Libristo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Libristo-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Libristo webáruházé.

A(z) Libristo webáruházról

A Libristo webáruház kínálatát idegen nyelvű könyvek alkotják. A legfontosabb világnyelvek darabjait találja itt elképesztő mennyiségben: a választékot csaknem 21 millió különféle műfajú és nyelvű könyv alkotja, és ez naponta bővül. A világ legfőbb nyelvei - angol, német, spanyol, francia, olasz és orosz gazdag irodalmára fókuszálnak. Ezeken kívül további 30 nyelven íródott könyveket vásárolhat. Nem akadály a cseh, horvát vagy akár koreai sem. Kedvező áron vásárolhat könyveket a világ minden tájáról, legyen az klasszikus irodalmi mű, bestseller vagy újdonság. 

Kép

Így spórolhat a Libristo webáruházban

A Libristo webáruházat egy fiatal csapat alkotja, mely hiszi, hogy az olvasás jó hatással van a lélekre. Naponta bővítik kínálatukat, hogy az olvasni és tanulni vágyó vásárlóik igényeit kielégítsék. Azért, hogy az írott szó minél több emberhez elérjen, spórolási lehetőségeket kínálnak. Számtalan Libristo kupon érhető el és váltható be a vásárlás során. A legújabb kuponokat a Tiplino.hu oldalon, a Libristo webhelyén vagy a közösségi csatornáin - Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin találhatja meg. A kupon beváltásának menete nagyon egyszerű, bővebb információkat lejjebb talál. 

Válhat a Libroamanto nevezetű hűségprogram tagjává is. Azzal, hogy megejti első vásárlását, máris taggá válik és 5% kedvezményt kap a következő vásárlására. Minden megrendelés után pontokat kap, amiket a következő rendelésnél ajándékokra válthat. Nem csak ajándékokra, hanem ingyenes szállításra is felhasználhatja őket. Csak a kifizetett és átvett rendelés számít. A programnak 3 szintje van: könyvmoly minimum, könyvrajongó, mindenki, aki a könyvtörténeteit éli. 

Az állandó spórolási lehetőség a "cashback".  A Libristo.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Libristo kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 19 990 Ft feletti vásárlási összegnél. A könyveknél kiárusítás lehetősége is fennáll, mely során jóval olcsóbban veheti meg a legszimpatikusabbat. A diákok és tanárok számára  további kedvezményeket biztosít. 

Az idő pénz és sokszor sajnos mindkettőből hiány van. Az idő szűke kezelhető azzal, ha a tökéletes könyv felkutatása helyett ajándék utalvány mellett dönt. Ezzel nem csak egy univerzális ajándékot ad, melyet bármilyen könyvre beválthat, hanem a választás lehetőségét is. Az utalvány a megvásárlástól, vagyis a kiállítás dátumától számítva 12 hónapig érvényes. Bármilyen összeget választhat. A kártyán továbbá szerepel az ajándékozott neve, az ajándékozó neve és egy üzenet is. Az utalvány beváltásához a rajta szereplő kódot kell megadni a kosárban.

Akciók a Libriston

A Libristo különböző alkalmakból szervez akciókat. Ilyenek a havi kedvezmények vagy például a Libristo Black Friday. A fekete péntek kiemelkedő és izgalmas akciókat von maga után. Arról sem feledkezik meg a csapat, hogy egy könyv mindig jó karácsonyi ötlet. Ezért a karácsony eljövetele előtt a Libristo karácsonyi leértékeléseket tart. Minden kategóriában ki tudja szűrni az akciós vagy kiárusításban lévő darabokat. 

Libristo könyvek

A Libristo webáruház idegen nyelvű könyvek széles választékát kínálja a vásárlóknak. Csaknem 100 nyelven kínálnak könyveket különböző műfajban. Rengeteg szépirodalmi művet talál, legyen az sci-fi, horror, romantikus, történelmi vagy kalandregény. Vásárolhat gyermek- és ifjúsági irodalmat is, és természetesen a szakirodalom sem hiányozhat: közgazdaság, jog, társadalomtudomány, matematika, filozófia, művészet és sok más. A kiemelkedően gazdag választékot szűkítheti a könyv státusza szerint, amely: új, hamarosan, kiárusítás és toplistás. Az új jelöli a kínálatban nemrég megjelent darabokat. A hamarosan könyvekre előjegyzést adhat le, melyben szerepel a várható küldés is.

 

A természetvédő e-könyvek sem maradnak el a kínálat bőségét tekintve. Számos nyelven, összesen 95-en találhatók a Libriston. A manapság egyre népszerűbb hangos könyvek kedvelői is megtalálják a maguknak valót. Nem csak könyveket vásárolhat meg, hanem hanganyagokat, játékokat, naptárakat, filmeket, papírszereket vagy akár nyomtatványokat is. Az ajándékozást könnyítvén a Libristo weboldalán összegyűjtöttek pár ajándékötletet nőknek, férfiaknak, lányoknak, fiúknak és gyerekeknek is. Az ötletek könyveket rejtenek, tartalmukat tekintve a legmegfelelőbbet. Bár szinte lehetetlen, hogy ne találja meg a keresett könyvet, ha ez mégis megesik, megnézheti a Libri.hu vagy a Líra.hu webáruházakat a Tiplinon.

Ezért a Libristo és nem más

A Libristo története még 2008-ban indult Csehországban. Fokozatosan növekedtek, terjeszkedtek, mire évente 2 millió vásárlót láttak el könyvekkel. Mára több európai országban is jelen vannak a piacon. Nem hiányozhatnak Szlovákiából, Lengyelországból, Romániából, Horvátországból és Bulgáriából sem. Sikerének titka a könyvek iránti szeretet és a vágy, hogy minél több emberhez eljuttassák. Keresik, kutatják a legjobb ajánlatokat. Több millió ajánlat érkezik be naponta, amit kiértékelnek. Ennek köszönhető a világszintű könyvkínálat egy helyen, elfogadható árakon. 

A Libristo a legnagyobb nemzetközi irodalmat árusító webáruház. Rendkívül gazdag kínálata, számos világ nvelven. nem csak olyan alap nyelvek könyveit találja itt meg, mint az angol, francia, német, olasz, orosz hanem az olyan ritkaságokat is, mint a héber, vietnámi, naurui, örmény, szanszkrit és továbbiak. Ez nagyjából 21 millió könyvet jelent. Ilyen mennyiségű könyv nem tarható egy helyen, ezét beszállítókkal dolgoznak együtt. Sok könyv pont náluk van raktáron. Az iyen könyvek szállítási ideje hosszabb, mivel ezeknek előbb a Libristo raktárába kell megérkezniük, majd onnan kerülnek kiszállításra. A Libristo a könyvek felkeresésének specialistája. Kínálatukban vannak olyan könyvek is, melyek "50% esélyű elérhetőség"-gel vannak megjelölve. Ezek olyan kiadványok, amelyek szinte szeljesen elfogytak, viszont vannak még utolsó darabok a beszállító raktárán. Ha időben leadja a rendelését, a Libristo mindent megtesz azért, hogy az utolsó elérhető példányt megszerezze. A Libristo egy plusz szolgáltatással is várja vásárlóit, mégpedig segítenek beszerezni azt a könyvet is, amely nem szerepel a kínálatban. 

A Libristo jól átdolgozott hűségprogramja segítségével egyre többet olvashat egyre nagyobb kedvezménnyel. A hűségprogram neve, a Libroamanto eszperanto nyelven annyit jelent, hogy "a könyvek szerelmese". Azért ez a neve, hogy az olyan emberek, akik örömüket lelik az olvasásban, nyugodtan hódolhassanak szenvedélyüknek lelkiismeret furdalás nélkül. Már az első vásárlást követően a program tagjává válik. 

Pontok száma

MegnevezésTörzsvásárlói ajándékok
200 pontKönyvmoly minimum

Mágnes, alátét

300 pontKönyvrajongóknakMágneses könyvjelzők, szövettáska
400 és több pontMindenkinek, aki a könyvtörténeteit éliIngyenes szállítás, zokni hölgyeknek és uraknak, könyvlaptartó

A pontok száma a termék leírás mellett szerepel. Minden kifizetett és átvett rendelés után jár a pont. Az első vásárlást követően 5% kedvezményt kap a következő rendelésére. Ez a kedvezmény a megrendeléstől számított 12 hónapig érvényes. Pontjait bármikor ellenőrizheti a felhasználói fiókjában. Ezek a jutalmak nem állnak rendelkezésre a VIP tagok számára. Pontokat szerezhet úgy is, ha ajánlja a Libristo webáruházat ismerőseinek, bartainak. Kézügyességgel is szert tehet extra pontokra, mivel a csomaggal origami is érkezik. Ha sikerül kiraknia és küld róla egy képet, 50 pontot kap jutalmul.

A környezetvédelem fontos egy könyveket forgalmazó webáruháznál. Igyekeznek követni az igény szerinti nyomtatott könyvek elvét és növelni kínálatukat. Az elv alapja, hogy az adott könyv csak a rendelést kővetően kerül nyomtatásba a legkőzelebbi nyomdában. Ezzel csökkentve a fölöslegsen sok példányszámot, mely aztán nem kerül eladásra. Szintén a környezettudatosság miatt, minden évben fákat ültetnek az eladott nyomtatott könyvek számának megfelelő mennyiségben. A csomagolása ökológiai, felesleges műanyag nélkül. Előnyben részesítik a hozzájuk legkzöźelebb eső könyvforgalmazót, valamint a csoportos szállítmányozást. Elektronikus és hangos könyveket is felvettek kínálatukba, így nem szükséges mindig nyomtatott könyvet vásárolni. A nyomtatott számla és a papírmentes online visszaküldés is ezen törekvések miatt lett bevezetve.

Visszaküldés és reklamáció

A Libristonál a kézbesítéstől számítva 30 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, tetszik-e a megvásárolt könyv. Ha nem, akkor akár indoklás nélkül visszaküldheti. Ehhez 3 egyszerű lépésre van szükség:

 1. Letölteni és kitölteni a nyomtatvány
 2. Biztonságosan becsomagolni az árut
 3. Visszaküldeni

A nem kívánt terméket az alábbi címre küldheti vissza: FROGMAN s.r.o. - ID: 3402, East Gate Business park B1 - Magyar Posta, 2151 Fót. Elektronikus és hangos könyvekre nem vonatkozik a visszaküldés lehetősége, ahogy a céges vásárlókra sem. A könyveket erős csomagolással kell ellátni, a buborékos fólia vagy boríték nem elegendő. A CD-knek és DVD-knek sérülésmentes fóliával kell rendelkezniük a visszaküldés során. A visszaküldést követően legkésőbb 14 napon belül visszakapja pénzét. 

Az igyekezet ellenére, néha megesik, hogy a Libristo által elküldőtt megrendelés hiányosan vagy hibásan érkezik. Ez természetesen indok a reklamációra, ahogy a hibás áru is. Hibás áru esetén töltse le a nyomtatványt majd csomagolja be az áruval együtt. Küldje vissza a feljebb említett címre. Legkésőbb 30 napon belül a reklamációja megoldásra kerül. Hiányos vagy hibás rendelés esetén keresse fel az ügyfélszolgálatot, a (+36) 16333 184 számon hétköznap 8:00–15:30 között, vagy e-mailben a info@libristo.hu címen. Esetleg használhatja a weboldalon található kapcsolati űrlapot is. 

Libristo kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Olasz nyelvű könyvek kedvezményesen

28.02.2023

Francia nyelvű könyvek akciós áron

28.02.2023

Spanyol nyelvű könyvek kiárusításban

28.02.2023

Német nyelvű könyvek kedvezményes áron

28.02.2023

Angol nyelvű könyvek akciós áron

28.02.2023

Ingyenes szállítás

28.12.2022

Akár 20% kedvezmény a spanyol nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Akár 20% kedvezmény a német nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Akár 20% kedvezmény az angol nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Akár 20% kedvezmény az angol nyelvű könyvekre -

31.12.2021

Libristo kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Libristo kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Libristo kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Libristo webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A fiezetendő összeg alatt talalható a "Szeretné beváltani kuponját?" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Érvényesítem" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Libristo kuponra a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Libristo

Szilvi

14.02.2024 5.0

Gabriella P.

17.12.2023 5.0

Ildikó K.

13.08.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Libristo webáruházról

Ha szívesen olvas könyveket eredeti nyelven, vagy szeretné felfrissíteni nyelvtudását, a Libristo webáruházban a helye. Több millió, különbözű műfajú és nyelvű könyv várja. Az alap nyelveken kívül, mint az angol német, spanyol, francia, olasz és oroszon kívül megtalálja az irodalom koreai, izlandi, kataláni, szanszkrit, bengáli és számos más nyelv ékeit. E-könyvek és hangos könyvek hosszú, véget nem érő sora várja az olvasás szerelmeseit és a tanulni vágyókat. Emellet gyors kézbesítéssel, több száz átvételi ponttal, kedvezményekkel diákoknak és tanároknak. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Libristo más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a Libristo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be