Beauty Expert

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Beauty Expert kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 5 % mindenből a webáruházból Beauty Expert

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

Szépségápolás magas színvonalon. A Beauty Expert webáruháza luxus minőségű bőr- és szépségápolási termékeket kínál, köztük krémeket,...

A(z) Beauty Expert webáruházról

A Beauty Expert webáruháza bőr- és szépségápolási termékeket kínál, melyeket az üzlet szakértői a világ minden tájáról gondosan válogattak össze, így garantálva a lehető legjobb minőséget. Az online drogériában az arckrémek mellett sminktermékek, hajápolási termékek és kiegészítők, naptejek, táplálékkiegészítők és illatszerek színes skálájából válogathat, így pár kattintással beszerezhet mindent.

Kép

Fizetés és szállítás

A Beauty Expert webáruházában a következő fizetési módokra van lehetőség:

 • online bankkártyás fizetés: Visa, Mastercard, Maestro, American Express
 • egyéb online fizetési módok: Alipay, One4all, Paypal

A Beauty Expert webáruház a világ számos országába szállítja termékeit, köztük Magyarországra is. A standard szállítási mód ingyenes és a szállítás ideje 5-10 munkanap. Amennyiben csomagját nyomon szeretné követni, ₤4,99 – ért van erre lehetőség és ezesetben 2-4 napon belül kézhez kapja rendelését. ₤75 vásárlás felett ingyenesen követheti nyomon csomagját. Amennyiben elégedetlen a rendelt termékekkel, 14 napon belül visszaküldheti azokat és vásárlásának összegét visszakapja.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Beauty Expert online áruházának ügyfélszolgálatával a weboldalukon keresztül, vagy a következő telefonszámon veheti fel a kapcsolatot: +44 (0)1618131479. Az ügyfélszolgálat a vasárnapokon és ünnepnapokon nem fogad hívásokat. Hétköznapokon 8:00 órától 20:00-ig, szombaton pedig 9:00 órától 16:00-ig érhetők el.

A Beauty Expert webáruházat a következő közösségi média platformokon találja meg: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest

A Beauty Expert webshopjában Szlovákiából és Csehországból is vásárolhat a Tiplinóval. 

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a(z) Beauty Expert webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Beauty Expert webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Beauty Expert webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Beauty Expert weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Add promo code/Voucher gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Beauty Expert - a szépségszakértő

Szépségápolás magas színvonalon. A Beauty Expert webáruháza luxus minőségű bőr- és szépségápolási termékeket kínál, köztük krémeket, sminktermékeket, hajápolási szereket és egyéb kiegészítőket. A Tiplino.hu kedvezményeinek és kuponjainak köszönhetően most jutányos áron juthat hozzá a Beauty Expert termékeihez.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5 %  összeget a vásárlásból a  a Beauty Expert webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.