Munkavédelem+

A Munkavédelem+ webáruházról

A Munkavédelem+ webáruháza munkavédelmi termékek, munkaruházat és egyedi védőeszközök széles skáláját kínálja, választékukban több mint 45 000 termék található meg a legismertebb márkáktól. Ruházati cikkek, láb-, fej-, szem- és arcvédelmi eszközök, speciális munkaruházat, zuhanás elleni és közúti védőeszközök, higiéniás kiegészítők és rengeteg különféle árucikk várja a webshopban, a Tiplinóval most extra kedvezményes áron.

Kép

Munkavédelem+ egyszerű keresés

A Munkavédelem+ webáruházában az átlátható szűrőrendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtalálhatja azt, amire szüksége van. A termékek között akár EU szabvány alapján is kereshet, hiszen a webáruház tudja, hogy a munkavédelmi feltételek országonként eltérőek lehetnek. A webshop előnye még, hogy a konfekcióméretek mellett egyedi méretű darabok is megtalálhatók náluk. Az OBI és Merkury Market webáruházaiban ugyancsak vásárolhat munkaruhákat, a Munkavédelem+ webshophoz hasonlóan pedig itt is pénzt spórolhat a Tiplinó cashback szolgáltatásával és kuponjaival. 

Munkavédelem+ üzlet

A Munkavédelem+ áruházaiba személyesen is ellátogathat, felpróbálhatja, kipróbálhatja, illetve meg is vásárolhatja a termékeket. A cég üzleteit a 8000 Székesfehérvár, Budai út 135. és a 2475 Kápolnásnyék, Dózsa utca 2/A. címeken találja.

Fizetési módok

A Munkavédelem+ webshopjában rendelt termékek árát online bankkártyás fizetéssel, banki előre utalással, illetve készpénzben, utánvétes fizetéssel térítheti meg a futárnak a termék átvételekor.

Kép

Szállítás

A webáruház GLS futárszolgálattal kézbesíti termékeit Magyarország területén, a rendelés leadását követő 7-15, vagy a készlettől és termék jellegétől függően akár 2 munkanapon belül. A normál méretű csomagok kiszállításának díja 1789 Ft, 40 kg-ot meghaladó küldemény esetén egyedi díjszabás érvényes.

Visszaküldés és méretcsere

A Munkavédelem+ webshopjában vásárolt termékek visszaküldésére az átvételt követő 14 napban van lehetőség. Fontos megjegyezni, hogy az elállási jog érvényesítésére csak hibátlan, használat jelét nem mutató termékek esetében van lehetőség, illetve olyan árucikkeknél, melyek nem személyre szabottan, a vásárló igényeire alakítva készültek. Miután a termékek sikeresen visszaérkeznek, a Munkavédelem+ pénzvisszafizetést biztosít. A webshop egyes termékeire vonatkozó garanciális és jótállási feltételekről a honlapon talál pontos információkat. Számos termék esetében a vásárlást követő 14 napon belül méretcserére is van lehetőség.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Munkavédelem+ ügyfélszolgálatában szakértő munkatársak várják, hogy választ adjanak a termékekkel és online vásárlással kapcsolatos kérdéseire:

 • telefon: +36 70 381 8299 vagy +36 30 921 2222
 • e-mail: info@munkavedelemplusz.hu vagy szekesfehervar@munkavedelemplusz.hu

Kedvezményes kuponok felhasználása a Munkavédelem+ webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Munkavédelem+ webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Munkavédelem+ webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Munkavédelem+ webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Munkavédelemplusz.hu - Biztonságosan

Egyenes út a biztonsághoz! A Munkavédelem+ webshopjában munkavédelmi felszerelések, ruhák és kellékek vásárolhatók meg a legismertebb márkáktól. A webáruházban akár személyre szabott és egyedi méretű termékek is elérhetők, a Tiplinóval most extra kedvezményes áron!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Munkavédelem+ webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be