Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A(z) Libri.hu webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Nézze meg a(z) Eshopist webáruház további kedvezményes kuponjait.

A Libri webáruházról

A Libri Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb könyvértékesítő üzletei közé tartozik. A webáruház mellett a cég rengeteg üzlettel rendelkezik országszerte. A Libri a magyar nyelvű kötetek mellett idegen nyelvű és hangoskönyvekkel, elektronikus és antikvár könyvekkel, filmekkel, CD-kkel és rengeteg ajándéktárggyal várja. A webáruházban a még meg nem jelent kötetek előrendelésére is lehetőség nyílik, a hatalmas termékválasztékban pedig minden korosztály és érdeklődési kör megtalálja a kedvére való olvasnivalót.

Kép

A Libri története és a Libri Magazin

A Libri vállalata 1991-ben az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg, a korszerűsítésnek és innovatív megoldásoknak köszönhetően mára az ország egyik legnépszerűbb könyvesboltjává vált. A vállalat által publikált, online elérhető Libri Magazinban aktuális híreket, érdekességeket és újdonságokat olvashat elsősorban a könyvek és kultúra világából, valamint tartalmas könyvajánlók és ismeretterjesztő cikkek, interjúk is várják.

A Libri kínálatából

A Libri több mint könyvesbolt, hiszen kínálatában a kultúra egyéb formáját kedvelők is számos termék között válogathatnak. A webshop folyamatosan bővülő hangoskönyv és e-könyv kínálata például magyar és külföldi szerzők köteteivel várja, CD-k és DVD-k pedig egyaránt elérhetők az oldalon. Ami a könyveket illeti, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talál itt olvasnivalót, legyen szó klasszikusokról, vagy épp a legújabb bestsellerekről. A szórakoztató irodalom mellett ismeretterjesztő és szakkönyvek, nyelvkönyvek, szótárak és rengeteg egyéb kategória könyvei megvásárolhatók itt, a Tiplinóval most akciós áron!

Kép

Libri üzletek

A Libri számos üzlettel rendelkezik Magyarországon. Budapesten több bolt is elérhető, de vidéken sincs belőlük hiány, többek között Kecskeméten, Szegeden, Győrben is Debrecenben is betérhet a Lbiri üzleteibe.

Fizetési módok

A Libri webáruházában rendelt termékek árát az átvétel módjától függően számos módon megtérítheti:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal-on keresztüli fizetés
 • ajándékkártya vagy törzsvásárlói pontok beváltása
 • készpénzes, illetve bankkártyás fizetés személyes átvételkor a Libri üzletekben, a futárszolgálatnak, Pick Pack csomagátvételi pontokon vagy Posta Pontokon

Szállítás és személyes átvétel

9000 Ft fölötti vásárlás esetén a Magyarországra történő szállítás minden módja, valamint a csomagátvétel minden formája ingyenes. Ennél alacsonyabb összegnél a futárszolgálattal való kézbesítés díja a rendelés összegétől függően változik, ugyanez érvényes a Posta Pontokon való átvétel esetén is. A rendelt termékek Libri üzletekben való személyes átvétele minden esetben ingyenes. A pontos szállítási költségek, valamint a külföldre való kézbesítéssel kapcsolatos részletek a Libri weboldalán olvashatók.

Kép

Elállási jog

A Libri webáruházából rendelt termékek visszaküldésére az átvételtől számítva 14 nap áll rendelkezésére. Amennyiben ez idő alatt visszaszolgáltatja az árucikkeket a webshopnak, pénzvisszafizetésben részesül. Az ezzel kapcsolatos pontos részletek a Libri weboldalán olvashatók, valamint az üzletek dolgozói és az ügyfélszolgálat is rendelkezésére áll, amennyiben kérdése merül fel.

Ügyfélszolgálat

A Libri webáruházának ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot hétfőn és kedden 9:00- 17:00, szerdától péntekig pedig 9:00 – 15:00 óra között:

 • telefon: 06-80-254-274
 • e-mail: ugyfelszolgalat@libri.hu

A Libri kínálatáról és újdonságairól mindig aktuális információkat olvashat a Facebookon.

A Tiplinó hobbi és sport kategóriájában számos más könyvesbolt is megtalálható, ahol szintén kedvezményes áron vásárolhat.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Libri webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Libri webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Libri webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Libri webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Libri.hu – óriási online könyváruház

A Libri webáruházában magyar és idegennyelvű könyvek széles választéka várja. Emellett hangoskönyvek, antikvár és e-kötetek, zene, film, ajéndéktárgyak és számos egyéb termék vásárolható meg, vagy rendelhető elő, most akciós áron a Tiplinóval!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Libri.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be