A(z) Estilofina webáruházról

Az Estilofina a gyönyörű, trendi bútorok szakértője. A bútorok azért vannak, hogy szebbé, otthonosabbá varázsolják lakásunkat - egy olyan hellyé, ahova öröm hazatérni. Válogasson bútorokat és kiegészítőket az Estilofina webáruházban, hogy az ön lakása is pontosan ilyen legyen. A webáruház a legújabb külföldi trendekkel inspirálódik.

Estilofina bútorok

Az Estilofina webáruház fő kínálatát konyha-, nappali, hálószoba- és dolgozószoba-bútorok alkotják. Vásárolhat a nappaliba dohányzóasztalt, ülőgarnitúrát vagy komódot, a hálóba ágyat, éjjeliszekrényt vagy fésülködőasztalkát, a konyhába étkezőasztalt és székeket, a dolgozószobába íróasztalt és irodaszéket. A webáruház kerti bútorokat is kínál: asztalokat, székeket, kerti kanapékat, kültéri lámpákat és virágcserepeket.

estilofina szonyeg

Estilofina dekorációk

A lakberendezés fontos elemei a különböző dekorációk és kiegészítők. Modern stílusú szőnyegek, fali polcok, takarók, fali dekorációk és sok más. Külön kategóriát képeznek a világítások. Stílusos lámpát keres? Nézzen körül az álló-, függő- és asztali lámpák között. Ezek mind olyan darabok, amelyekbe nem botlik bele olyan könnyen.

Rendelés a webáruházból

A vásárlás a webáruházban nem is lehetne egyszerűbb. Válogasson kategóriák szerint, majd ha megtalálta a terméket, amelyet megvásárolna, helyezze a kosarába. Ezután már csak a fizetési és szállítási mód kiválasztása maradt hátra.

A webáruházban fizethet online bankkártyával a GoPay fizetési kapun keresztül, banki utalással vagy utánvéttel a csomag kiszállításakor.

A kézbesítés az XXL futárszolgálattal történik. A szállítási díj a rendelés összegétől függően 1300–10 200 Ft között mozog, a pontos árakat megtalálja a weboldalon. A szállítási idő minden terméknél külön fel van tüntetve. Amennyiben a termék raktáron van, már a megrendelés másnapján postázzák.

estilofina

Reklamáció

A vásárlónak joga van a termék átvételétől számított 30 napon belül visszalépni a szerződéstől és visszaküldeni a terméket eredeti csomagolásban, sértetlenül. A termékhez csatolja a kitöltött reklamációs űrlapot is.

A termékekre 24 hónap garancia vonatkozik. Az áru hibáját ezen időszak végéig kell érvényesíteni.

Kapcsolat

Az Estilofina ügyfélszolgálata elérhető hétfőtől péntekig 8:00–16:30 között. Kapcsolatba léphet velük telefonon a +36 20 236 0986 számon, vagy e-mailben az info@estilofina.hu címen. ĺrhat nekik a kapcsolati űrlapon keresztül is, vagy használja az élő chatet.

Kövesse az Estilofina webáruházat a közösségi oldalakon is a legfrissebb információkért és akciókért. Megtalálja őket a Facebookon, Instagramon és Youtube-on is.

Estilofina kedvezmény

Kedvezményesebben vásárolna? ĺratkozzon fel az Estilofina hírlevelére, és egy 4000 Ft értékű kupont szerezhet, amelyet 17 000 Ft feletti vásárláskor használhat fel.

Vásároljon a Tiplinóval, és további jutalomban részesül: vásárlásának 1,5%-át szerezheti vissza cashbackjutalomként.

Estilofina kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kupon - 20% kedvezmény a bútorokra és kiegészítőkre az Estilofina.hu-n

21.04.2024

Kiárusítás Estilofina.hu 60% kedvezmény a bútorokra

31.01.2024

Akció Estilofina.hu 4.000 Ft kedvezmény a feliratkozóknak

02.06.2024

Kedvezményes kupon Estilofina 20% minden raktáron lévő termékre

30.09.2023

Kedvezményes kupon Estilofina 10 % kedvezmény az ülőgarnitúrákra

31.07.2023

Kedvezményes kupon Estilofina 10% kedvezmény + ingyenes szállítás lakáskiegészítőkre és bútorokra

30.11.2023

Akár 70% kedvezmény bútorokra -

31.12.2021

7% kedvezmény a bútorokra -

31.12.2021

7% kedvezmény a bútorokra -

31.05.2021

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Estilofina webáruházról

Rendezze be álmai otthonát az Estilofina webáruház segítségével. Stílusos dizájnú bútorok és lakberendezési kiegészítők kedvező áron. Talál mindennapi használatú konyhai eszközöket, de exkluzív luxusdekorációkat is. Az Estilofina széles kínálatából mindenki megtalálja a kedvencét. 

Estilofina más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Estilofina webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be