KKKolagen

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

KKKolagen kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból KKKolagen

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A KKKolagen webshopjában megvásárolható kollagénporok és készítmények segítenek megőrizni és visszaszerezni egészségét és bőrének rugalmasságát.…

A KKKolagen webáruházról

A cseh KKKolagén vállalatának hialuronsavval dúsított prémium kollagénpora egyedi terméknek számít a piacon, hiszen minőségi összetevőkből készült és kifejezetten hatásos. A cég alapítója Kateřina Kosíková saját bőrén tapasztalta meg, hogy a megfeszített munkatempó milyen káros hatással lehet az ember bőrére és szervezetére. Éppen ezért egy olyan készítményt alkotott meg, melyet nők, férfiak, sportolók és bárki bátran fogyaszthat, aki szeretné visszanyerni a bőre természetes rugalmasságát, épp egy porcsérülésből lábadozik, műtéten esett át, vagy egyszerűen csak szeretné megőrizni egészségét. A KKKollagén minden adagja külön zacskóba van csomagolva, a készítményhez részletes tájékoztató és útmutatás jár.

Kép

A KKKolagén jótékony hatásai

Ahogy azt már említettük, a KKKolagén készítménye kortól és nemtől függetlenül mindenkinek segítségére lehet, legyen szó esztétikai vagy egészségügyi szempontokról. A kollagén amellett, hogy rugalmassá teszi a bőrt, erősíti a porcokat, hatásos a töredezett haj, köröm és narancsbőr kezelésében is. A KKKolagen termékének alapja a sertészselatin, azaz pektin, mivel az emberi szervezetben ez könnyebben és effektívebben hasznosul, mint például a halakból vagy vízi élőlényekből nyert kollagén. A KKKolagén webáruházában számos tudományos cikk olvasható a kollagén jótékony hatásairól.

A KKKolagén webshopjának egyéb termékei

A KKKolagen webshopjában a különböző ízesítésű kollagénporok mellett számos exkluzív termék érhető még el, például krémek, szérumok vagy egyéb táplálékkiegészítők.

Kép

Fizetési és szállítási módok

A KKKolagén webáruházában Visa és MasterCard kártyákkal való online fizetésre és a webshop bankszámlájára való banki átutalásra van lehetőség. Csehországon kívülről érkező utalás esetén a következő bankszámlaszám érvényes: IBAN: CZ85 0300 0000 0002 9559 8686, BIC (SWIFT) :CEKOCZPP

A termékek kiszállítása futárszolgálattal történik, melynek díja a célországtól függ és a rendelésnél látható. Emellett a termékek személyes átvételére is lehetőség van a Kateřina Kosíková Kobylí 395, 691 10 Kobylí címen Csehországban.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A KKKolagen webshopjának ügyfélszolgálata a következő módokon érhető el:

 • e-mail: info@kkkolagen.cz
 • telefon: +420777756177

A webáruház termékeiről még többet tudhat meg a Facebook, Instagram és YouTube platformokon.

A Tiplinóval most Csehországból is kedvezményesen vásárolhat a KKKolagen webáruházában. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a KKKolagen webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a KKKolagen webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a KKKolagen webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a KKKolagen webáruházában való rendeléskor a „Vložit slevový kupón” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Přidat gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

KKKolagen.cz - minőségi kollagén

A KKKolagen webshopjában megvásárolható kollagénporok és készítmények segítenek megőrizni és visszaszerezni egészségét és bőrének rugalmasságát. A különböző ízesítésű kollagénporok mellett a webáruházban szérumok, krémek és egyéb minőségi táplálékkiegészítők is megvásárolhatók.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a KKKolagen webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.