A Pixel webáruházról

A Pixel webáruházban a gamereknek szóló termékeké a főszerep. Számítógépek, egerek, monitorok, billentyűzetek, konzolok, sőt székek és speciális asztalok is megtalálhatók a webshopban. Emellett szórakoztató elektronika, PC alkatrészek, audio eszközök, kiegészítők és maguk a számítógépes- és videojátékok is remek áron megvásárolhatók a webáruházban, a Tiplinóval most extra kedvezményekkel.

Kép

Szórkoztató elektronika a Pixel webáruházban

A Pixel webshop szórakoztató elektronika kategóriájában a legismertebb márkák széles választéka található meg: fényképezőgépek, monitorok, navigációs rendszerek, interaktív táblák és rengeteg egyéb innovatív termék, melyek kiválasztásában a Pixel szakértő ügyfélszolgálata szívesen segítséget nyújt.

Pixel áruház Budapesten

A Pixel budapesti áruházában Magyarországon egyedi módon van lehetősége kipróbálni rengeteg egeret, széket, egérpadot, billentyűzetet, monitort és asztalt. A bolt munkatársai szívesen adnak tanácsot és segítenek kiválasztani az ön számára megfelelő termékeket. A Pixel áruházat a 1146 Budapest Thököly út 31-33. – as címen találja, online rendelése ingyenes átvételére is lehetőség nyílik itt. A bolt nyitvatartása hétfőtől csütörtökig 10:00-18:00, pénteken pedig 10:00-17:00.

Kép

Fizetési módok

A Pixel webshopjában a következő fizetési módok érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés
 • előre utalás
 • utánvétes fizetés személyes átvételkor a Pixel üzletében és a futárszolgálatnak

Szállítás és személyes átvétel

A Pixel webáruháza GLS futárszolgálattal kézbesíti termékeit Magyarországon, ennek díja bruttó 1690 Ft. Amennyiben az utánvétes fizetési módot választja, a futároknál csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A Gepárd futárszolgálat Budapest belterületén a munkanapokon 15:00 előtt leadott rendeléseket még aznap, 4 órán belül kiszállítja, ennek díja 3500 Ft. Ingyenes, személyes átvételre a Pixel 1146 Budapest Thököly út 31-33. címen található üzletében van lehetőség, itt bankkártyás, készpénzes és utánvétes fizetés egyaránt elfogadott.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A Pixel webshopjából vásárolt termékek esetében a vásárló a kézhezvételt követő 14 napon belül érvényesítheti elállási jogát. Amennyiben a termékeket megfelelő állapotban, a megfelelő dokumentumokkal együtt visszajuttatja az üzletnek, pénzvisszafizetésben részesül. A Pixel egyes árucikkeire vonatkozó garanciális és jótállási feltételekről a webshop honlapján, vagy ügyfélszolgálatánál tájékozódhat, mivel ez termékenként eltérhet.

Ügyfélszolgálat

A Pixel szakértő ügyfélszolgálatának munkatársai a webshop legtöbb termékét kipróbálták, ezért bátran fordulhat hozzájuk tanácsért, vagy teheti fel nekik kérdéseit:

 • telefon: (06-1) 321 2909 és (06-1) 321 1594
 • e-mail: info@pixel.hu

Amennyiben más elektronikát és gamer kellékeket árusító webshopban is böngészne, a Tiplinó elektronika és számítógépek kategóriájában rengeteg ilyen magyar és külföldi webáruházat talál, ahol a Tiplinó kuponokkal és cashback szolgáltatással ugyancsak kedvezményesen vásárolhat.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Pixel webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Pixel webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Pixel kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Pixel webáruházban való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Pixel.hu – A gamerek kedvencei

A Pixel webáruház minden kelléket összegyűjt, amire a gamereknek szükségük lehet: monitorok, PC kellékek, billentyűzetek, egerek, székek, asztalok, konzolok, audio készülékek és sok egyéb innovatív, minőségi termék. Emellett a webshopban szórakoztató elektronikai cikkek is nagy számban elérhetők, remek áron!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Pixel webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be