Libristo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Libristo webáruházról

A Libristo webáruház kínálatát idegen nyelvű könyvek alkotják. A legfontosabb világnyelvek darabjait találja itt elképesztő mennyiségben: a választékot csaknem 21 millió különféle műfajú és nyelvű könyv alkotja, és ez naponta bővül. Kedvező áron vásárolhat könyveket a világ minden tájáról, legyen az klasszikus irodalmi mű, bestseller vagy újdonság. A vásárlóknak 30 napos visszaküldéssel és törzsvásárlói programmal kedveskednek.

Libristo könyvek

A Libristo webáruház idegen nyelvű könyvek széles választékát kínálja a vásárlóknak. Csaknem 100 nyelven kínálnak könyveket, köztük a legnagyobb világnyelveken: angol, spanyol, francia, német, olasz, orosz és sok más. Válogasson nyelvek vagy műfajok szerint. Rengeteg szépirodalmi művet talál, legyen az sci-fi, horror, romantikus, történelmi vagy kalandregény. Vásárolhat gyermek- és ifjúsági irodalmat is, és természetesen a szakirodalom sem hiányozhat: közgazdaság, jog, társadalomtudomány, matematika, filozófia, művészet és sok más. A könyveken kívül talál a kínálatban CD-ket, DVD-ket, naptárakat és papír-írószert is.

libristo konyvek

30 napos visszaküldés

A Libristo 30 napos visszaküldési időt biztosít a vásárlóknak, amennyiben nem elégedettek a termékekkel. Ehhez töltse ki az ellenállási nyilatkozatot, és jutassa el az ügyfélszolgálathoz, vagy csatolja a termékhez. A terméket jól csomagolja be, és küldje a FROGMAN - ID: 3402, Környei út 44, 2800 Tatabánya címre. Reklamáció esetén ugyanígy járjon el, töltse ki a reklamációs űrlapot.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet banki utalással és utánvéttel a termék kézbesítésekor. Az utánvét díja 349 Ft. Az alábbi szállítási módok közül választhat:

 • DPD futárszolgálat: szállítási díj 1599 Ft.
 • Magyar Posta: szállítási díj 1399 Ft.
 • Személyes átvétel: az 53 átvevőhely egyikén, a szállítási díj 799 Ft.

A csomagokat rendszerint a küldés utáni 48 órában szállítják. Amennyiben 11 999 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Kapcsolat

A Libristo.hu webáruház ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll. Lépjen kapcsolatba velük 8:00–15:30 között telefonon a (+36) 16333 184 számon, vagy e-mailben az info@libristo.hu címen. Használhatja a kapcsolati űrlapot is.

A webáruházat megtalálja a Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás

Megéri a Libristo visszatérő vásárlójának lenni, hiszen így részese lehet a hűségprogramnak, amely keretein belül különleges kedvezmények várják.
A Tiplinóval is kedvezményesen vásárolhat: rendelésének akár 3%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

 • A webáruházat Romániában is megtalálja: Libristo.ro

Libristo kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akár 20% kedvezmény a spanyol nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Akár 20% kedvezmény a német nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Akár 20% kedvezmény az angol nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Akár 20% kedvezmény az angol nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Libristo webáruházról

Ha szívesen olvas könyveket eredeti nyelven, vagy szeretné felfrissíteni nyelvtudását, a Libristo webáruházban a helye. Több millió, különbözű műfajú és nyelvű könyv várja. Angol német, spanyol, francia és sok más egyéb nyelvű könyv közül válogathat. Gyors kézbesítés, több száz átvételi pont, kedvezmények diákoknak és tanároknak. 

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a Libristo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be