Az OBI webáruházról

Az OBI Európa vezető barkácsáruháza, mely számos üzlete mellett széles kínálattal rendelkező webáruházzal is várja vásárlóit. A több mint 20 000 tételt magába foglaló óriási termékpaletta építkezési anyagok, lakberendezési kiegészítők, szerszámok, bútorok, kerti kellékek és rengeteg egyéb kategória árucikkeit gyűjti össze. Az OBI-ban számos márka érhető el, emellett az üzlet minőségi, saját márkás termékekkel is rendelkezik. A webshopban többek között azt is leellenőrizheti, hogy az adott termék mely áruházakban található meg, valamint le is foglalhatja azokat, hogy az üzletben már csak át kelljen vennie. A Tiplinó otthon és kert kategóriájában az OBI mellett számos egyéb lakberendezéssel és építkezéssel foglalkozó online áruház található meg, ahol ugyancsak kedvezményes áron vásárolhat.  

Kép

Több, mint barkácsbolt!

Az OBI a széles termékválaszték mellett számos szolgáltatást is kínál, ide tartozik például a jutányos árú házhozszállítás, a szakképzett személyzet, akik az üzletekben és az ügyfélszolgálat elérhetőségein egyaránt rendelkezésére állnak. Emellett a webshopban rengeteg hasznos tanács és ötlet várja, mellyel kertjét és otthonát praktikusabbá, szebbé és otthonosabbá teheti. Az áruház szezonális kínálatában mindig az aktuális évszaknak megfelelő termékek sorakoznak fel, legyen szó karácsonyról, betakarítási időszakról vagy nyárról.

Az OBI története

Az OBI története 1970-ben, Hamburgban kezdődött, itt nyílott meg a cég első áruháza, amely 12 szaküzlet termékeit kínálta egy fedél alatt. Az eredetileg amerikai ötlet Európában is sikert aratott és mára az OBI Németország egyik legismertebb márkanevévé vált. Az OBI jelenleg Európa több mint 11 országában van jelen, hálózatát folyamatosan bővíti. Magyarországon először 1994-ben nyílt OBI áruház, jelenleg pedig csaknem 30 üzlet található meg országszerte.

Kép

Fizetési módok és szállítás

Amellett, hogy az OBI webáruházában lefoglalhatja, majd a cég valamelyik üzletében átveheti a terméket, a webshop házhozszállítást is kínál. A szállítást a rendelt árucikkek méretétől függően futárszolgálat vagy fuvarozó társaság végzi. A szállítás költségét a legmagasabb kézbesítési költségű termék határozza meg. A szállítási idővel kapcsolatos részletek a termékleírásban olvashatók. A rendelt termékek árának megtérítésére a csomag átvételekor, készpénzes, illetve bankkártyás fizetési móddal van lehetőség. 

Visszaküldés

Az OBI webáruházából rendelt termékek visszaküldésének költségét a webshop állja. A visszaküldéssel kapcsolatos részleteket az árucikkekhez mellékelt visszaküldési űrlapon olvashatja, vagy a 06 80 21 22 23-as telefonszámon kérhet további tájékoztatást.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel az OBI termékeivel, a webáruházban való vásárlással kapcsolatban, vagy csupán tanácsra lenne szüksége építkezési anyagok, illetve lakberendezés terén, az OBI ügyfélszolgálatának szakemberei az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésére:

 • e-mail: uzenet@obi.hu
 • telefon: 06 80 21 22 23

Az ügyfélszolgálat hétfőtől szombatig 08:00 és 20:00, vasárnap pedig 08:00 és 18:00 között áll rendelkezésére.

Az OBI termékeiről és aktuális kínálatáról még többet tudhat meg a közösségi médiában: Facebook, Instagram, YouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása az OBI webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az OBI webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az OBI kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be az OBI webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

OBI.hu – Több mint barkácsüzlet!

Az OBI webáruháza építőanyagok, bútorok, kerti kellékek, szerszámok, valamint lakberendezési kiegészítők széles kínálatával várja. A webshopban márkás termékek, segítőkész ügyfélszolgálat, kedvező házhozszállítás, árufoglalási lehetőség és rengeteg egyéb szolgáltatás várja, hogy a felújítás és otthontervezés minél egyszerűbb és olcsóbb legyen!

OBI más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a OBI webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be