A(z) JYSK webáruházról

Amennyiben stílusos bútort vagy kiegészítőket keres az otthonába kedvező áron, a JYSK áruház teljesíti ezeket a feltételeket. Skandináv stílusú dizájnos bútorokat kínál, amelyek híressé tették, és amelyek minden lakást feldobnak és otthonná varázsolnak. Az első ránézésre egyszerű bútorok nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre, a természetes alapanyagokra és a funkcionalitásra.

Kép

Így spórolhat a JYSK-kel és a JYSK akciós újsággal

A JYSK a legalacsonyabb áru termékeit külön megjelöli, hogy biztos ne vesszenek szem elől. Több, mint ezer termék rendelkezik ezzel a jelöléssel. Szűrésnél is használható ez a lehetőség, hogy olcsóbban vásárolhassa meg a szükséges árut. Idejét is spórolhatja a JYSK.hu segítségével. Ha nincs ajándékötlete vagy nem tudja, minek örülne a szeretett személy, vásárolhat JYSK ajándékkártyát is. Egyetlen szabály van az pedig a minimum 4 000 Ft és a maximum 200 000 Ft összeg. Tehát nem lehet kissebb az értéke, mint 4 000 Ft, miközben nem léphető át a 200 000 Ft érték. A JYSK ajándékkártya személyre szabott. Megadja az összeget, a címzett nevét, az ajándékozó nevét. Továbbá a címzett e-mail címét és címét. Személyes üzenetet is írhat a kártyára.

Ha biztosan szeretne havonta JYSK akciós újságot kapni, iratkozzon fel a hírlevélre. Külön jól jár, abban az esetben, ha pont Önt sorsolják ki és így 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát is nyer. Ha nem sürgős a bizonyos termék megvétele, várhat vele a Black Friday-ig. A JYSK Black Friday alkalmából akár 60% kedvezménnyel adja olcsóbban termékeit.

Úgynevezett árfesztiválokkal is készül a JYSK.hu. Ezeknél akár 60% kedvezményre is szert tehet. A kampány során több, mint 1000 termék kerül leárazásra. A legjobb ajánlatokat, illetve legnagyobb kedvezményeket a JYSK akciós újságban is megtalálja. Folyamatosan kínál a JYSK.hu kiárusításokat is, azaz úgynevezett "Outlet", ahol akár 72%-kal juthat hozzá a kiszemelt termékekhez. Számtalanszor kínál a JYSK ingyenes szállítást is.

JYSK komód, JYSK szék és minden bútor JYSK

A JYSK kínálatában a lakás minden helyiségébe talál stílusos és praktikus bútorokat. A kínálat igazán széles: legyen az étkezőasztal, irodai szék vagy gardróbszekrény, itt mindent megtalál. Az alvás minősége is növelhető, amennyiben a JYSK matracai közül válogat. Hálószobáját feldobhatja egy szép ágyneművel, miközben az előszobába választhat egy új komódot, a nappaliba pedig kényelmes kanapét. A JYSK.hu nem feledkezett el a kerti bútorokról, valamint a fürdőszobai kiegészítőkről sem. A JYSK-ben tehát mindent megtalál lakásába és kertjébe is.

A kínálat az alábbi módon van felosztva:

 • Hálószoba
 • Fürdőszoba
 • Dolgozószoba
 • Nappali
 • Étkező
 • Tárolás
 • Függönyök
 • Kert
 • Lakberendezés
 • Karácsony
 • Outlet

Egy komplet hálószoba berendezhető a JYSK termékeivel. Egy mutatós JYSK komód vagy szekrény, JYSK ággyal és kényelmes JYSK matraccal. Hozzá a megfelelő paplan, párna és lepedő, kiegészítőként pedig egy, a stílushoz illő ágytakaró. Ezzel kész is a háló, a kényelmes alvás ezzel biztosítva. A JYSK matrac termékcsalád neve a Dreamzone. Basic, plus vagy gold kivitelevézben elérhetők. Ezek a minőséget és árat is tükrözik. A Basic jó matrac jó áron, míg a Plus már különleges kényelmet és minőséget kínál. A Gold matrac a legjobb minőség. Minőségi matracok széles választékát a dormeonál is megtalálja, a Tiplino jóvoltából kedvezményes áron.

A fürdőszoba részleg főleg kiegészítőket kínál, mégpedig törülközőket, zuhanyfüggönyöket, tükröket, fürdőszobaszőnyegeket, fürdőszobai kiegészítőket, pupucsokat és fürdőköpenyeket. Az egész fürdő szépen összehangolható a JYSK termékeivel. Ez fontos tényező annak tekintetében, hogy minden nap ott kezdődik és ott is végződik.

Irodáját vagy otthoni irodáját is teljesen be tudja bútorozni a JYSK.hu segítségével. Írósztalok, irodaszékek, számítógépasztalok, gamer székek és kiegészítők hosszú sora várja. Egy térelválasztó praktikus lehet, ha egy JYSK ágyat vagy JYSK kanapéágyat is elhelyezne irodájában. Mellette pedig dokumentumok vagy tárgyak tárolására is alkalmas. Egy iroda nem kell, hogy unalmas legyen, ellenkezőleg, a jó iroda inspirál. Fontos, hogy kényelmesen üljön, amit egy JYSK székkel el is ér. Továbbá, ha rendezett az asztal, az segíti a hatékony munkavégzést. A JYSK asztalok általában fiókokkal rendelkeznek és állítható a magasságuk is. A rendezett asztal úgy is elérhető, ha például JYSK komódot vagy JYSK szekrényt is elhelyez irodájában és tárolásra használja.

A nappali az otthon ékköve, a helység, ahol a szabaidőnket töltjük és vendégeinket fogadjuk. Fontos tényező a kényelem. Szoba mérettől függően bútorozható egy kényelmes JYSK kanapéval esetleg JYSK fotellel. A JYSK szőnyegek gazdag választékával rendelkezik, hogy az tökéletesítse a dizájnt. Esetleg ha JYSK kanapéágy mellett dönt, akkor a vendégek altatását is megoldja vele. Már csak polcokra, vitrinre vagy JYSK dohányzóasztalra van szükség.

Nem minden otthon rendelkezik külön étkezővel. Ahol viszont van, annak a központja az étkezőasztal. A jó hír, hogy JYSK asztalok széles választékát is kínálja a hozzájuk illő JYSK székekkel. Tálalóknak, vitrineknek esetlen JYSK komódnak is van helye egy ilyen helységben. Étkezőjét az Ali bútor kínálatából is berendezheti a Tiplino által olcsóbban.

A JYSK.hu gondol a rendezett otthonra, ezért kínál mindenféle tárolásra alkalmas termékeket. Ilyenek a kosarak, dobozok, szekrények. És mivel minden szoba otthonosabbá tehető függönnyel, ezért itt ezeket is megtalála minden hozzá nélkülözhetetlen kiegészítővel, karnissal. A JYSK kerti bútor kínálata is rendkívül színes és gazdag. Asztalok, padok, székek, tárolók, pavilonok különböző anyagból és színben. Az akciós JYSK kerti bútorokat is megtalálja az aktuális JYSK akciós újságban is.

Lakberendezés szekciójában található minden szükséges kiegészítő. Legyen szó ágyhuzatról, terítőről, plédekről, székpárnákról, tükrökről a Jyskben semmi sem akadály. Külön található a Karácsony részleg. Fények, díszek, manók és gyertyák színes és hangulatos kavalkádja ez.

Kép

JYSK Budapesten és Magyarországon, valamint JYSK nyitvatartás

Magyarországon jelenleg 85 JYSK üzlet található. Ebből csak Budapesten 20 üzlettel rendelkezik a JYSK. Továbbá megtalálható még Miskolcon, Pécset, Szegeden, Szombathelyen, Győrben, Debrecenben, Székesfehérváron, Veszprémben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Kaposváron, Egerben és Keszthelyen. Mielőtt bárki elindulna egybe vásárolni, érdemes megnézni a JYSK nyitvatartást, mivel változó lehet. A JYSK nyitvatartás lehet:

VárosCímJYSK nyitvatartás
JYSK BudapestCorvin Plaza

Fútó 37, 1083

Hé.-Szo.: 10:00–21:00
Vas.: 10:00–19:00
JYSK BudapestAllee City

Október huszonharmadika u. 8-10., 1117

Hé.-Szo.: 10:00–21:00
Vas.: 10:00–19:00
JYSK BudapestÁrkád

Örs vezér tere 25/A, 1106

Hé.-Szo.: 10:00–21:00
Vas.: 10:00–19:00
JYSK GyőrTürr

Türr István u. 20, 9022

Hé.-Szo.: 09:00–19:00
Vas.: 10:00–18:00
JYSK GyőrFöldes

Földes Gábor u. 12, 9023

Hé.-Szo.: 09:00–19:00
Vas.: 10:00–18:00
JYSK DebrecenMikepércsi

Mikepércsi út 168, 4031

Hé.-Szo.: 09:00–19:00
Vas.: 09:00–18:00
JYSK DebrecenKishatár

Kishatár u. 7, 4031

Vas.-Sze.: 09:00–19:00
Csü.-Szo.: 09:00–20:00
JYSK MiskolcCentrum

Nagyváthy János u. 2, 3531

Hé.-Pé.: 9:00-19:00

Szo.: 9:00-13:00

Vas.: Zárva

JYSK MiskolcTapolca

Pesti út 9, 3516

Hé.-Pé.: 9:00-19:00

Szo.: 9:00-13:00

Vas.: Zárva

JYSK MiskolcSzentpéteri kapu

Repülőtéri út 4, 3525

Hé.-Pé.: 9:00-19:00

Szo.: 9:00-13:00

Vas.: Zárva

JYSK SzegedCentrum
Mars tér 4, 6722

Hé.-Pé.: 9:00-19:00

Szo.: 9:00-14:00

Vas.: Zárva

JYSK SzegedMóraváros

Szanbadkai út 7, 6729

Hé.-Pé.: 9:00-19:00

Szo.: 9:00-14:00

Vas.: Zárva

JYSK PécsMakay

Makay István út 13, 7634

Hé.-Pé.: 9:00-19:00

Szo.: 9:00-13:00

Vas.: Zárva

JYSK PécsKertváros

Postagalamc utca 2/c, 7632

Hé.-Pé.: 9:00-19:00

Szo.: 9:00-13:00

Vas.: Zárva

Ezért a JYSK

Kedvező ár és minőség a JYSK.hu fő jellemzői. Nem csak online felülettel rendelkezik, hanem számos üzlettel is, ahol ki lehet próbálni, meg lehet fogni a termékeket. Ez például egy JYSK matrac vagy ágy vételekor elég fontos szempont. Az országban bárhová szállítható, mégpedig csomagpostával vagy teherszállítással. A kettő közötti különbség a termékek méretében illetve súlyában rejlik. Mindkét esetben házhozszállításról van szó, csak különböző időtartammal. A személyes átvétel is lehetőség, mégpedig egy JYSK üzletben vagy Click & Collect által. A szállítási díj függ a csomag súlyától, térfogatától, a szállítás címétől és az egyéb szolgáltatásoktól. A személyes átvétel ingyenes.

Számos praktikus cikk olvsható a blogjában. Minden egyes kategória alatt találhatók az adott témában cikkek. A JYSK kanapé kínálatnál például megtudhatja, hogyan távolítsa el a vörösbor okozta foltot kanapéjából. Ha nem a lakberendezés mestere, akkor is könnyebben boldogulhat a cikkekben található inspirációknak és tanácsoknak köszönhetően. A JYSK akciós újság havonta jelenik meg. Megéri gyorsnak lenni, mivel az akciók egy hónapig vagy a készlet erejéig érvényesek. Még egy fajta FYSK akciós újság elérhető, ez pedig a Business to Business Katalógus. Ez ügyfeleknek érhető el és inspirációul szolgál magán- és állami cégek részére. Ha szeretne a JYSK üzleti partnere lenni, keresse fel az ügyfélszolgálatot hétfőtől péntekig 8:30-18:00 között vagy szombaton 9:00 és 16:00 között a +36 1 445 3896 telefonszámon. Ha inkább írásban kérdezne, töltse ki a weboldalon található űrlapot vagy használja ki az élő chat lehetőségét.

Visszaküldés és elállási jog

Nem csak a vásárlónak, hanem az eladónak is van joga elállni a szerződéstől. Az eladó ezt abban az esetben teheti meg, ha a vásárló olyan terméket rendelt, mely kifogyott a készletből és az eladó nem tudja megfelelő időn belül beszerezni.

A vásárló 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ha élni akar jogával, el kell juttatnia elállási szándékat tartalmazó nyilatkozatát postán, telefaxon vagy e-mailben. Amennyiben postán kívánja elküldeni, akkor azt megteheti a JYSK Kereskedelmi Kft., 2233 Ecser, Lars Larsen út 1 címen. Telefaxon vagy telefonon a +36 (1) 701 4222 számon, valamint e-mailben a vevoszolgalat-hu@jysk.com címre. Ezt a nyilatkozatot a JYSK weboldalán is kitöltheti.

A pénzvisszatérítés 14 napon belül történik meg. Tartalmazza a fuvarozási költséget is. Az elállási jog nem érvényes:

 • Olyan termékekre, melyek személyre szabottan lettek gyártva
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék esetén
 • Zárt csomagolású termékeknél, melyek a felbontás után vegyülnek más termékekkel
 • Higiéniai vagy egészségvédelmi okoból olyan termékeknél, melyek zárt csomagolással készülnek és már nem bontatlanok

Amennyiben személyesen kívánja visszaadni a terméket, megteheti bármely JYSK üzletben. Ehhez csupán a vásárlást igazoló nyugta szükséges. Ha nincs meg a nyugta, csere vagy ajándékkártya között lehet választani.

JYSK kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

30 napos árgarancia a JYSK-nél

31.10.2022

Kanapé 33% kedvezménnyel

19.01.2023

Színes díszpárnahuzat 27% kedvezménnyel

19.01.2023

Székpárna 32%-kal olcsóbban

19.01.2023

Törülköző 41% kedvezménnyel

19.01.2023

Függönyök 42% kedvezménnyel

19.01.2023

Outlet termékek akár 56% kedvezménnyel -

31.08.2022

Nagyszerű ajánlatok -60%-ig -

31.08.2022

Iratkozzon fel a hírlevélre és nyerjen10.000 Ft értékű kupont -

31.08.2022

Inspiráció és nagyszerű ajánlatok akár -60%

04.04.2022

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A JYSK webáruházról

A JYSK skandináv stílusú bútorok otthona. Rendezze be otthonát modern és minőségi bútorokkal a JYSK.hu által kedvező áron. Teremtse meg a kényelem oázisát egy JYSK matraccal és ággyal és pihenjen egy jót. A JYSK kerti bútorok és kiegészítők gazdag kínálatával is rendelkezik. Látogasson el a JYSK budapesti üzletei egyikébe vagy a további 85 üzlet valamelyikébe Magyarországon és próbálja ki, nézze meg azt, amit venni szeretne. Használhatja az online rendelés kényelmét is. A JYSK akciós újságban található kedvezmények online és üzletben is érvényesek.

JYSK más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a JYSK webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be