Libri kupon

Júniusi könyvakció Libri akár 50% a megjelölt könyvekre

Eddig érvényes: 2024.06.30

 

A Libri.hu webáruházban most az aktuális júniusi könyvakció keretein belül akár 50%-os kedvezményeket is találhat a kiválasztott könyvekre. Ne… több

Libri üdítő szórakozás - akár 50% a megjelölt könyvekre

Eddig érvényes: 2024.06.30

 

A Libri.hu webáruház Üdítő szórakozás aloldalán most akár 50% kedvezménnyel is megvásárolhatók a kiválasztott könyvek, az ajánlat a készlet… több

Akció Libri akár 40% az életmód könyvekre

Eddig érvényes: 2024.06.30

 

A Libri.hu webáruházban a Jól, jobban, mégjobban oldalán most akár -40% kedvezményeket is találhat az akcióban lévő kiválasztott életmód… több

Libri akció a pályáról a könyvespolcra akár 20% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.06.23

 

A Libri.hu webáruházban a A pályáról a könyvespolcra oldalon most akár 20% kedvezményt is kaphat a sportolókról, gólokról, klubokról és… több

Libri kedvezmények akár Könyvekre

Eddig érvényes: 2024.06.24

 
 

Itt az ideje, hogy feldobd ezt a hónapot egy kis vásárlással. Kattints és nézd meg az aktuális ajánlatokat a Libri weboldalán.

3+1 könyv ingyen könyv a Libri.hu webáruházban

Eddig érvényes: 2024.06.30

 
 

Libri.hu webáruház különleges akcióval várja Önt: Vásároljon négy könyvet az akcióban szereplő könyvek közül, és a legolcsóbbat ingyen adjuk… több

A(z) Libri webáruházról

Az 1991-ben létrehozott libri könyvkereskedelmi kft az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé nőtte ki magát az évek alatt. A webáruház mellett a cég rengeteg üzlettel rendelkezik országszerte. A Libri könyvesbolt a magyar nyelvű kötetek mellett idegen nyelvű és hangoskönyvekkel, elektronikus és antikvár könyvekkel, filmekkel, CD-kkel és rengeteg ajándéktárggyal várja. Az online áruházban a még meg nem jelent kötetek előrendelésére is lehetőség nyílik, a hatalmas termékválasztékban pedig minden korosztály és érdeklődési kör megtalálja a kedvére való olvasnivalót. Ez a kellemes és tanulságos időtöltés úgy válhat kedvezményessé, ha a vásárlásai során egy-egy Libri kupont is bevált.

Kép

Így spórolhat a Libri online áruházban

A többi üzlethez hasonlóan itt is spórolhat különböző kedvezménykódok és kuponok használatával. Ezek nagyon gyakran kaphatók, nem csak a nagyobb vásárlási ünnepek alatt, mint például a Black Friday. Megtalálhatja az aktuális Libri kupon a MrOferto.com oldalon. A Libri kupont használhatja például új könyvekhez, amelyek lehetnek magyar- vagy idegennyelvűek, hangoskönyvekhez és akár antikvár könyvekhez is. A kedvezményre jogosító kupon beváltása nagyon egyszerű, módjáról lejjebb olvashat. 

Bár ez a webáruház jelenleg nem kínálja pénzvisszatérítés lehetőséget, a Libristo webáruház igen, mely szintén gazdag könyv kínálattal rendelkezik. A Libri.hu webáruházban viszont azzal is spórolhat, ha nem hagyja ki az akciókat, amikor az amúgy is kedvező árakat még lejjebb sűrítik. A kedvezmény sokszor eléri az akár 50%-ot is. A Törzsvásárlói program segítségével és pontok gyűjtésével további spórolási lehetőségek tárulnak a vásárló elé. Számos akció is rendelkezésre áll, melyekről a Tiplino weboldalán, a könyvesboltban vagy online áruházban, illetve a könyvesbolt hírlevelében értesülhet. Az ingyenes szállítás is spórolási lehetőség, ha a rendelés összege meghaladja a 14 000 Ft-ot. 

A Libri ajándékkártya segítségével időt spórolhat, ami szintén nagy segítség. Az ajándékkártyára feltöltött összeggel Ön tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri könyvesboltok, az online áruház és az Antikvárium kínálatából. Az ajándékkártyával mindig mindenki ki tudja választani a legmegfelelőbb kötetet. Segítségükkel biztosra veheti, hogy családtagjai és barátai pontosan azt a könyvet kapják Öntől ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének, így nem tud melléfogni az ajándékozással és a kínos csendet is elkerülheti egy rossz ajándék választás során.

Így tehet szert Libri kuponra

A legbiztosabb lelőhely a Tiplino portál, ahol számos webáruház kedevzményes kuponja közül válogathat és a legújabb akciókról tájékozódhat. Libri kuponok magán a webáruház oldalán is szerepelnek. Az aktuális akciók és kedvezményes kuponok szintén megbízható forrása a hírlevél. Amennyiben a könyvek iránti szerete arra készteti, hogy még regisztrált vásárló is legyen, akkor a törzsvásárlói program szintén biztosít kedvezményeket akár Libri kuponok formájában is.

Libri akciók

Az üzleteiben és online áruházában egyaránt folyamatosan tart akciókat. 20% kedvezménytől kezdve egészen 80%-os kedvezményeket is bezsebelhetnek a Libri akcióin, vagy akár 500 Ft-os ártól kezdve vásárolhatnak. További jó hír, hogy az akciók kombinálhatók Libri kuponkódokkal is, így még olcsóbban vásárolhatja meg a kiszemelt könyvet. 

A 2+1 akció egy szintén remek kezdeményezés, melynek értelmében minden harmadik könyv ajándék. Tehát, annyi dolga van csak, hogy válasszon ki hármat, fizessen csak kettőért. A Nyári kuponakció során a vásárlási utalvány kedvezménye vehető igénybe és a Libri Black Friday akció alkalmával is kedvezményes kuponokkal örvendeztetik meg hűséges vásárlóikat.

A könyvesbolt kínálata

Ez több, mint könyvesbolt, hiszen kínálatában a kultúra egyéb formáját kedvelők is számos termék között válogathatnak. A webshop folyamatosan bővülő hangoskönyv és e-könyv kínálata például magyar és nemzetközi irodalom köteteivel várja, CD-k és DVD-k pedig egyaránt elérhetők az oldalon. Ami a könyveket illeti, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talál itt olvasnivalót, legyen szó klasszikusokról, vagy épp a legújabb bestsellerekről. 

A szórakoztató irodalom mellett ismeretterjesztő és szakkönyvek, nyelvkönyvek, szótárak és rengeteg egyéb kategória könyvei megvásárolhatók itt, a kuponokkal pedig még akciósabb áron is. A Libri.hu vezető ami a könyvek értékesítését illeti, viszont ha valamilyen oknál fogva nem találta meg amit keres, nézzen szét a Líra.hu webáruházban is. 

Az online felületen a következő termékkategóriák között böngészhet:

 • Könyv
 • E-könyv
 • Idegen nyelvű könyvek
 • Antikvár könyvek
 • Zene
 • Film
 • Ajándék

A könyvek között idegen nyelvű irodalom is található, viszont az EN book webáruház az, aki az angol nyelvű könyvek specialistája. A Libri online áruházában nem csak angol nyelvű irodalom érhető el, hanem latin, német, olasz  vagy akár spanyol is, de az orosz sem maradhat ki. A tudományos és egyetemi kötetek forgalmazásáról a Palgrave Macmillan könyvkiadó híres, de azért a Libri online áruházban is találnak ilyen stílusú olvasmányt az egyetemisták.

 

Libri Budapesten, Libri Győrben és mindenhol

Ez a könyvesbolt számos üzlettel rendelkezik Magyarországon. Budapesten több bolt is elérhető, de vidéken sincs belőlük hiány, többek között Kecskeméten, Szegeden, Győrben is Debrecenben is betérhet a Libri üzleteibe. A Libri Budapesten megtalálható a Mammut üzletközpontban, ahol akár személyesen is átveheti rendelését, továbbá még számos helyen megtalálható, amelyek címeiről bővebben a webshop oldalán talál információt. A nyitvatartása változó lehet, így érdemes utána nézni, mielőtt útnak indulna. Az üzleteket és myitvatartásukat itt ellenőrizheti.

Libri BudapestLibri nyitvatartás
Libri Mammut, 1024 Lövőház u. 1-5.Hé.-Szo. 10:00-21:00, Vas. 10:00-18:00
Libri Nyugati tér, 1066 Nyugati tér 1.Hé.-Szo. 10:00-19:00, Vas. 10:00-16:00
Libri Westend, 1062 Váci út 1-3.

Hé.-Szo. 9:00-20:00, Vas. 10:00-18:0

Libri Allee, 1117 Váli u. 3.Hé.-Szo. 9:00-21:00, Vas. 10:00-19:00
Libri Árkád, 1106, Kerepesi út 61.

Hé.-Szo. 9:00-21:00, Vas. 10:00-19:00

Ezért pont ez a könyvesbolt

Ebben a könyvesboltban a hosszú távú kapcsolatokban hisznek. Ezért is nagyon megbecsülik a visszatérő vásárlóikat. A Libri Törzsvásárlói Programja keretében minden a Törzsvásárlói Programban szereplő termék vásárlásának 10%-át pontok formájában jóváírják Önnek a Törzsvásárlói Kártyáján. A programban pontokat gyűjthet, amelyeket később levásárolhat és még kedvezőbb áron szerezheti be új olvasnivalóját. 1 pont 1 Ft-tal egyenértékű. Egy vásárlás során a maximum beváltható pontmennyiség legfeljebb a kosár értékének 50%-a lehet. 

Nem csak könyvekhez juthatnak olcsóbban, hanem az Örkény Színház előadásaira is állandó, 10%-os kedvezményt kapnak. A pontok a Libri.hu oldalon és a Libri Könyvesboltokban található termékekre válthatók be. Minden termék vásárlás esetén 10 forintonként 1 pontot kap. Kivételt képeznek az akciós termékek és a vásárlási, valamint az ajándékutalvány vásárlás esetén. Ezek a pontok Libri kuponként szolgálhatnak ebben a vásárlási formában, ugyanis még kedvezőbb árakon juthatnak a megvásárolni kívánt termékekhez. Ez az áruház azt is lehetővé teszi, hogy a még meg sem jelent könyveket rendeljék elô a vásárlók. Az előrendelni kívánt termékek kosárba tehetők és meg is rendelhetők. A megjelenésüket követően az előrendelt könyv kiszállításra kerül.

Saját nyomatatású könyvekkel is büszkélkedhet a Libri kiadó. Legfőbb törekvésük, hogy korszerű napjaink fejlődésével lépést tartó intellektuális élményszállítóvá váljanak. 

A könyvesbolt könyvadománygyűjtő programjáról beszélünk, ha a Libri Mesepontot emlegetjük. Leadhatja kinőtt gyerekkönyveit bármelyik könyvesboltjában és olyan intézményekhez juttatják el, ahol mindenképpen jó helyük lesz. Ha szívesen továbbadná őket kórházak gyermekosztályai számára, vigye el bármelyik Libri könyvesboltba és megajándékozzák Önt egy kuponkóddal.

Bár ez a könyvesbolt online áruházzal és üzletekkel is rendelkezik, garanálja az online ár és a bolti ár egyezését. Akciói során mindig feltünteti az eredeti árat és a kedvezményes árat, ami átlathatóbbá teszi, hogy mennyit spórol a vásárló. Az egyedi könyvrendelési és pénztárcakímélő könyvátvételi lehetőseget is beszá,ítva mondhatjuk, hogx ez az online könyvesbolt igyeksik vásárlói kedvében járni és az online vásárlásban támogatni őket. 

Adománygyűjtő programukban olyan könyveket várnak, amelyek megfelelnek a 3-18 éves korosztálynak, és természetesen jó állapotban vannak. Ugyanis egy könyvnek lelke van, vigyázni kell rájuk. A leadni kívánt könyvek között lehetnek mesekönyvek, lapozgató és foglalkoztató kiadványok, színezők, ifjúsági regények és ismeretterjesztő könyvek is, így minden gyerek és fiatal megtalálja életkorának és érdeklődési körének megfelelő olvasmányát.

Ha szereti az antikvár könyveket, jó helyen jár. A Libri antikvárium bőven ad okot a vásárlásra. Ínycsiklandó antikvárium - ahol recept és gasztrokönyvek közül válogathatnak kedvükre. Több, mint 30.000 kötet között válogathat, legyen szó romantikus könyvekről vagy bármi más műfajról. Ha megunta, kiolvasta és ezért eladásra szánná könyveit, ez könyvesbolt átveszi Öntől méghozzá készpénzesfizetéssel. Ne feledje Ön az antikváriumban is felhasználhatja a Libri kupon kedvezményeit, hogy még több pénzt spóroljon meg a online vásárlással.

A vállalat 1991-ben az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg, a korszerűsítésnek és innovatív megoldásoknak köszönhetően mára az ország egyik legnépszerűbb könyvesboltjává vált. A vállalat által publikált, online elérhető Libri Magazinban aktuális híreket, érdekességeket és újdonságokat olvashat elsősorban a könyvek és kultúra világából, valamint tartalmas könyvajánlók és ismeretterjesztő cikkek, interjúk is várják. Útja során számtalan sikereket ért el, melyekért díjazták is. Volt már Az Év Könyvkereskedője, Az év fővárosi könyvesboltja és Az év vidéki könyvesboltja is. A független marketing- és reklámszakemberekből álló zsűri odaítélte a könyvesboltnak a Superbrands és MagyarBrands címeket, ahogy a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának Hermész-díját is.

Elállás és visszaküldés

A webáruházból rendelt termékek visszaküldésére az átvételtől számítva 14 nap áll rendelkezésére. Amennyiben a rendelését egy Libri üzletben vette át, a dolga egyszerű, csak vigye vissza a nem kívánt terméket valamelyik üzletbe. A pénztárnál visszakapja a vásárlás összegét. Antikvár könyvek esetén csak a teljes rendeléstől lehet elállni egy üzletben. Ha a rendelés egy részét sszeretne csak elállni, saját költségen küldje el a LIBRI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, 1116 Budapest, Kondorosi út 3. címre. A termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítik a vételárat és szállítási díjat, ha a teljes rendeléstől áll el. 

A Libri akciói lehetővé teszik, hogy rendelése mellé ingyen könyvet kapjon, Ha ilyen rendelésből származó terméket szeretne visszaküldeni, akkor az ajándékba kapott könyvet is köteles visszaküldeni. Hibás termék esetén kellékszavatossági igényt érvényesítheti, mely a termék javításával vagy cseréjével jár. Ha a hiba ne javítható és nem áll mód cserére, akkor árleszállítást igényelhet. Termékszavatosság is érvényes a Libri könyvesboltban vásárolt termékekre. A termékszavatosság a forgalomtól számított két éven belül érvényesíthető. A szavatossági vagy jótállási igényet a Libri.hu ügyfélszolgálatának kell jeleznie a 06/80 254 274 telefonszámon, e-mailben ugyfelszolgalat@libri.hu vagy a kapcsolatfelvételi űrlapjával. 

Libri kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás 14000 forint felett - Libri

31.03.2024

Valentin-napi kupon - 20% a kiválasztott könyvekre a Libri.hu oldalon

12.02.2024

Libri - Ingyenes a szállítás 14.000 Ft felett

17.05.2024

Meséktől a fejtörőkig - akár -60% a gyermekkönyvekre a Libri.hu oldalon

06.12.2023

Kedvezményes kupon Libri.hu 20% kedvezmény az antikvár könyvekre

04.12.2023

Ingyenes szállítás a Libri.hu oldalon

02.06.2024

Akció - akár - 60% az elmúlt év sikerkönyveire a Libri.hu oldalon

30.11.2023

Akció - akár - 60% az elmúlt év sikerkönyveire a Libri.hu oldalon

31.05.2024

Akció - akár - 70% az egészséges életmódról szóló könyvekre a Libri.hu-n

15.11.2023

Könyvutca - akár - 80% a könyvekre a Libri.hu webáruházban

31.12.2023

Libri kupon alkalmazása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Libri kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált kupon felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Libri.hu webshopban. 

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz és onnan a pénztárhoz. A kosárba helyezett termékek alatt található a "Kuponbeváltás" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Libri kuponnal olcsóbb könyvek

Ebben az online könyvesboltban magyar és idegennyelvű könyvek széles választéka várja. Emellett hangoskönyvek, antikvár és e-kötetek, zene, film, ajéndéktárgyak és számos egyéb termék vásárolható meg, vagy rendelhető elő. Használja ki a Libri kuponok adta kedvezményeket és vásároljon olcsóbban. A kupon segítségével spórolhat a megvásárolni kívánt termékeken, ha ajándékba ha magának szánja. A Libri online áruházzal és több üzlettel rendelkezik Magyarország-szerte, hogy minden olvasni szerető személy megtalálja a számára megfelelő olvasmányt.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Libri webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be