Brilliantcoco

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Brilliantcoco kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból Brilliantcoco

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Brilliantcoco webshopjában természetes összetételű, vegán fogkrémek és szájvíz vásárolható meg, amely a kókusz jótékony hatásaival tisztítja,.…

A Brilliantcoco webáruházról

A Brilliantcoco webáruházának fogkrémjei és fogápolási termékei a természetesség jegyében készültek. A natúr összetevőket tartalmazó, vegán fogkrém amellett, hogy tisztít, javítja a fogak egészségét és eltávolítja a kellemetlen szájszagot is. A webáruház egy külön fogápolási technikát dolgozott ki, melynek fontos része a kókuszolajos öblögetés, ami fertőtleníti a szájüreget.

Kép

A Brilliantcoco termékei és kínálata

A Brilliantcoco webshopjában a természetes kókuszos fogpaszta mellett az öblögetéshez szükséges kókuszolaj, szájvíz, valamint fából készült, környezetbarát fogkefék is megvásárolhatók. A webáruházban kettő, négy és hat hetes programokat is meg lehet vásárolni, melyek minden készítményt magukba foglalnak, ami az adott időre a szájápoláshoz szükséges. A Brilliantcoco fogápolási módszerét az ajurvéda inspirálta. A termékek teljes mértékben újrahasznosítható, zero-waste csomagolásban érkeznek, így a természetesség nem csak az összetevőkben, hanem a külsőségekben is képviselve van.

Fizetési és szállítási módok

A Brilliantcoco webáruházában a következő online fizetési módokra van lehetőség: Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Bitcoin. Ezen felül  banki átutalásra és utaánvétes fizetésre is van mód, az utóbbi díja 350 Ft.

17 000 Ft vásárlás felett a szállítás ingyenes Magyarország területén. Ennél alacsonyabb rendelésnél a GLS futárral történő, 24 órán belüli expressz szállítás díja 1400 Ft.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A webshopból rendelt termékek esetében a vevőnek a csomag átvételétől számítva 14 nap áll rendelkezésére a felbontatlan, eredeti állapotban lévő készítmények visszaküldésére. Amennyiben az árucikkek megfelelő állapotban és időben visszaérkeznek a Brilliantcoco áruházába, a vevő visszakapja vásárlása összegét.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Brilliantcoco ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

 • telefon: info@brilliantcoco.hu
 • cím: Natural Cosmetics s.r.o, Karpatské námestie 10A, 83106 Bratislava, Szlovákia

A Brilliantcoco a közösségi médiában: Facebook, Instagram

A Brilliantcoco termékei most Szlovákiából és Csehországból is kedvezményesen megvásárolhatók a Tiplinó kuponjaival. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Brilliantcoco webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Brilliantcoco webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Brilliantcoco webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Brilliantcoco webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Kupon beváltása gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Brilliantcoco.hu - a fehér fogakért

A Brilliantcoco webshopjában természetes összetételű, vegán fogkrémek és szájvíz vásárolható meg, amely a kókusz jótékony hatásaival tisztítja, ápolja és fehéríti a fogakat. A webáruház kínálatában emellett fa fogkefék és különböző fogápolási csomagok is megtalálhatók, mindez újrahasznosítható, zero-waste csomagolásban. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Brilliantcoco webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.