Estilofina

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Estilofina kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 1,5 % mindenből a webáruházból Estilofina

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Rendezze be álmai otthonát az Estilofina webáruház segítségével. Stílusos dizájnú bútorok és lakberendezési kiegészítők kedvező...

7% kedvezmény a bútorokra - Estilofina

+ akár 1,5 % vissza a vásárlásból

7% kedvezmény a bútorokra és lakásdekorációs kiegészítőkre az Estilofina.hu webáruházban. A kuponkódot a kosárban adja meg. több

Akár 70% kedvezmény bútorokra - Estilofina

+ akár 1,5 % vissza a vásárlásból

Akár 70% kedvezmény a bútorokra és lakásdekorációs kiegészítőkre az Estilofina.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Estilofina webáruházról

Az Estilofina a gyönyörű, trendi bútorok szakértője. A bútorok azért vannak, hogy szebbé, otthonosabbá varázsolják lakásunkat - egy olyan hellyé, ahova öröm hazatérni. Válogasson bútorokat és kiegészítőket az Estilofina webáruházban, hogy az ön lakása is pontosan ilyen legyen. A webáruház a legújabb külföldi trendekkel inspirálódik.

Estilofina bútorok

Az Estilofina webáruház fő kínálatát konyha-, nappali, hálószoba- és dolgozószoba-bútorok alkotják. Vásárolhat a nappaliba dohányzóasztalt, ülőgarnitúrát vagy komódot, a hálóba ágyat, éjjeliszekrényt vagy fésülködőasztalkát, a konyhába étkezőasztalt és székeket, a dolgozószobába íróasztalt és irodaszéket. A webáruház kerti bútorokat is kínál: asztalokat, székeket, kerti kanapékat, kültéri lámpákat és virágcserepeket.

estilofina szonyeg


Estilofina dekorációk

A lakberendezés fontos elemei a különböző dekorációk és kiegészítők. Modern stílusú szőnyegek, fali polcok, takarók, fali dekorációk és sok más. Külön kategóriát képeznek a világítások. Stílusos lámpát keres? Nézzen körül az álló-, függő- és asztali lámpák között. Ezek mind olyan darabok, amelyekbe nem botlik bele olyan könnyen.

Rendelés a webáruházból

A vásárlás a webáruházban nem is lehetne egyszerűbb. Válogasson kategóriák szerint, majd ha megtalálta a terméket, amelyet megvásárolna, helyezze a kosarába. Ezután már csak a fizetési és szállítási mód kiválasztása maradt hátra.

A webáruházban fizethet online bankkártyával a GoPay fizetési kapun keresztül, banki utalással vagy utánvéttel a csomag kiszállításakor.

A kézbesítés az XXL futárszolgálattal történik. A szállítási díj a rendelés összegétől függően 1300–10 200 Ft között mozog, a pontos árakat megtalálja a weboldalon. A szállítási idő minden terméknél külön fel van tüntetve. Amennyiben a termék raktáron van, már a megrendelés másnapján postázzák.

estilofina


Reklamáció

A vásárlónak joga van a termék átvételétől számított 30 napon belül visszalépni a szerződéstől és visszaküldeni a terméket eredeti csomagolásban, sértetlenül. A termékhez csatolja a kitöltött reklamációs űrlapot is.

A termékekre 24 hónap garancia vonatkozik. Az áru hibáját ezen időszak végéig kell érvényesíteni.

Kapcsolat

Az Estilofina ügyfélszolgálata elérhető hétfőtől péntekig 8:00–16:30 között. Kapcsolatba léphet velük telefonon a +36 20 236 0986 számon, vagy e-mailben az info@estilofina.hu címen. ĺrhat nekik a kapcsolati űrlapon keresztül is, vagy használja az élő chatet.

Kövesse az Estilofina webáruházat a közösségi oldalakon is a legfrissebb információkért és akciókért. Megtalálja őket a Facebookon, Instagramon és Youtube-on is.

Estilofina kedvezmény

Kedvezményesebben vásárolna? ĺratkozzon fel az Estilofina hírlevelére, és egy 4000 Ft értékű kupont szerezhet, amelyet 17 000 Ft feletti vásárláskor használhat fel.

Vásároljon a Tiplinóval, és további jutalomban részesül: vásárlásának 1,5%-át szerezheti vissza cashbackjutalomként.

Estilofina kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

7% kedvezmény a bútorokra -

31.05.2021 - A 7% kedvezmény a bútorokra és lakáskiegészítőkre vonatkozik a 4home.hu webáruházban. A kuponkódot…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Estilofina webáruházról

Rendezze be álmai otthonát az Estilofina webáruház segítségével. Stílusos dizájnú bútorok és lakberendezési kiegészítők kedvező áron. Talál mindennapi használatú konyhai eszközöket, de exkluzív luxusdekorációkat is. Az Estilofina széles kínálatából mindenki megtalálja a kedvencét. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 1,5 %
Kanapék, étkezőasztalok, kerti bútorok, ágyak 1,5 %
egyéb áruk 1 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,5 %  összeget a vásárlásból a  a Estilofina webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.