A Parfum.hu webáruházról

Több mint 4000 féle parfüm a Parfum.hu webáruházában. A 2005 óta működő webshop Magyarország egyik legnagyobb parfümáruháza, ahol a legújabb készítmények mellett régebbi, kifutott illatokat is kedvező áron találja meg. Férfi, női és uniszex parfümök, parfümszettek, illatminták a legismertebb és legminőségibb márkáktól, mint a Gucci, Chanel, Armani vagy Versace. Amennyiben a Parfum.hu webáruházában vásárol, a Tiplinó kedvezményes kuponjainak köszönhetően még jutányosabb áron juthat hozzá a termékekhez.

Kép

Illatminták a Parfum.hu webáruházában

A jó parfüm segít kifejezni viselője egyéniségét és magabiztosságot kölcsönöz, ezért érdemes minőségi darabokra beruházni. Amennyiben új illatot szeretne kipróbálni, a Parfum.hu webáruházában 1-1,5 milliliteres illatmintákat is vásárolhat, így egyszerűen megtudhatja, hogy az adott parfüm megfelel-e elképzeléseinek.

Fizetési módok

A Parfum.hu webáruháza a következő fizetési módokat kínálja:

 • online bankkártyás fizetés
 • banki átutalás a webshop bankszámlájára
 • utánvétel a futárnak vagy az átvételi ponton (bankkártya/készpénz) – ebben az esetben az átvételi módtól függően felár számítódik fel

Szállítás

 • MPL futárszolgálat, Posta pont, MOL pont, COOP pont, vagy csomagautomata - a szállítás és csomagátvétel kettő vagy több parfüm vásárlása esetén ingyenes. Egy parfüm vásárlásánál a szállítás díja a fizetési és átvételi módtól függ, a pontos összegekről a Parfum.hu webáruházában és a rendelésnél informálódhat.
 • GLS futárszolgálat és csomagpont – kettő vagy több parfüm vásárlása esetén a szállítás ingyenes. Egy parfüm vásárlásánál a szállítás díja a fizetési és átvételi mód függvényében változik, a pontos összegeket a Parfum.hu webshopjában és a rendelés leadásakor láthatja.

A szállítás ideje jellemzően 2-3, maximum 4-5 munkanap.

Kép

Visszaküldés

Amennyiben a Parfum.hu webáruházból rendelt, még felbontatlan terméket vissza szeretné küldeni, ezt a csomag átvételétől számított 30 napon belül teheti meg és a webshop pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. Ebben az esetben a visszaküldés költségeit, amely GLS futárral 999 Ft, a vásárló állja.

Megtörténhet, hogy a vásárolt illat nem felel meg elvárásainak, azonban erre csak a rendelt termék felbontása és kipróbálása után jön rá. A Parfum.hu webáruháza ebben az esetben is biztosít pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget, azonban a visszaküldésre csupán 14 nap áll a vásárló rendelkezésére. A visszaküldés költségét itt a webáruház állja.

Amennyiben hibás, törött vagy sérült üvegű termék érkezik Önhöz, a csomag átvételétől számított 14 napban vegye fel a kapcsolatot a Parfum.hu webáruházával, akik megszervezik a termék visszaszállítását és pénzvisszatérítést, cserelehetőséget vagy vásárlástól való elállást biztosítanak.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Bármilyen probléma vagy vásárlói kérdés esetében forduljon a Parfum.hu webshop ügyfélszolgálatához:

 • telefon: +3620 987 8786, +3620 987 8777 (Hétfő – Péntek 8:00 – 18:00)
 • e-mail: info@parfum.hu
 • cím: Parfum.hu Hungary Kft. 2040. Budaörs, Fügefa utca 136.

A Parfum.hu webáruházát a Facebookon és Instagramon is megtalálja.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Parfum.hu webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Parfum.hu webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Parfum.hu webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Parfum.hu weboldalán való rendelésekor az „Ajándék vagy kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az OK gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik vásárlása végösszegéből. 

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Parfum.hu - az élet illatos oldala

Az élet illatos oldala! A Parfum.hu webáruházában a legismertebb és legminőségibb márkák több ezer parfümje között válogathat. Magyarország egyik legnagyobb illatszereket árusító webshopjában verhetetlen áron vásárolhat uniszex, női és férfi parfümöket, valamint illatmintákat. 

Parfum más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Parfum webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be