook.hu címen. Használhatja a kapcsolati űrlapot is.

A webáruházat megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Ha kedvezményesen vásárolna, látogasson el a webáruházba a Tiplinóról: így rendelésének akár 2%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

 • A webáruházat Csehországban is megtalálja: ENbook.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A ENbook webáruházról

Az eredeti nyelven való olvasás a nyelvtanulás és gyakorlás egyik remek eszköze. Ha kifogyott az olvasmányokból, látogasson el az ENbook webáruházba, ahol angol nyelvű könyvekből válogathat. Válogasson kategóriák szerint szépirodalmat, szakirodalmat és sok egyebet. A nagy klasszikusoktól kezdve a legújabb sikerkönyvekig mindent megtalál.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

ENbook más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a ENbook webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be