A(z) Libri.hu webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Nézze meg a(z) AliExpress webáruház további kedvezményes kuponjait.

AliExpress kupon 13$ kedvezmény 110$ felett

Eddig érvényes: 2022.11.28

+ akár 5 % vissza a vásárlásból

Black Friday Sale az Aliexpress oldalán! Vásárolj 110$ felett és rendelésedre 13$ kedvezményt kapsz! Érvényes: november 29-ig.

A Libri webáruházról

A Libri Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb könyvértékesítő üzletei közé tartozik. A webáruház mellett a cég rengeteg üzlettel rendelkezik országszerte. A Libri könyvesbolt a magyar nyelvű kötetek mellett idegen nyelvű és hangoskönyvekkel, elektronikus és antikvár könyvekkel, filmekkel, CD-kkel és rengeteg ajándéktárggyal várja. A webáruházban a még meg nem jelent kötetek előrendelésére is lehetőség nyílik, a hatalmas termékválasztékban pedig minden korosztály és érdeklődési kör megtalálja a kedvére való olvasnivalót.

Kép

Használja ki a kedvezményes kuponokat és a Libri kuponkódokat

A többi üzlethez hasonlóan a Libriben is spórolhat különböző kedvezménykódok és kuponok használatával. Ezek nagyon gyakran kaphatók, nem csak a nagyobb vásárlási ünnepek alatt, mint például a Black Friday. A Libri kupont használhatja például új könyvekhez, amelyek lehetnek magyar- vagy idegennyelvűek, hangoskönyvekhez és akár antikvár könyvekhez is. A kedvezményre jogosító Libri kuponkód beváltása nagyon egyszerű. Ne hagyja ki a Libri akcióit, amikor az amúgy is kedvező árakat még lejjebb sűrítik. 

Libri kuponok és kedvezmények 

Még mindig hezitál? Vessen egy pillantást a Tiplinora, ahol mindig megtalálja az aktuális kedvezménykódokat és a Libri kuponokat. Könyvek, antikvár könyvek, hangoskönyvek, e-kötetek vagy zenék könnyen megvásárolhatók olcsóbban. Csak használja a Libri kuponkódot és spóroljon pénzt a Libri.hu webáruházban. A Nyári kupon akció során a Libri vásárlási utalvány kedvezménye vehető igénybe és a Libri Black Friday akció alkalmával is kedvezményes kuponokkal örvendeztetik meg hűséges vásárlóikat.

A Libri története és a Libri Magazin

A Libri vállalata 1991-ben az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg, a korszerűsítésnek és innovatív megoldásoknak köszönhetően mára az ország egyik legnépszerűbb könyvesboltjává vált. A vállalat által publikált, online elérhető Libri Magazinban aktuális híreket, érdekességeket és újdonságokat olvashat elsősorban a könyvek és kultúra világából, valamint tartalmas könyvajánlók és ismeretterjesztő cikkek, interjúk is várják. 

Kép

A Libri könyvesbolt

A Libri több mint könyvesbolt, hiszen kínálatában a kultúra egyéb formáját kedvelők is számos termék között válogathatnak. A webshop folyamatosan bővülő hangoskönyv és e-könyv kínálata például magyar és külföldi szerzők köteteivel várja, CD-k és DVD-k pedig egyaránt elérhetők az oldalon. Ami a könyveket illeti, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talál itt olvasnivalót, legyen szó klasszikusokról, vagy épp a legújabb bestsellerekről. A szórakoztató irodalom mellett ismeretterjesztő és szakkönyvek, nyelvkönyvek, szótárak és rengeteg egyéb kategória könyvei megvásárolhatók itt, a Libri kuponokkal pedig még akciósabb áron is!

Az online felületen a következő termékkategóriák között böngészhet:

 • Könyv
 • E-könyv
 • Idegen nyelvű könyvek
 • Antikvár könyvek
 • Zene
 • Film
 • Ajándék

Libri akciók

A Libri.hu webáruházban rengeteg akciót talál és mindig frissítik. Akár hangoskönyvet keres, akár filmeket, nem kell tartania tőle, hogy nem talál akciós terméket. Az akcióból pedig még levonhat akár kedvezményeket, ha a Libri kupont használja a vásárlásai során. 20% kedvezménytől kezdve egészen 80%-os kedvezményeket is bezsebelhetnek a Libri akcióin, vagy akár 500 Ft-os ártól kezdve vásárolhatnak. A Libri 2+1 akció egy szintén remek kezdeményezés, melynek értelmében minden harmadik könyv ajándék. Tehát, annyi dolga van csak, hogy válasszon ki hármat, fizessen csak kettőért!

Libri antikvárium 

Szereti az antikvár könyveket? Jó helyen jár! A Libri antikvárium bőven ad okot a vásárlásra. Ínycsiklandó antikvárium - ahol recept és gasztrokönyvek közül válogathatnak kedvükre. Több, mint 30.000 kötet között válogathat, legyen szó romantikus könyvekről vagy bármi más műfajról. Megunta, kiolvasta és eladásra szánná könyveit? A Libri könyvesbolt átveszi Öntől méghozzá készpénzesfizetéssel. 

Ne feledje Ön a Libri antikváriumában is felhasználhatja a Libri kupon kedvezményeit, hogy még több pénzt spóroljon meg a vásárlással.

Libri Ajándékkártya gondolatolvasás helyett

A Libri Ajándékkártyára feltöltött összeggel Ön tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri Könyvesboltok, a Libri.hu webáruház és a Libri Antikvárium kínálatából. A Libri Ajándékkártyáva mindig mindenki ki tudja választani a legmegfelelőbb kötetet. A Libri Ajándékkártyákkal biztosra veheti, hogy családtagjai és barátai pontosan azt a könyvet kapják Öntől ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének, így nem tud melléfogni az ajándékozással és a kínos csendet is elkerülheti egy rossz ajándék választás során.

Kép

Libri üzletek - Libri Budapesten, Libri Győrben és Libri mindenhol

A Libri számos üzlettel rendelkezik Magyarországon. Budapesten több bolt is elérhető, de vidéken sincs belőlük hiány, többek között Kecskeméten, Szegeden, Győrben is Debrecenben is betérhet a Libri üzleteibe. A Libri Budapesten megtalálható a Mammut üzletközpontban, ahol akár személyesen is átveheti rendelését, továbbá Libri Budapesten belül még számos helyen megtalálható, amelyek címeiről bővebben a Libri.hu oldalon talál információt. Libri Győrben három helyen is nyitott könyvesboltot. 

Libri Törzsvásárlói program

A Librinél a hosszú távú kapcsolatokban hisznek. Ezért is nagyon megbecsülik a visszatérő vásárlóikat. A Libri Törzsvásárlói Programjának keretében minden a Törzsvásárlói Programban szereplő termék vásárlásának 10%-át pontok formájában jóváírják Önnek a Törzsvásárlói Kártyáján. Miért érdemes részt venni a programban? Hát ezért! Pontokat gyűjthet, amelyeket később levásárolhat és még kedvezőbb áron szerezheti be új olvasnivalóját. 1 pont 1 Ft-tal egyenértékű. Egy vásárlás során a maximum beváltható pontmennyiség legfeljebb a kosár értékének 50%-a lehet. Nem csak könyvekhez juthatnak olcsóbban, de az Örkény Színház előadásaira is álland, 10%-os kedvezményt kapnak.

A pontok a Libri.hu oldalon és a Libri Könyvesboltokban található termékekre válthatók be. Minden termék vásárlásakor 10 forintonként 1 pontot kap. Kivételt képeznek az akciós termékek és a vásárlási, valamint az ajándékutalványok vásárlása esetén. Ezek a pontok Libri kuponként szolgálhatnak ebben a vásárlási formában, ugyanis még kedvezőbb árakon juthatnak a megvásárolni kívánt termékekhez.

Libri Mesepont

A Libri Könyvesbolt könyvadománygyűjtő programjáról beszélünk, ha a Libri Mesepontot emlegetjük. Leadhatja kinőtt gyerekkönyveit bármelyik Libri Könyvesboltjában és olyan intézményekhez juttatják el, ahol mindenképpen jó helyük lesz. Ha szívesen továbbadná őket kórházak gyermekosztályai számára, vigye el bármelyik Libri Könyvesboltva és megajándékozzák Önt egy Libri kuponnal.

Adománygyűjtő programukban olyan könyveket várnak, amelyek megfelelnek a 3-18 éves korosztálynak, és természetesen jó állapotban vannak. Ugyanis egy könyvnek lelke van, vigyázni kell rájuk. A leadni kívánt könyvek között lehetnek mesekönyvek, lapozgató és foglalkoztató kiadványok, színezők, ifjúsági regények és ismeretterjesztő könyvek is, így minden gyerek és fiatal megtalálja életkorának és érdeklődési körének megfelelő olvasmányát.

Fizetési módok

A Libri webáruházában rendelt termékek árát az átvétel módjától függően számos módon megtérítheti:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal-on keresztüli fizetés
 • ajándékkártya vagy törzsvásárlói pontok beváltása
 • készpénzes, illetve bankkártyás fizetés személyes átvételkor a Libri üzletekben, a futárszolgálatnak, Pick Pack csomagátvételi pontokon vagy Posta Pontokon

Szállítás és személyes átvétel

9.000 Ft fölötti vásárlás esetén a Magyarországra történő szállítás minden módja, valamint a csomagátvétel minden formája ingyenes. Ennél alacsonyabb összegnél a futárszolgálattal való kézbesítés díja a rendelés összegétől függően változik, ugyanez érvényes a Posta Pontokon való átvétel esetén is. A rendelt termékek Libri üzletekben való személyes átvétele minden esetben ingyenes. A pontos szállítási költségek, valamint a külföldre való kézbesítéssel kapcsolatos részletek a Libri weboldalán olvashatók.

Kép

Elállási jog

A Libri webáruházából rendelt termékek visszaküldésére az átvételtől számítva 14 nap áll rendelkezésére. Amennyiben ez idő alatt visszaszolgáltatja az árucikkeket a webshopnak, pénzvisszafizetésben részesül. Az ezzel kapcsolatos pontos részletek a Libri weboldalán olvashatók, valamint az üzletek dolgozói és az ügyfélszolgálat is rendelkezésére áll, amennyiben kérdése merül fel.

Ügyfélszolgálat

A Libri webáruházának ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot hétfőn és kedden 9:00- 17:00, szerdától péntekig pedig 9:00 – 15:00 óra között:

 • telefon: 06-80-254-274
 • e-mail: ugyfelszolgalat@libri.hu

A Libri könyvesbolt kínálatáról és újdonságairól mindig aktuális információkat olvashat a Facebookon.

A Tiplinó hobbi és sport kategóriájában számos más könyvesbolt is megtalálható, ahol szintén kedvezményes áron vásárolhat.

Libri.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akár 50% kedvezmény a Libri törzsvásárlói programjával

31.07.2022

Akár - 70% kedvezmény a könyvekre a Libri.hu oldalon

30.06.2022

Akció - akár - 50% a hangoskönyvekre a Libri.hu webáruházban

30.06.2022

Ingyenes szállítás

30.06.2022

20% a verseskötetekre

17.04.2022

Libri kupon alkalmazása

Nem tudja, hogyan működnek a kedvezményes kuponok a Libri.hu oldalon? Nézze meg, hogyan válthat be kedvezményes kuponokat a Libri Könyvesbolt webáruházában és spóroljon meg pénzt a vásárlással.

1. A Libri kupon kiválasztása

Válassza ki azt a Libri kuponkódot, amelyet be szeretne váltani ebben az üzletben. Ha megtalálja kövesse a segítség további pontjait a beváltásához és a kedvezmény levonásához.

2. Kattintson a kedvezmény megszerzése gombra, ahol megjelenik a Libri kuponkód

Másolja ki a Libri kupon kódját, és kattintson a narancssárga "Kupon alkalmazása" gombra, hogy az Önt érdeklő termékhez léphessen. A kedvezményre jogosító Libri kupon beváltása nagyon egyszerű. A vásárláshoz regisztrációra van szükség, azonban gyorsan elvégezheti néhány adat megadásával.  

3. Libri kupon kódjának beírása

Tegye a kosárba az árut, majd a megrendelés első lépésében a fizetendő összeg alatt megtalálja a "Kuponkbeváltás" felületet. Írja be a másolt kódot a megfelelő mezőbe, és nyomja meg a "Beváltás" gombot. A Libri kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül. Ezután a szokásos módon teljesíti a rendelést.

Kép

Használja ki a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait

Ne hagyja ki a Libri kedvezményeket, amelyek segítenek csökkenteni a pénzköltést. A Tiplinonál minden nap több tucat új kedvezménykupont és különféle kedvezményeket keresünk az Ön számára, köztük ingyenes szállítási kuponokat is. Mindig megtalálja az összes érvényes akciót, kupont és kedvezményt közvetlenül a Libri áruház profiljában, a tetején.

Más kedvezményes kupont vagy kódot keres? Vessen egy pillantást a Libristo kedvezménykódokra vagy a Lira kedvezményes kuponokra. Nem használja ki a Libri kuponkódot? Nem számít, lehet az ENbook kedvezménykuponra van szüksége.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Libri.hu - Libri kuponnal olcsóbban

A Libri webáruházában magyar és idegennyelvű könyvek széles választéka várja. Emellett hangoskönyvek, antikvár és e-kötetek, zene, film, ajéndéktárgyak és számos egyéb termék vásárolható meg, vagy rendelhető elő. Használja ki a Libri kuponok adta kedvezményeket és vásároljon olcsóbban a Tiplinóval. A Libri kuponnal spórolhat a megvásárolni kívánt termékeken, akár ha ajándékba szánja vagy magának.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Libri.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be