A Sleek shop webáruházról

A Sleek shop online áruházában exkluzív, minőségi hajápolási és szépségápolási termékek találhatók meg, verhetetlen áron. Több mint 16 000 termék, a legismertebb márkáktól, egészen a kisebb, specializált termékekig. Itt még olyan készítményeket is talál, amelyeket a profik használnak és többnyire csak szépségápolási szalonokban szerezhetők be. Termékek hajra, bőrre, körmökre, arcra, hölgyeknek, férfiaknak, újszülötteknek, sőt újabban kisállatoknak is. Böngésszen a Sleek shop webáruházában és ne feledje, a Tiplinó kuponjainak köszönhetően még kedvezőbb áron juthat hozzá a webshop termékeihez!

Kép

A Sleek shop története

A webáruházat 1997-ben az akkor egyetemista Andrew NGo alapította a garázsában. Andrew fiatalon édesanyja mellett egy szépségszalonban dolgozott, innen ered a szépségápolás iránti elhivatottsága, valamint a szalonban töltött évek alatt alkalma nyílt ellesni az üzletvezetés rejtelmeit. Mindig érdekelték a a számítógépek és a technika, így minden eszköze megvolt ahhoz, hogy online vállalkozást nyisson.

A főiskolai évei alatt Andrew egyre jobban kiépítette a Sleek shop weboldalát és kínálatát, mára pedig, több mint húsz évvel később, a webáruház a világ számos országába szállítja exkluzív termékeit. A fejlődés ellenére a Sleek shop megmaradt családi vállalkozásnak és továbbra is nagy hangsúlyt fektet az innovációra, naprakész ügyfélszolgálat biztosítására és a családias légkör kialakítására mind a vásárlók, mind a dolgozók számára.

A Sleek shop kínálatából

 • hajápolás: samponok, hajpakolások, táplálékkiegészítők
 • hajfestékek
 • sminktermékek és sminkeszközök
 • arc- és bőrápolási termékek, krémek, pakolások, arcmaszkok
 • hajszárítók, hajvasalók, hajdíszek
 • borotválkozási kellékek, bajusz és szakáll ápolás
Kép

Fizetési és szállítási módok

A Sleek shop webáruházában a következő biztonságos fizetési módokra van lehetőség:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, Mastercard, Discover, American Express)
 • PayPal

A szállítási költség országonként változó, valamint a vásárlás összegétől is függ. Minél magasabb összegért vásárol, a szállítás díja annál alacsonyabb. A pontos összeget a rendelés leadásakor láthatja, vagy felkeresheti az áruház ügyfélszolgálatát, akik pontos információkkal látják el.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az áruház jelenleg nem teszi lehetővé a termékek visszaküldését, azonban ez idővel változhat. Ezen szabály alól kivételt képeznek azok az esetek, mikor a vásárlóhoz nem megfelelő termék vagy sérült, esetleg lejárt áru érkezik. Amennyiben hasonlót tapasztal, a csomag átvételétől számított 72 órán belül vegye fel a kapcsolatot a Sleek shop ügyfélszolgálatával, akik ellátják a szükséges instrukciókkal. Miután a termék visszajut az áruházba, a vásárló visszakapja a fizetett összeget. Fontos, hogy a visszaküldés lehetősége higiéniai okokból nem minden termékre érvényes, ezeknek listája a Sleek shop webáruházban található meg.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A webáruházban való vásárlással, fizetéssel, a termékek szállításával és visszaküldésével kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Sleek shop ügyfélszolgálatához:

 • 1-800-921-4813
 • info@sleekshop.com

Értesüljön a Sleek shop legújabb termékeiről a webáruház közösségi média platformjain: Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest

A Tiplinó kuponjaival most Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Sleek shop webshopjában.

Kedvezményes kuponok használata a Sleek shop webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Sleek shop webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Sleek shop webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Sleek shop weboldalán való rendelésekor a Coupon/Gift Certificate mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Sleekshop.com - haj és szépségápolás

Haj, bőr, köröm és szépségápolási termékek a Sleek shop webáruházában. Exkluzív és minőségi készítmények, hogy a saját fürdőszobájában is úgy érezze magát, mintha egy szépségszalonban lenne.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Sleek shop webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be