Rosegal

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Rosegal kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7 % mindenből a webáruházból Rosegal

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Vintage, retro, modern és klasszikus ruhadarabok a Rosegal webáruházában, nőknek és férfiaknak egyaránt. Rugalmas méretválaszték, rengeteg szín,…

A Rosegal webáruházról

Különleges darabot keres a ruhatárába? A Rosegal webáruházának darabjain megfigyelhetők a vintage és retro stílusjegyek, emellett mégis modernek és kortalanok. Klasszikus, elegáns, sportos és a legújabb divatnak hódoló ruhadarabok a szivárvány minden színében, gazdag minta és méretválasztékban, nőknek és férfiaknak egyaránt. A méretskálát illetően, az áruház kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a plus-size, azaz nagyobb méretű ruhák forgalmazására, mivel fontosnak tartják, hogy mérettől függetlenül mindenki megtalálja a számára tökéletes darabokat. A ruházati cikkek és fürdőruhák mellett kiegészítők, táskák, lábbelik, lakáskiegészítők is kedvező áron megtalálhatók a webshopban, sőt a Tiplino kuponjaival még jutányosabb áron juthat hozzá a termékekhez.

Kép


Fizetési módok és szállítás

A Rosegal webáruházában a következő fizetési módokra van lehetőség:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, MasterCard stb)
 • PayPal

A webshop a világ számos országába, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. Magyarország esetében standard szállítási módra van lehetőség, amely 59 USD feletti vásárlás esetében ingyenes és 7-15 munkanapot vesz igénybe. Ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál a szállítás díja országonként eltérő. Rendelés után az e-mailben kapott kód segítségével lehetőség nyílik a csomag nyomon követésére. Fontos, hogy a webáruházban feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazzák.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a vásárolt termékkel, a termék hibás, nem megfelelő méretű vagy egyszerűen csak nem szeretné megtartani azt, a csomag átvételétől számított 30 napban visszaküldheti és a Rosegal webshopja visszafizeti a vásárlás összegét. Fontos, hogy ez a fürdőruhákra, fehérneműkre, fülbevalókra, arcmaszkokra és leárazás során vásárolt darabokra nem érvényes. Mielőtt bármit is visszaküldene, vegye fel a kapcsolatot a Rosegal ügyfélszolgálatával.

Kép


Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merülne fel a vásárlással, termékekkel, fizetéssel, szállítással vagy visszaküldéssel kapcsolatban, a Rosegal ügyfélszolgálatával az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: +1 360-857-6001
 • e-mail: support@rosegal.com
 • a webáruház felhasználói felülete

Közösségi média és telefonos applikáció

Hogy a vásárlás még gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb legyen a Rosegal telefonos alkalmazása ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházakban.

A Rosegal közösségi média felületein még többet tudhat meg a webshop kínálatáról és újdonságairól: Facebook, Instagram, Pinterest

A Rosegal webáruházban Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból és Romániából is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Rosegal webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Rosegal.com webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Rosegal webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Rosegal weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Rosegal - vintage és modern

Vintage, retro, modern és klasszikus ruhadarabok a Rosegal webáruházában, nőknek és férfiaknak egyaránt. Rugalmas méretválaszték, rengeteg szín, minta, fazon és kedvező árak. A webshop a ruhák mellett lábbeliket, kiegészítőket és táskákat is kínál minden alkalomra és évszakra.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7 %  összeget a vásárlásból a  a Rosegal webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.