Perfect Design

Perfect Design webáruházról

Válogasson egyedi és különleges bútorok között a Perfect Design webáruházban. Olyan termékeket kínálnak, melyek egyedülállóak a hazai modern bútor és design bútor piacon. Modern, design trendi bútorok, székek, dohányzóasztalok, design és tömörfa étkezőasztalok, TV állványok, bárszékek, kiegészítő bútorok, tárolók és különleges lámpák nagy választékban.

Termékek

Számos design termék közül válogathatnak, amelyek tematikusan kategorizálva könnyebb átláthatóságot biztosít a vásárlóknak. A termékek között találhat ülőbútorokat, mint székeket, foteleket, kanapékat, asztalokat - étkező-, dohány-, konzolasztalok, irodabútorokat, tárolókat - éjjeliszekrényeket, komódokat, lámpákat, tömörfa bútorokat és kerti bútorokat is.

Kép

Fizetés és szállítás

A fizetés lehetséges online bankkártyával, előreutalással, vagy átvételkor készpénzzel. Nagyobb összegű megrendelés esetén előleg fizetését kérhetik Öntől, mint díjbekérő alapján.

A szállítási költség termékenként eltérő, a kosár menüpontban válik láthatóvá a termék(ek) behelyezése után.  A végleges szállítási költségek a kosárban láthatóak. Személyes átvétel esetén a szállítási díj 0 Ft.

500.000 HUF feletti megrendelés esetén a futárszolgálattal (DPD, HDT) történő szállítás ingyenes.

Összeszerelést a "Prémium kiszállítás & szerelés" szolgáltatásuk keretében tudják vállalni. Ennek díja 27.900 HUF, mely tartalmazza a termékek kiszállítását és szerelését is. 

Tömörfa bútorok kezelése

A természetes tömörfa bútorokkal való együttélés némi odafigyelést igényel, mivel a  tömörfa bútorok folyamatosan változnak, lélegeznek és élnek. A lakásban fontos az ideális paratartalom biztosítása. A gyártás során igyekeznek megfelelően kiszárítani fát a feldolgozás előtt, azonban a mindennapos használat során keletkezhetnek rajta apró hajszálrepedések. Bővebben a webáruház oldalán tájékozódhatnak a bútorok karbantartásáról.

Kép

Elállási jog és visszaküldés

Önnek lehetősége van a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek. 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. Ebben az esetben a termék visszaérkezését követően utaljunk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást a webáruház ingyenes vállalja, tehát így ebben az esetben Önnek csak a megfelelő, precíz visszacsomagolásról kell gondoskodnia.

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik örömmel segítenek Önnek a választásban vagy akár a szállítással kapcsolatos kérdéseiben.

E-mail: info@perfect-design.hu

Telefon: +36-30-199-9691 

Hasonló webáruházak a Jysk, Estilofina, ahonnan akár 1,5% cashback jutalomban is részesülhet, vagy a Dodo webáruház, ahonnan pedig 2,5% cashback jár.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Perfect Design webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Perfect Design webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Perfect Design webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Perfect Design webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Perfect Design webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be