A Puma Tools webáruházról

A Puma Tools cégének filozófiája, hogy jó munkát csak megfelelő szerszámokkal lehet végezni. A webáruház kínálatában éppen ezért minőségi, professzionális kéziszerszámok, műhelyfelszerelések, garázsipari berendezések és autóipari célszerszámok széles választéka található meg versenyképes árakon. A gazdag kínálat mellett a Puma Tools nagy hangsúlyt fektet a professzionális és segítőkész ügyfélszolgálat biztosítására, illetve üzleteiben szervizlehetőség is a vásárlók rendelkezésére áll.

Kép

Ismert márkák termékei a Puma Tools webáruházban

A Puma Tools számos ismert és megbízható márka árucikkeit forgalmazza, kiemelt partnereik közé tartozik például a kanadai Genius Tools, melynek teljes termékkínálata megtalálható náluk. További itt elérhető jelentős gyártók még a BGS Technic, Torin Big Red, Ellient Tools, Jonnesway Tools, Laser Tools, Puma Air Tools, Balma, Pichler és Vibropac. Amennyiben más alkatrészekkel foglalkozó webshopban is körülnézne, a Tiplinó oldalán számos ilyet talál, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat, mint például a FilterABC, Merkury Market, Mentavill, Munkavédelem+ és OBI webáruházak. 

Puma Tools raktáráruház, bemutatóterem és szerviz

A Puma Tools csömöri raktáráruházában és bemutatótermében a cég teljes termékpalettája elérhető, a szerszámok személyesen is megtekinthetők, kipróbálhatók, az üzlet szakértő munkatársai pedig szívesen adnak tanácsot és segítenek a megfelelő modellek kiválasztásában, sőt, akár a vásárlást követően is rendelkezésére állnak, amennyiben kérdése merül fel a termék használatát illetően. Az áruházban online rendelése átvételére ingyenesen nyílik lehetőség. A Puma Tools áruházat a 2141 Csömör, Major út 19/D címen találja, nyitvatartása hétfőtől péntekig 8:00-17:00. Az eladás mellett a Puma Tools a náluk forgalmazott termékek garanciaidőn belüli és kívüli szervizelésével is foglalkozik.

Kép

Fizetési módok

A Puma Tools webáruházában online bankkártyás fizetéssel, banki átutalással és utánvétes fizetéssel, rendelése átvételekor térítheti meg a vásárolt termékek összegét.

Szállítás és személyes átvétel

25 000 Ft fölötti vásárlásnál a Puma Tools ingyenesen szállítja ki termékeit Magyarország területén. Ennél alacsonyabb értékű rendelésnél a GLS futárszolgálattal való kézbesítés díja a csomag tömegétől függ. A normál szállítás mellett a webshop néhány árucikkére, illetve a raklapos szállításra feláras kézbesítési díjak vonatkoznak, a külföldre való szállítás pedig ugyancsak egyedi díjszabás alapján történik, a szállítással összefüggő extra szolgáltatások pedig szintén egyedi tarifa alapján határozódnak meg. Amennyiben a rendelt termék készleten van, a Puma Tools igyekszik a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül kiszállítani azt. A cég 2141 Csömör, Major út 19/D címen található raktáráruházában ingyenesen veheti át online vásárolt árucikkeit.

Visszaküldés és garancia

A Puma Tools webáruházában vásárolt termékek az átvételt követő 14 napban küldhetők vissza, akár indok feltüntetése nélkül is. Fontos, hogy az elállás joga csak a hibátlan állapotú árucikkekre vonatkozik, visszaküldéskor szükséges az elállási nyilatkozat mellékelése. Amennyiben a termékeket az elállás bejelentését követő 14 napon belül visszajuttatja postai vagy személyes úton a Puma Tools üzletébe, a webshop pénzvisszafizetést biztosít. A cég termékeire vonatkozó garanciális és jótállási feltételekről a webáruházban olvashat többet.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A webáruház ügyfélszolgálatának munkatársai szívesen rendelkezésére állnak, legyen szó termékekkel, azok használatával, vagy online vásárlással kapcsolatos kérdésekről:

 • telefon: (+36) 28 446-888 vagy (+36) 30 9489-232
 • e-mail: info@pumatools.hu

A Puma Tools webáruházáról és termékeiről még többet tudhat meg a Facebookon és YouTube-on.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Puma Tools webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Puma Tools webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Puma Tools webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Puma Tools webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

PumaTools.hu – Szerszám, alkatrész

A Puma Tools webáruházában számos ismert világmárka kéziszerszámait, műhelyfelszereléseit, garázsipari berendezéseit és célszerszámait vásárolhatja meg remek áron, gyors szállítással.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Puma Tools webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be