Laptop.hu webáruházról

A laptop.hu elsődleges célja olyan kereskedelmi és szervizszolgáltatás nyújtása, hogy a vevő igényeinek minden szempontból megfelelő legyen. Választékukban kiemelkedő minőséget garantálnak. Forgalmaznak új és használt, alsó, közép- és felsőkategóriás laptopokat, notebookokat. Több szolgáltatást is nyújtanak, mint például az új laptop értékesítése, használt laptop értékesítése, laptoptáskák értékesítése, szervizszolgáltatás, vírusirtás és szaktanácsadás.

Kép

Laptop.hu kínálata

A webáruház kínálatában olyan márkák teljes termékkészlete található meg, amiket más ismerhetnek, mint a Dell, a Lenovo, az Asus és számos egyéb cég modelljei is elérhetőek. 

A webshopban folyamatosan hatalmas akciók vannak.  A Tiplinó kuponjaival szintén kedvezményes áron vásárolhat a Laptop.hu oldalon. 

A Laptop.hu a webáruház mellett a vállalat Magyarország-szerte még négy üzletet üzemeltet, ahol lehetőség van a termékek kipróbálására és megnézésére.

A webshop szerviz szolgáltatást is nyújt, mely keretében típus- és gyártófüggetlenül vállalják a notebookok és számítógépek szervizelését.

Fizetési módok

Fizethetnek készpénzzel átvételkor: üzletünkben történő áruátvétel, illetve az áru kiszállítás esetén, valamint előre történő átutalással is. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával üzletükben. Online bankkártyás fizetés is lehetséges. Valamint előleg fizetés, mivel az eladó fenntarthatja a jogot, hogy a terméktől függő mértékű előleget kérjen a megrendelés teljesítéséhez.

Szállítás

Kiszállítás Budapest területén - A kiszállítás hétfőtől péntekig 11.00-től 17.30-ig történhet. A budapesti kiszállítás 20.000 Ft felett ingyenes. Ezen értékhatár alatt a 1.500 Ft szállítási költség (5 kg-ig). 5 kg felett a felár  200 Ft/kg.

Belföldi kiszállítás Budapest területén kívülre. - Budapest területén kívüli belföldi kiszállítás esetén 20.000 Ft alatt 1.500 Ft a szállítási költség. 20.000 Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes (5 kg-ig). 5 kg felett a felár 200 Ft/kg.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A vásárló a termék átvételétől számított 14 napban érvényesítheti elállási jogát. Ezt az elállási nyilatkozat kitöltésével és elküldésével vagy a termék visszaküldésével teheti meg. 

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Laptop.hu webáruház ügyfélszolgálatának elérhetőségi címei:

 • e-mail: webmaster@laptop.hu
 • telefon: 06-1/488-5091, 06-1/488-5097 06

Kedvezményes kuponok felhasználása a Laptop.hu webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Laptop.hu webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Laptop.hu webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Laptop.hu weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Laptop.hu

Laptopok, tabletek, okostelefonok és elektronikai eszközök széles választéka a Laptop.hu webáruházában. A webshop a legismertebb márkák termékeivel, színvonalas szolgáltatássokkal és kedvező árakkal várja a vásárlókat, sőt a Tiplinóval most még kedvezményesebben juthat hozzá legújabb elektronikai eszközeihez!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Laptop.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be