Rosegal kupon

Akció Rosegal akár 30% kedvezmény a plus size ruházatra

Eddig érvényes: 2024.05.26

 

Nagyméretű ruházat a Rosegal oldalán kedvezményekkel -30%-ig. Válogasson ön is a legjobb ajánlatok között és vásároljon most olcsóbban! több

A Rosegal webáruházról

Különleges darabot keres a ruhatárába? A Rosegal webáruházának darabjain megfigyelhetők a vintage és retro stílusjegyek, emellett mégis modernek és kortalanok. Klasszikus, elegáns, sportos és a legújabb divatnak hódoló ruhadarabok a szivárvány minden színében, gazdag minta és méretválasztékban, nőknek és férfiaknak egyaránt. A méretskálát illetően, az áruház kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a plus-size, azaz nagyobb méretű ruhák forgalmazására, mivel fontosnak tartják, hogy mérettől függetlenül mindenki megtalálja a számára tökéletes darabokat. A ruházati cikkek és fürdőruhák mellett kiegészítők, táskák, lábbelik, lakáskiegészítők is kedvező áron megtalálhatók a webshopban, sőt a Tiplino kuponjaival még jutányosabb áron juthat hozzá a termékekhez.

Kép

Fizetési módok és szállítás

A Rosegal webáruházában a következő fizetési módokra van lehetőség:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, MasterCard stb)
 • PayPal

A webshop a világ számos országába, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. Magyarország esetében standard szállítási módra van lehetőség, amely 59 USD feletti vásárlás esetében ingyenes és 7-15 munkanapot vesz igénybe. Ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál a szállítás díja országonként eltérő. Rendelés után az e-mailben kapott kód segítségével lehetőség nyílik a csomag nyomon követésére. Fontos, hogy a webáruházban feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazzák.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a vásárolt termékkel, a termék hibás, nem megfelelő méretű vagy egyszerűen csak nem szeretné megtartani azt, a csomag átvételétől számított 30 napban visszaküldheti és a Rosegal webshopja visszafizeti a vásárlás összegét. Fontos, hogy ez a fürdőruhákra, fehérneműkre, fülbevalókra, arcmaszkokra és leárazás során vásárolt darabokra nem érvényes. Mielőtt bármit is visszaküldene, vegye fel a kapcsolatot a Rosegal ügyfélszolgálatával.

Kép

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merülne fel a vásárlással, termékekkel, fizetéssel, szállítással vagy visszaküldéssel kapcsolatban, a Rosegal ügyfélszolgálatával az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: +1 360-857-6001
 • e-mail: support@rosegal.com
 • a webáruház felhasználói felülete

Közösségi média és telefonos applikáció

Hogy a vásárlás még gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb legyen a Rosegal telefonos alkalmazása ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházakban.

A Rosegal közösségi média felületein még többet tudhat meg a webshop kínálatáról és újdonságairól: Facebook, Instagram, Pinterest

A Rosegal webáruházban Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból és Romániából is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval.

Rosegal kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Rosegal húsvéti kuponkóddal 10% kedvezmény

17.04.2022

Kedvezményes kuponok használata a Rosegal webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Rosegal.com webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Rosegal webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Rosegal weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Rosegal - vintage és modern

Vintage, retro, modern és klasszikus ruhadarabok a Rosegal webáruházában, nőknek és férfiaknak egyaránt. Rugalmas méretválaszték, rengeteg szín, minta, fazon és kedvező árak. A webshop a ruhák mellett lábbeliket, kiegészítőket és táskákat is kínál minden alkalomra és évszakra.

Webáruházak kategóriái

Rosegal más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Rosegal webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be